Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Korzenie Zła (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180) +--- Wątek: Korzenie Zła - problem z zadaniem... (/showthread.php?tid=1111) |
RE: Mam problem z zadaniem... - Klimek - 15.04.2018 A nie przypadkiem pełnia życia? RE: Mam problem z zadaniem... - Lewkooo - 15.04.2018 Tak, pełnia życia oczywiście. RE: Mam problem z zadaniem... - Kravis - 15.04.2018 Panowie, niestety to śledztwo dotyczące zamachu na życie Midlasa idzie mi jak krew z nosa. Po rozmowie z Wujaszkiem na temat dostaw cydru utknąłem na dobre. Rzekomo dialog z nim zawierał jakąś podpowiedź co czynić dalej, ale oprócz wymienionych przez niego imion nie powiedział nic konkretnego. RE: Mam problem z zadaniem... - Lewkooo - 15.04.2018 A co zrobiłeś już w tym śledztwie? RE: Mam problem z zadaniem... - Kravis - 16.04.2018 Odnalazłem szkatułkę Kirlasa, dziwne pudełko i prawdopodobnie coś jeszcze. Tak czy inaczej stanęło na zawężeniu kręgu podejrzanych, a konkretnie Myśliwych odpowiedzialnych za dostawy cydru. RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 16.04.2018 Midlas wspominał o teleporterze w swojej skrzyni. Tylko klucz zaginął. Zająłeś się tym? RE: Mam problem z zadaniem... - Kravis - 16.04.2018 Tak, kufry w jego namiocie obydwa opróżnione. RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 16.04.2018 a dowiedziałeś się już 'co to za woreczek'? RE: Mam problem z zadaniem... - Kravis - 16.04.2018 I tu jest pies pogrzebany. Trochę tych woreczków się przewinęło w trakcie rozgrywki i w efekcie totalnie zapomniałem co zawiera. Dziwi mnie też fakt, że pomimo tego w ekwipunku z woreczków mam tylko skórzane mieszki. Tak jak wgl nie miałbym co w ekwipunku, co jest niemożliwe. RE: Mam problem z zadaniem... - Memorius - 16.04.2018 Szkatułka Kirlasa to fałszywy trop jakby co. RE: Mam problem z zadaniem... - Erwin - 16.04.2018 (15.04.2018, 21:48:59)Kravis napisał(a): Panowie, niestety to śledztwo dotyczące zamachu na życie Midlasa idzie mi jak krew z nosa. Po rozmowie z Wujaszkiem na temat dostaw cydru utknąłem na dobre. Rzekomo dialog z nim zawierał jakąś podpowiedź co czynić dalej, ale oprócz wymienionych przez niego imion nie powiedział nic konkretnego. Poszukaj nowych opcji dialogowych i złodziejskich w obozie. RE: Mam problem z zadaniem... - Kravis - 16.04.2018 Masz na myśli zastosowanie kradzieży kieszonkowej na Narlou? To też mam już z głowy. RE: Mam problem z zadaniem... - Erwin - 16.04.2018 (16.04.2018, 15:04:45)Kravis napisał(a): Masz na myśli zastosowanie kradzieży kieszonkowej na Narlou? To też mam już z głowy. Nie. Po dialogu z Wujkiem. Porozmawiałem jeszcze z jedną osobą w obozie, po czym u kolejnej pojawiła mi się nowa opcja kradzieży klucza. RE: Mam problem z zadaniem... - Kravis - 16.04.2018 Nic z tego. Wszyscy w obozie obskoczeni i mam możliwość kradzieży, ale ewentualnie naszyjników czy mieszków. Po rozmowie z Wujkiem na temat cydru po prostu porozmawiałem z Midlasem, nikt więcej nie miał na ten temat nic do powiedzenia. RE: Mam problem z zadaniem... - Erwin - 16.04.2018 (16.04.2018, 15:16:59)Kravis napisał(a): Nic z tego. Wszyscy w obozie obskoczeni i mam możliwość kradzieży, ale ewentualnie naszyjników czy mieszków. Po rozmowie z Wujkiem na temat cydru po prostu porozmawiałem z Midlasem, nikt więcej nie miał na ten temat nic do powiedzenia. Po rozmowie z Midlasem pojawiła mi się opcja kradzieży klucza u jednego z myśliwych. Podpowiedź - jest zajęty rozmową. Może musisz go okraść pierwszy raz żeby pojawiła się druga opcja kradzieży. Nie wiem. Ewentualnie pokaż dziennik |