GLADIATORZY - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: GLADIATORZY (/showthread.php?tid=285) |
RE: GLADIATORZY - Dota - 10.06.2016 Mogłeś zrobić tak, że głos powinni oddać wszyscy. Wtedy Ci co olewają szybko zostali by zweryfikowani, a Ci co mają ograniczony dostęp do internetu dalej byliby kryci o ile nie zalogowaliby się na forum do tego czasu. To by było, wydaje mi się, nawet lepsze rozwiązanie, bo osoby "grające, ale nie grające" szybko zostałyby ukarane. RE: GLADIATORZY - Memorius - 10.06.2016 Karanie to złe słowo. Powiedzmy raczej "weryfikacja losowa w rezultacie zaniechania". RE: GLADIATORZY - Dota - 10.06.2016 Tak czy siak Ci co by zaniechali, na pewno mogliby się obawiać. A tak to wystarczy, że ktoś inny zrobi za nich, to co powinni zrobić Ci "olewacze" i będą bezpieczni, a "weryfikacja losowa w rezultacie zaniechania" ich ominie i nic się nie nauczą. Znaczy nie, żebym Cię podpuszczał, czy coś. Hehe. RE: GLADIATORZY - Memorius - 10.06.2016 bendzie jak żekłem RE: GLADIATORZY - Wiśnia - 11.06.2016 Jestem ciekaw czy jutro padnie na mnie głos pewnego użytkownika ;) RE: GLADIATORZY - Memorius - 11.06.2016 Już można rozpocząć głosowanie na tego który programowo wyleci z Areny. jednak zdecydowałem, że będzie to w formie privów do mnie jak za pierwszym razem to było jeden głos jedna propozycja wykluczenia decyduje zwykła większość głosów niezależnie ilu zagłosuje czas start RE: GLADIATORZY - Memorius - 12.06.2016 ludzie, ja czegoś nie rozumiem są zgłaszane jakieś dziwne błędy , przychodzi dota i jasno mówi że nic takiego nie ma to ja , sorry wierzę jemu a nie 18 pozostałym - tak to działa RE: GLADIATORZY - Dota - 12.06.2016 Może miałem buga, dzięki któremu zadziałało mi dobrze. W kwestii tych błędów, to mam tylko to samo z tym magicznym orężem, co Zagloba25. RE: GLADIATORZY - Memorius - 12.06.2016 to działą tak jeśli 1 z 10 przejdzie zadanie zgodnie ze skryptem to znaczy że zjebane ma 9 a nie ten jeden to podstawowa zasada działania skryptu RE: GLADIATORZY - Memorius - 13.06.2016 Żeby "Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatnio" to w tym tygodniu Arenę pożegna dwóch zawodników, których wybierzecie w głosowaniu jawnym w NIEDZIELĘ. Ponadto ogłaszam Tydzień Bez Podpowiedzi. Ani ja, ani Rozjemcy (Tituf , Majes) nie udzielą nikomu żadnych info zadaniowych. Można jedynie wykorzystać posiadane w zanadrzu Bonusy. RE: GLADIATORZY - Polo - 13.06.2016 A Gladiatorzy sobie mogą pomagać? RE: GLADIATORZY - Memorius - 13.06.2016 To, co robią Gladatorzy w tej kwestii nie obchodzi mnie. Natomiast błedne, mylne, niepełne podpowiedzi nie będą przez Team DT weryfikowane ani komentowane. Ogólnie tak. Wiekszość weszła w R2 Sielanka się kończy. Zaczynają się przełączniki, dźwignie, zadania zależne bossowie i mini bossowie o statach specyficznych, zadania ukryte itd. Powoli się także kończy prowadzenie za rączkę. RE: GLADIATORZY - Memorius - 13.06.2016 Mniemam, że niebawem chłopcy zostaną oddzieleni od prawdziwych mężczyzn. RE: GLADIATORZY - Hosni - 13.06.2016 Od kiedy prawdziwym mężczyznom jest ktoś kto gra jak należy w moda? RE: GLADIATORZY - Danyloss - 13.06.2016 Ja też tak mam wiec chyba jedyny nie jesteś. |