Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony (/showthread.php?tid=89) |
RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 29.07.2016 Fałszywy Jezus powrócił jako nawrócony. Wiemy o tym, ale znaj nasze chamskie serce, Kolego. Tymczasem Ekipa DT ma na dziś dosyć. Brzuchy nas już bolą od śmiechu, a niektórzy nie wytrzymali dysput z Myślącymi Inaczej. Ale bez obaw. Damy radę. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 30.07.2016 Chętnie bym wszystkim pomagał w tematach i dawał waypointy oraz kody na itemki, ale niestety śledzę poczynania iluminatów na forum. Kilku wykryłem i są obserwowani. Z wami z TM jest taki problem. Nie potraficie przyjść normalnie na inne forum, z własnym nickiem, z własnym awatarem. Wpierdolicie obrazek jakiego pokemona, wymyślicie nick na tyle durny by pozornie nie zwrócić na siebie uwagi i piszecie ot tak, aby stworzyć problem, kogoś zdezorientować , kogoś podkurwić... Potem wracacie do waszego tajnego dzialu na TM, z dala od plebsu z Górnego Forum i wklejacie screeny dla beki z tego czy innych miejsc w sieci, a studenciaki z pryszczami rechoczą. Czyż nie? Ilu już takich wywaliliśmy stąd w ciągu ostatniej doby? RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Token - 30.07.2016 A pisałem, żeby bezpiecznie Rootzky'ego na Idola dać... RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 30.07.2016 nie, bo on zrozumiał, a Kateyoshi nie zapomniałem napisać, że iluminatą jest Przekrojony Arbuz RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Beathrax - 31.07.2016 o co chodzi z tymi idolami ? RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 31.07.2016 To Użytkownicy, którzy dostarczają nam najwięcej radości i kulturowego ubogacenia. ponieważ takie internetowe zero jak Freddy aka Varan chwali się, że ma u nas dwa konta przez proxy, to przyjrzymy się dokładniej temu zjawisku na forum może dzięki temu wykryci zostaną kolejni niebezpieczni iluminaci RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Dota - 31.07.2016 (31.07.2016, 20:34:53)Jonxx napisał(a): Nosz cholera, muszę zacząć dokładnie czytać co piszę, zanim wysyłam wiadomość w działach bez edycji... Wszystko dzięki pewnemu psycholowi, który napisał 150 czy więcej postów, a pewnego dnia postanowił zamień treść każdego z nich na "++++00000++++". Nie wszyscy mają w porządku z głową, dlatego aby uniknąć podobnej sytuacji została zablokowana możliwość edycji postów. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 31.07.2016 wykryłem iluminatę to The DarkLord i zostanie natychmiast zbanowany. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Tituf - 02.08.2016 Na pewnym forum istnieje też dział pomocy graczom Przeznaczenia. Nie będę komentował kto występuje tam w roli miszcza gothic, ale poziom zadawanych tam pytań typu "Ludy, gdzie jest wejście do doliny przodków? Nie moge tego chujostwa znaleść" daje pełny obraz procesów zachodzących w co niektórych mózgach. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Token - 02.08.2016 (02.08.2016, 11:55:54)Tituf napisał(a): Ludy, gdzie jest wejście do doliny przodków? Nie moge tego chujostwa znaleść RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 02.08.2016 Winni są iluminaci. Aktualnie w najbliższym czasie zajmę się przede wszystkim tym właśnie problemem. Wytępieni zostaną wszyscy iluminaci, trolle oraz pełnosprawni umysłowo inaczej. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 02.08.2016 Będę bardzo restrykcyjnie podchodził do tego, bo nie mam co zrobić ze swoim życiem. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Hosni - 02.08.2016 Jak większość ludzi na forum. W tym ja. Smutna prawda. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Dota - 02.08.2016 I tak mistrzem niemiecia co zrobić ze swoim życiem jest chesterking i jego nikt nie pobije. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 02.08.2016 Cytat:Jak większość ludzi na forum. Nie. Większość na tym forum raczej nie wie po co żyje. Nie umieją nawet pisać i dlatego należy więcej rzeczy tu prezentować w formie obrasków. Najlepiej prostych , zrobionych w paincie. |