Przebieg prac nad Przeznaczeniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebieg prac nad Przeznaczeniem (/showthread.php?tid=26) |
RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 05.05.2016 Tylko tyle, że jeden z rozdziałowych respawnów bardzo was zaskoczy, bo testerów zaskoczył. (przygotowałem go w tajemnicy ) Na pewno nie będzie jednak tak rewolucyjny całościowo jak w modzie "Kowal". Niestety, kilka ciekawych innowacyjnych skryptów zadaniowych o charakterze eventów okazuje się zbyt trudnych do rozgryzienia dla niecierpliwych i grających nieco rutynowo testerów. Mimo ,że działają dobrze i prezentują ciekawe niespodziewane efekty będę musiał je z żalem wycofać, bo i gracze pewnie w większości sobie z tym nie poradzą. Szkoda. RE: Aktualny przebieg prac - Token - 06.05.2016 Uważni gracze sobie poradzą, a słabsi poproszą o pomoc, no weź! Na takie gratki całe rzesze szczególarzy liczą. Dość jest łatwych modów, naprawdę. Poza tym testy cechuje pośpiech, to nie wyznacznik. Może po prostu jakieś wskazówki dosadniejsze zostawcie. RE: Aktualny przebieg prac - Dinozaur7 - 06.05.2016 O ile nie są do czegoś wymagane to je zostawić można. Jak ktoś zrobi to się ucieszy a jak nie to trudno. RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 06.05.2016 Cytat:Uważni gracze sobie poradzą tyle, że ilu z nich pamięta ile czasu należy odczekać przy oczekiwaniu na zakończenie rutyny Krąg Magiczny? tu nie potrzeba żadnych wskazwek bo sa wartości typowe i stałe Cytat:Poza tym testy cechuje pośpiech, to nie wyznacznik. to nie u nas , poza jednym wyjątkiem :D przywołanie potwora w rytuale t fajna rzecz, ale chyba jednak przerasta graczy dam zamiast tego dodatkowe zbieranie rzepy RE: Aktualny przebieg prac - Token - 06.05.2016 (06.05.2016, 12:22:04)Memorius napisał(a):Cytat:Uważni gracze sobie poradzą Ok, widzę, że decyzja podjęta, trudno. Ciągle jednak uważam, że uważnych graczy jest więcej niż sądzicie. Ale zamiast rzepy dajcie choć buraki na pocieszenie! RE: Ogólny opis modyfikacji - Memorius - 06.05.2016 ponieważ dzieci się nie bije usunięta została kategoria Młody Goblin jednak bez obaw - łącznie w grze pojawi się 8 kategorii goblinów to oczywiście tylko niewielki fragment zmian dotyczących bestariusza RE: Aktualny przebieg prac - Badass Joe - 06.05.2016 Trochę prawdy w tym jest.bo ja sam nie wiem kiedy bym wpadł,że np.w global modzie są takie myki jak naciskanie czaszki i że się jakiś obraz przesuwa.Chociaż odkrywanie innowacji bywa bardzo ciekawe. RE: Ogólny opis modyfikacji - Token - 07.05.2016 Słuchajcie, a zamierzacie w ten czy inny sposób dać znać Piranii o waszym dziele? Ciężko mi określić co by to mogło dać, ale jakoś mam przecucie, że warto. Może by jakoś docenili wyróżniającego się moda, np wzięli go pod swoje skrzydła i potraktowali jako drugi dodatek? ;p Nie no, oczywiście fantazjuję, ale naprawdę wartoby. Pisałem o tym na którymś z waszych poprzednich for i Memorius zapewnił, że coś ruszycie w tym kierunku. Co teraz powiecie? Wspomnieliscie coś na FB o przywróconych filmikach z NK, o jakie dokładnie chodzi? A tak na marginesie - pojawią się może jakieś nowe? RE: Aktualny przebieg prac - Polo - 07.05.2016 Raczej nowych nie będzie nie ma kto ich zrobić RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 07.05.2016 i nie tylko filmików oczywiście nowych nie będzie, bo niby po co? RE: Ogólny opis modyfikacji - quaterion94 - 07.05.2016 Mam pytanie , nie grałem w Global moda więc chcę się dowiedzieć ile około jest questów w tym modzie , oraz co zostało dodane do przeznaczenia , czego nie było w global modzie , chodzi mi np : o różnicę ilości nowych npc których nie było w globalu a są w przeznaczeniu . RE: Ogólny opis modyfikacji - Memorius - 07.05.2016 oryginalny Global Ru ma nieco skromniejszy zestaw zadaniowy niż Global PL ja dokladnie nie pamiętam ile było tam zadań - chyba razem z naszymi gdzieś 250 max (w G2 NK 200 równo bo to liczyłem). Ponad 20 zadań oryginalnych i dodanych przez nas do Global PL usunęliśmy lub połączyliśmy z innymi. Cytat:o różnicę ilości nowych npc których nie było w globalu a są w przeznaczeniu jest spora liczba zupełnie nowych NPC nie występujących jako stare instance w Global inni NPC są wykorzystani odmiennie niż Global i G2 NK lub na tych samych wstępnych WP zastąpieni innymi łączna liczba NPC w grze to około 1100 lub więcej (licząc pewne klony) a takich z dialogami własnymi jest 750 około RE: Ogólny opis modyfikacji - quaterion94 - 07.05.2016 aż trudno uwierzyć że tyle ich będzie to wysoka liczba , podziwiam to że daliście radę to ogarnąć i się nie pogubić przy takiej ilości npc RE: Ogólny opis modyfikacji - Memorius - 07.05.2016 każdy z tych npc jest pośrednio lub bezpośrednio zaangażowany w jakieś zadanie tych jest jak już wielokrotnie pisalem - równe 600 RE: Ogólny opis modyfikacji - Polo - 07.05.2016 To sobie teraz wyobraź, że prawie każda z nich będzie miała swój udział w jakimś zadaniu. |