Uwagi do funkcjonowania Forum - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Uwagi do funkcjonowania Forum (/showthread.php?tid=36) |
RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 07.01.2017 stopniowo będziemy usuwać tu wszystko, co napisali zbanowani użytkownicy, łącznie z ich gównianymi profilami na pierwszy ogień poszedł TheRouke REGULAMIN Forum został zmieniony w punkcie 19. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Rosiov13 - 10.01.2017 (10.01.2017, 13:26:50)Memorius napisał(a): REGULAMIN Forum został zmieniony w punkcie 19. Szan P Memorius jak sprawdzić Regulamin będąc zalogowanym, w pomoc takowego nie ma . RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 10.01.2017 dla zalogowanych REGULAMIN jest widoczny w dziale Witamy na forum. Czy zalogowani użytkownicy widza ten dział? Dolna część forum , sąsiadująca ze Sprawy Forum. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Rosiov13 - 11.01.2017 W Indexie tematów po prawej stronie wyświetlają się ,,Ostatnio aktywne tematy" moja propozycja jest taka żeby ktoś kto chcę wejść w ten wątek żeby dać odpowiedź lub wgl żeby tam wejść był od razu przenoszony na ostatnią stronę :D wiem że czepiam się pierdół ale to jest upierdliwe żeby za każdym razem robić klik,jesteś na stronie jeden,klik i na ostatniej trochę dużo roboty A jakby od razu przenosiło na ostatnią to props (Y) RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - desti2 - 11.01.2017 (11.01.2017, 20:16:36)Rosiov13 napisał(a): W Indexie tematów po prawej stronie wyświetlają się ,,Ostatnio aktywne tematy" moja propozycja jest taka żeby ktoś kto chcę wejść w ten wątek żeby dać odpowiedź lub wgl żeby tam wejść był od razu przenoszony na ostatnią stronę :D wiem że czepiam się pierdół ale to jest upierdliwe żeby za każdym razem robić klik,jesteś na stronie jeden,klik i na ostatniej trochę dużo roboty A jakby od razu przenosiło na ostatnią to props (Y) Dobra uwaga. Coś się może zrobi, samo sie. RE: Ważne informacje i organizacja - Memorius - 13.01.2017 1 lutego 2017 kończymy definitywnie support techniczny i zadaniowy dla wersji niższych niż 1.2 . Stopniowo usunięte zostaną te posty i mini wątki, które dotyczą wersji 1.0 , patcha do 1.0 oraz spatchowanej wersji 1.01 zwanej też 1.1 jako oddzielny został wydzielony wątek Świątynia Śniącego Pytania dotyczące zadania Regisa z mieczem Zwiastun Burzy proszę zadawać w temacie Legendarne Bronie i Pancerze, gdzie przeniosłem wszystkie posty odnoszące się do tego zadania. (15.01.2017, 18:32:19)Kaka2000 napisał(a): Chciałem zapytać w temacie to nie odpowiada.na tym miłym, spokojnym forum pracuję nad Epilogiem do Przeznaczenia i nie mam obowiązku prowadzić dyskusji z usuniętymi zawodnikami, którzy w ramach poprzedniego konta zarobili w jeden dzień 50% w ostrzeżeniach pomyliłeś fora - tu nie ma miejsca na akcje typowe dla Najlepszego Forum o Gothic I Nie Tylko W Sieci w Regulaminie jest punkt, który wyraźnie mówi, dlaczego to obecne konto zostanie usunięte oczywiście wraz z bieżącą "produkcją". Administracji nie zależy tu ani na liczbie ogólnej postów, ani na wielotysięcznej armii użytkowników, zwłaszcza twojego pokroju Tak przy okazji. Jastrząb, zajmij się graniem w Przeznaczenie albo ploteczkami w shoutboxie zamiast prowadzić dyskusje w temacie, gdzie realnie nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. Az kolei Typelon dostanie bana, bo zarejestrował się tu tylko po to, żeby śledzić gównoburze wzniecane przez sowich kolegów i czytać temat ten oraz "Ostrzeżenia i bany'. Obserwujemy cię od samego początku twojej tu bytności na forum i chyba tej obserwacji już wystarczy. Pierdolenie "Witam Global był wspaniały a w Przeznaczenie, które jest genialne, zagram jak będę miał czas" nikogo z ekipy już tui nie rusza. Napatrzyliśmy się i naczytaliśmy takich zawodników wystarczająco dużo. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Jastrząb - 15.01.2017 (15.01.2017, 18:58:17)Memorius napisał(a): Tak przy okazji. Tak jest sir ! Będę grał w przeznaczenie po raz 4, ponieważ nie mam nic ciekawszego do roboty w życiu niż ploteczki i przeznaczenie RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 15.01.2017 informacja o zmianie regulaminu została podana w tym temacie z z datą 10 stycznia, a zmiany dokonał Tituf, po konsultacji w gronie moderatorskim i administracyjnym, więc nie wiem co mi zarzucasz - kłamstwo? konfabulacje? fałszowanie postów z datą wsteczną? Administracja uprzejmie informuje, że wniesione zostały opłaty za kolejny rok (hosting + domena). RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 03.02.2017 Jutro mija okrągły rok od rozpoczęcia działalności tego forum, czwartego i jak sądzimy definitywnie ostatniego forum pod szyldem DRUŻYNA SPOLSZCZENIA (od pewnego momentu Destiny Team). W minionym roku forum miało się raz lepiej raz gorzej, było jednak miejscem, gdzie można było obserwować zmagania na Arenie Gladiatorów, uczestniczyć w różnych mniej lub bardziej burzliwych dyskusjach, no i co najważniejsze doczekaliśmy się na nim wreszcie premiery Przeznaczenia. Kilka liczb liczba rejestracji - 2871 liczba założonych tematów - 673 liczba napisanych postów - 53 291 liczba wiadomości w shoutboxie - 57 973 Forum nadal żyje. a ekipa DT pracuje nad Epilogiem do Przeznaczenia. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Dota - 04.02.2017 Pracuje bardzo sumiennie pomimo ataków trolli takich jak np. Pan Dota. Trzymajcie się jak najdłużej! RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 05.02.2017 Uprzejmie proszę o nie pisanie w postach , w ramach odpowiedzi - "to pytanie już było" bo było już niemal wszystko. Obecnie pytania zadają osoby słabo zorientowane w tym co było lub nie było opisane, a przekopywanie nieraz kilkuset postów jest czasochłonne. Ponadto nie każdy wie jak posługiwać się wyszukiwarką czy też która fraza jest najważniejsza. Proszę już też nie pisac -" odpowiedź jest w post numer 347 " , bo tematy są moderowane poprzez usuwanie/ scalanie postów, gdy taka zachodzi potrzeba - także wstecz i tego typu posty stają się bezużyteczne. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - grekoimper - 07.02.2017 (07.02.2017, 13:05:19)Memorius napisał(a):(07.02.2017, 12:56:28)grekoimper napisał(a): chodzi mi czy jest tak jak z orkową miksturą że można zrobić to używalne ... przecież to jest jako jeden post .... jak zadam 5 pytań w jednym poście to wlepisz 50% ostrzeżeń od kiedy ruskaczu RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 07.02.2017 (07.02.2017, 13:32:43)grekoimper napisał(a): jak zadam 5 pytań w jednym poście to wlepisz 50% ostrzeżeńtak, takie tu panują zasady moderacyjne RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Token - 11.02.2017 Czy to, że nie widać u użytkowników poziomu procentów, jest efektem w jakiś sposób zamierzonym? RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 11.02.2017 Tak. Ma to zapobiec świadomemu prowokowaniu w celu wymuszenia zbanowania lub kolejnych ostrzeżeń. Ogólnie jak kogoś procenty interesują to suma procentów z tematu "Ostrzeżenia i bany" daje wynik dla każdego delikwenta. |