Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Korzenie Zła (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180) +--- Wątek: Korzenie Zła - problem z zadaniem... (/showthread.php?tid=1111) |
RE: Mam problem z zadaniem... - SparrowJacek - 15.07.2018 Ok, w tym całym zamieszaniu z poprzednim questem absolutnie wypadło mi z pamięci, że Saturas kazał go poinformować o dalszych rozkazach. Jako, że gram po to, żeby jak najwięcej fabuły poznać i postaci poznać, a nie konkurs na najlepiej rozegraną przygodę jak Arena, to poprosiłbym jeszcze o informacje odnośnie zadań z Hipolitem - jak czytam ten temat, to można je zdobyć jeszcze przed otwarciem świątyni i są 2, więc prawdopodobnie sporo ciekawej zawartości posiadają i byłbym smutny nie rozwiązując ich, a sam niestety sobie z tym teraz nie poradzę. RE: Mam problem z zadaniem... - Memorius - 15.07.2018 Żeby dostać pierwsze zadanie od Hipolita trzeba znać dialog wstępny z nim i mieć w ekwipunku pierwszy fragment klucza Drugie zadanie - "Moja żona wiedźma" jest konsekwencją tego zadania. RE: Mam problem z zadaniem... - SparrowJacek - 27.07.2018 Poproszę jeszcze jakąś podpowiedź odnośnie położenia pierwszego fragmentu klucza. Dialog wstępny odświeżyłem, przeszukałem składzik jeszcze raz, zrozumiałem, że znajduje się tam zamknięta pusta skrzynia, o której zapewne mówił Hipolit. Znając techniki z Przeznaczenia byłem przekonany, że znajdę coś nie bezpośrednio w kufrze(bo wyświetlał się jako pusty), ale na jego dnie w zenie, jednakże to założenie okazało się błędne. RE: Mam problem z zadaniem... - Memorius - 27.07.2018 Klucz jest w kopalni, a nie w pobliżu Hipolita. RE: Mam problem z zadaniem... - SparrowJacek - 27.07.2018 Ok, jedna część znaleziona, jak widać lata mi nie służą... Jesteście okrutni z tym zadaniem! Udało mi się nawet Titufa znaleźć, ale drugiej części klucza jeszcze nie, choć... mam pewne podejrzenia. RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 27.07.2018 (27.07.2018, 18:54:04)SparrowJacek napisał(a): Udało mi się nawet Titufa znaleźća za to szacun i PR! RE: Mam problem z zadaniem... - SparrowJacek - 27.07.2018 Dobra, od pół godziny latam jak głupi szukając go... myślałem, że będzie troszkę przed Micheaszem, skoro Hipolit szukał mędrca, a nie znalazł(znaczy nie doszedł aż tak daleko, tak to interpretowałem). Poproszę jeszcze jakąś drobną choć wskazówkę, choć im większa tym lepiej, bo zwyczajnie chciałbym zrobić to zadanko poboczne i ruszyć dalej z innymi. Micheasz, orkowie ani ludzie w obozie na górze nie mieli też nic do powiedzenia, tak jak i inne postaci "w górach" jak Elvrich czy ci, co obozują w dawnej siedzibie goblinów. RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 27.07.2018 Drugi fragment masz wysoko w górach. Tam gdzie pustelnia... RE: Mam problem z zadaniem... - Memorius - 27.07.2018 Druga część klucza naprawdę jest w gorach, ale tylko wtedy, gdy oddamy pierwsza część klucza Hipolitowi. Dokładnie nie pamiętam gdzie ( WP znam ale przecież nie powiem gdzie). Jest tu grupa Weteranów, ktora to rozegrała i na pewno znalazła. Jak nie doznali zaćmienia umysłowego to podpowiedzą. To zadanie robił Michał i celowo te klucze są tak ukryte, bo to zadania bonusowe, dla naprawdę skrupulatnych graczy. Nie do końca z opcji "gdzie znajdę". RE: Mam problem z zadaniem... - Klimek - 27.07.2018 Jak oddasz pierwszy klucz to o drugi powinieneś się wręcz potknąć wysoko w górach niedaleko pustelni. RE: Mam problem z zadaniem... - SparrowJacek - 27.07.2018 To jeszcze się upewnię - czy gdy już wszedłem do świątyni, to mogę ruszyć to zadanie? Bo mam wpis w dzienniku, że gdzieś w górach ma to być, ale chodzę i chodzę i nie widzę nawet z pewnymi polepszającymi wzrok dobrodziejstwami wersji DX11 RE: Mam problem z zadaniem... - Memorius - 27.07.2018 To zadanie nie ma nic wspólnego ze Świątynią. Jest niezależne od wątku głównego. RE: Mam problem z zadaniem... - MaQo - 27.07.2018 Klucz jest w górach w drodze do chaty pustelnika. RE: Mam problem z zadaniem... - SparrowJacek - 28.07.2018 tak... zapomniałem totalnie, że jeszcze tam jest wysoko. Już znalazłem i kolejne zadanie poszło do zaliczonych RE: Korzenie Zła - problemy techniczne - Michał - 28.07.2018 (28.07.2018, 06:22:31)SparrowJacek napisał(a): Czy tutaj jakieś drobne bugi mogę zgłaszać? Wierzę, że tak A nie masz przypadkiem jeszcze innej broni przy sobie, którą można sprzedać? |