THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! (/showthread.php?tid=286) |
RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Token - 02.07.2016 Przecież temat jest definitywnie zamknięty. Cóż, postaramy się zrobić co w naszej mocy i jak najszybciej. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - styxu - 02.07.2016 Ja tylko w razie czego piszeę, żeby Memorius nie mówilł, że nikt nie pomaga, a ludzie przychodzą na gotowe nic nie dawając od siebie. :-) RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.07.2016 mamy bardzo ważne info ale tym razem przedstawi je Tituf RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Tituf - 04.07.2016 Dota robotę wykonał! Zapis z końca VR będzie wyznacznikiem dla pozostałych graczy. Nas, jako Team, bardzo cieszy zaliczenie wielu trudnych skryptowo i niezwykle czasochłonnych zadań zarówno gildyjnych, jak i z wątków pobocznych. Nie zaspoileruję zbytnio, jak powiem, że osiągnął 40 lvl, a więc wycisnął niemal wszystko co należało! Padają pytania, że 40 poziom to przecież tyle co w podstawowej wersji i co to za 'wow'? Modyfikacja dodaje mnóstwo zadań, zwiększa czas rozgrywki i nikt naprawdę nie potrafi wyciągnąć z tego wniosków?! Dota postawił wysoko poprzeczkę, ale dopóki Bezimienny jest w grze... RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.07.2016 Przede wszystkim Dota ukończył Przeznaczenie a nie tylko zabił Smoka Ożywieńca. To KOLOSALNA różnica. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Dota - 04.07.2016 Areny nie wygrałem i raczej nie wygram, bo też nie to było moim celem. Ja jedynie ukończyłem G2P, do czego też dążyłem oraz starałem się przetrwać Arenę, ale niekoniecznie ją wygrać. Kto wygra, okaże się dopiero jak wszyscy pokończą grę. ;) RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.07.2016 Cytat:Dota Gratulacje ze wygranie Areny. Dota jeszcze nie wygrał. Na razie wygrał ze samym sobą i ukończył Przeznaczenie. Czy wygrał pokażą ostateczne wyniki innych graczy. Niemniej uzyskał znakomity wynik i naprawdę trudno będzie go pokonać. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - LLares111 - 04.07.2016 A inni wyszli już z 2 rozdziału, czy nadal tam latają? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.07.2016 nadal, poza Dinozaurem RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - LLares111 - 04.07.2016 To zapowiada się dłuuuuuuuuugie oczekiwanie RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.07.2016 świeżo zza kulis Areny Tituf Cytat:Dota - po głębszej analizie pewnych rzeczy, wg których prowadzimy kwalifikację, pozostała Ci jeszcze jedna... To niby drobnostka, ale dosyć widowiskowa i mogąca być rozstrzygającym elementem zwycięstwa. Mogę powiedzieć, że zrobiłeś 5 z 6 pkt i konkurenci mają wysoko poprzeczkę, ale pozostawiłeś też małą lukę. Możliwe, że ktoś skorzysta. Ogólnie - gratulacje! właśnie w R3 wszedł jako Myśliwy Wiśnia czekamy na weryfikację jego save przez Titufa RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 04.07.2016 Nie wiecie jakie nerwy towarzyszą czekając na odpowiedź od Titufa RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Tituf - 04.07.2016 Sprawdzałem, sprawdzałem i nie znalazłem... RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 04.07.2016 Yea no to lecimy dalej z tym koksem !!! :D RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.07.2016 Wiiiiśniaaaaaaaaa :!: tak Szanowni Państwo WIŚNIA, WIŚNIA, WIŚNIA w Półfinale i gra dalej :!: GRATULACJE :brawo: :brawo: :brawo: |