Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Korzenie Zła (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180) +--- Wątek: Korzenie Zła - problem z zadaniem... (/showthread.php?tid=1111) |
RE: Mam problem z zadaniem... - SparrowJacek - 29.05.2020 Jest to dla mnie zagwozdka, bo eywksplorowałem prawie wszystko co się dało, a nie znalazłem. Tymczasem wpisałem kod na niego i okazuje się, że jest ciekawy dialog z alchemikiem, gdy się roślinkę zdobędzie. Jest jakaś opcja sprawdzenia ilości itemków danego typu w zenie przy uzyciu jakiegoś programu? RE: Mam problem z zadaniem... - N1kX - 29.05.2020 Możesz sam sprawdzić, czy jest taki przedmiot, czy nie. Możesz zobaczyć nazwę przedmiotu w ten sposób pierwsza linia to nazwa przedmiotu. Jeśli po wpisaniu polecenia zostanie napisane no VOB found, znaczyć tych przedmiotów nie ma na mapie. RE: Mam problem z zadaniem... - SparrowJacek - 29.05.2020 Ok, nie istnieje drugi słoneczny aloes, przynajmniej nie w Zenie DP. Ciekawe w takim razie dlaczego dialog istnieje. RE: Mam problem z zadaniem... - Memorius - 29.05.2020 Pewnie w natłoku prac nie został dodany w zenie. Zdarza się. Fakt, przepada bardzo ciekawa akcja z drugim aloesem. W Wersji RU dodamy drugi. Może nawet wcześniej. Dziwne, że testerzy w czasie testów nie wychwycili tego błędu. RE: Mam problem z zadaniem... - Ktos nieznany - 22.07.2020 Witam. Mam problem wagi państwowej . A tak serio to w zadaniu moja żona wiedźma zagadałem o te plotki na temat Kartaginy o ludzkim mięsie i jak znajdę jakieś rzeczy to mam się zgłosić do Midlasa. Wie jak to dalej ruszyć, albo przynajmniej zaprowadzi na trop? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!!! RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 22.07.2020 Gdy pogadałeś o Kartaginie w obozie o jej praktykach, teraz musisz dobrać się do jej kufra w chacie. Poszukaj kluczyka... RE: Mam problem z zadaniem... - Ktos nieznany - 22.07.2020 Rzeczywiście. Dopadła mnie ślepota. Znalazłem. A już tak, żeby rozwiać wątpliwości poza tym zadaniem mam 7 innych. 1. Zapomniana magia mam magię innosa i beliara. Narazie mam wrócić do przyziemnych spraw. 2. Przekleństwo artefaktów Trajano nos w nie swoje sprawy (kupiłem posążek od Olryka i pełzacze zabite w skrócie) 3. Cenniejsze niż złoto główne zadanie tam wykonane do tego sprzedałem mu Molibdenium i Niccolum w monetach 4. Tylko Jeden! To z tym szamanem goblinów, ale pewnie będzie później do zrobienia, ale jak ktoś chce pomóc to przytule z chęcią. 5. Czerwone i czarne rozpracowałem szpiega i Obozie myśliwych 6. Znalazlem fragmenty od Ilji z kamiennego strażnika i od Marion 7. Znaki czasu oddałem wszystkie tabliczki Saturasowi. (Jak ktoś wie chociaż jak to wszystko ruszyć to i tak już będzie wielka pomoc dla mnie) Poboczne to obsydian dla Elvricha I jak ktoś wie jak dostać się do skrzyni w kopalni niezłomnych za budynkiem przy wejściu? RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 22.07.2020 'Zwiadowca Wodnego Kręgu' zrobione? Chodzi o klucz do windy. Masz już dostęp w rejony wież? Zadanie 'Ulu-Mulu' jest w dzienniku, skoro ten klucz posiadasz? RE: Mam problem z zadaniem... - Ktos nieznany - 22.07.2020 Zwiadowca wodnego kręgu to ja zaraz na początku moda zrobiłem w 18 godzinie gry. A jeśli można wiedzieć jak to zadanie Ulu mulu dostać? RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 22.07.2020 W 18 godzinie gry... Na początku moda... Taa. Obejdź dokładnie okolicę wież. RE: Mam problem z zadaniem... - Ktos nieznany - 22.07.2020 Bawiłem się zwojami obszarowymi. Wszystko legit 100% RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 22.07.2020 Zabiłeś też biednych Orków? RE: Mam problem z zadaniem... - Ktos nieznany - 22.07.2020 PRZEPRASZAM CO?! W wieży było coś więcej niż orki ożywieńcy? RE: Mam problem z zadaniem... - MaQo - 22.07.2020 Jak pójdziesz dalej skałami na których stoi Micheasz to powinieneś spotkać dwóch orkówz którzy mają dla ciebie zadanie RE: Mam problem z zadaniem... - Ktos nieznany - 22.07.2020 Alleluja znalezieni dziękuję bo już myślałem że wyprawie się na tamten świat (w Przeznaczeniu zawiniłem ja bo używałem southparka obejrzałem na Youtube do końca może kiedyś dokończę, w Epilogu nie pokazałem Lordowi Andre kryształu teleportacji (w sumie też zawiniłem przyzwałem kodem) a w Przebudzeniu zbugował mi się quest Szósty Zwiadowca też przyzwałem klucz) |