Przebieg prac nad Przeznaczeniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebieg prac nad Przeznaczeniem (/showthread.php?tid=26) |
RE: Aktualny przebieg prac - Sztejer - 20.05.2016 Jest to mój pierwszy post na forum, wiec witam serdecznie całą Gothikowo-modderską społeczność. Wielkie chapeau bas chłopaki za serce i prace włożone w Global. Pytałem o to lata temu Szefa szefów na innym forum - może nie pamiętać. Mianowicie głowa Sharkyego czy to facjata zgodna z G1 i czy w ogóle jest (kumaci wiedzą o co chodzi)? Ostatnio skryptowo był z nią problem. Dzięki za odp. Jeśli to nie ten dział - z góry przepraszam. RE: Aktualny przebieg prac - Hosni - 20.05.2016 A tak, słynny bezgłowy sharky z kanałów pod miastem. Myśle że to raczej nie sprawiło problemów ekipie. Chociaż jako easter egg...czemu by nie miał pozostać RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 21.05.2016 no nie , to niezbyt dobry e.e Obecnie Sharky ma głowę i jego wygląd to "Hum_Head_Fatbald",Face_B_Normal_Sharky, RE: Aktualny przebieg prac - Hosni - 21.05.2016 Xardas tym razem był łaskawszy i obdarzył go łepetyną. RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 21.05.2016 bład polegał na tym, że Sharky teleportował się jako szkielet i wizual zmieniał mu się nieskutecznie po teleportacji teraz zrobilismy to inaczej i zapewne obyci gracze i skrypterzy domyślają się jak ;) RE: Aktualny przebieg prac - Token - 21.05.2016 (20.05.2016, 23:06:23)Memorius napisał(a): sprawdzam aktualnie skryptowo rózne elementy nowych zadań dla Strażnik/PaladynPaladyn tez został już kompletnie sprawdzony z poziomu gry? RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 21.05.2016 nie, ponieważ nie było chętnego do rzetelnego testowania tej gildii RE: Aktualny przebieg prac - quaterion94 - 21.05.2016 (21.05.2016, 07:45:18)Memorius napisał(a): nie, ponieważ nie było chętnego do rzetelnego testowania tej gildii to chyba zagram paladynem , może wyłapie jakieś nieprawidłowości , o ile takie istnieją RE: Ogólny opis modyfikacji - Attilan02 - 21.05.2016 Czy instalka działa też na systemach 64 bitowych? RE: Ogólny opis modyfikacji - Hosni - 21.05.2016 Windows 7 też jest okej. Grałem na nim w globala bez przeszkód. RE: Ogólny opis modyfikacji - Prorok - 21.05.2016 Na moim Windows 8.1 działa bez problemu. Chociaż nie bez znaczenia jest pewnie to, że o system dbam. RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 21.05.2016 sprawdziłem i naniosłem drobne poprawki do nowych zadań gildyjnych Paladynów, przygotowana została też solucja dla tej grupy zadań tej gildii RE: Aktualny przebieg prac - Bruno889 - 21.05.2016 Solucja powiadasz, że tak zapytam, solucja jest cała zrobiona ? Dla każdej misji czy ... ? RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 21.05.2016 nie dla każdej w grze i nie dla graczy gracz ma myśleć i rozgrywać a nie wodzić palcem po solucji solucja służy Teamowi do celów wewnętrznych RE: Aktualny przebieg prac - Bruno889 - 21.05.2016 I to rozumiem ^^ Jak dla mnie granie z Solucją jest do dupy ... ze względu na to iż niema takiego dociekawienia się że co mam teraz zrobić itd... albo że wiesz odrazu co i jak .... |