THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! (/showthread.php?tid=286) |
RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Kateyoshi - 14.07.2016 Nie rozumiem dlaczego akurat TEN wniosek musi być rozpatrzony na Konwencie. Jasno było ustalone do kiedy są terminy. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Dota - 14.07.2016 Już zostałem zamieciony, a raczej zmieciony z dywanu. Tak się kończy wyrażanie swoich poglądów na tym forum. Czas minął i mam prawo wyrazić swoje zdanie na ten temat. Jeżeli rozwiązaniem problemu jest usunięcie niewygodnych dla władzy świadków, to pozdrawiam. ;) RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 14.07.2016 Dawno nie czytałem takiego puaczu, chyba ostatnio jak poleciał Polo. Tymczasem sprawa została postawiona na Konwencie i wynik zostanie ogłoszony po godzinie 22.00 15 lipca. Zasady oceny tej sytuacji są jasne, transparentne i stosowane już wcześniej w podobnych sytuacjach, choć z powodu przekroczenia czasu wejścia w dany rozdział Konwent zbiera się po raz pierwszy. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Dota - 14.07.2016 Dla Pana wszystko co jest niezgodne z pańską ideologią jest płaczem. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 14.07.2016 przynajmniej trzymam się pewnych zasad zawsze to coś ;) RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Dota - 14.07.2016 Hehe, to prawda. Ale ja też czyż nie? Zawsze płaczę, gdy coś mi się nie podoba. XD RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 14.07.2016 KONWENT tym razem zadecydował szybko większością bezwzględną głosów Gladiatorzy zadecydowali, że michał24K opuszcza Arenę z powodu przekroczenia limitu czasu wyznaczonego dla wejścia w R3 michał radził sobie bardzo dobrze i Imperator dziękuje mu osobiście za dzielną walkę przez tak długi czas :brawo: RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 15.07.2016 Mój zapis poszedł właśnie do Titufa trzymajcie kciuki ci którzy oglądają zmagania gladiatorów RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - desti2 - 15.07.2016 Nie ma to jak oszuści płaczą najwięcej RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Tituf - 15.07.2016 Myślałem, że Wiśnia po niezłym początku będzie brylował wśród Gladiatorów w IV R, niestety... RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Kateyoshi - 15.07.2016 Gratki Wiśnia ! :D RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 15.07.2016 Oprócz 2-3 zadań pominąłem coś jeszcze? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Tituf - 15.07.2016 Skąd wiesz, że pominąłeś 2/3 zadania? Niewykonane nie równają się pominiętym! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 15.07.2016 Hmm no dlatego zadałem to pytanie. A zrobiłem chociaż to czego dota nie zrobił w 3? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Tituf - 15.07.2016 (15.07.2016, 16:12:22)Wiśnia napisał(a): Hmm no dlatego zadałem to pytanie. A zrobiłem chociaż to czego dota nie zrobił w 3? param - param param - paaraam |