Przebieg prac nad Przeznaczeniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebieg prac nad Przeznaczeniem (/showthread.php?tid=26) |
RE: Ogólny opis modyfikacji - Polo - 22.05.2016 Tarcze nie, hełmy miałeś już w NK RE: Ogólny opis modyfikacji - Hosni - 22.05.2016 Hełmy były w NK? Były "Doczepione" do zbroi, ale nie jako osobny przedmiot. RE: Ogólny opis modyfikacji - Polo - 22.05.2016 (22.05.2016, 14:25:08)Hosni napisał(a): Hełmy były w NK? Sam sobie odpowiedziałeś, pytał się czy będą hełmy, to dostał odpowiedź RE: Ogólny opis modyfikacji - Memorius - 22.05.2016 Cytat:Będą tarcze lub hełmy ? tak jedna tarcza wisi w podziemiach Klasztoru , kilka na innych ścianach hełmy mają na głowach Paladyni oraz część Łowców Smoków i ktoś tam jeszcze czyli wszystko będzie RE: Ogólny opis modyfikacji - Polo - 22.05.2016 (22.05.2016, 14:27:04)Memorius napisał(a): hełmy mają na głowach Paladyni oraz część Łowców Smoków i ktoś tam jeszcze Niektórzy ożywieńcy też mają RE: Ogólny opis modyfikacji - Siekiera - 22.05.2016 Przestańcie mnie trollować ;). Czyli nie będzie oddzielnych hełmów jako oddzielnych części i tarcz. A będzie dubbing do tak wielkiej modyfikacji? RE: Ogólny opis modyfikacji - Filavandrel - 22.05.2016 Dt pisało wielokrotnie że się tego nie podejmują. RE: Ogólny opis modyfikacji - Memorius - 22.05.2016 Cytat:Czyli nie będzie oddzielnych hełmów jako oddzielnych części i tarcz. do czegoi potrzebna tarcza - tak wyjaśnij mi po prostu RE: Ogólny opis modyfikacji - Siekiera - 22.05.2016 Nie no tyle dialogów nagrać, każdy NPC ma imię mi też by się nie chciało :p. "MemoriusCzyli nie będzie oddzielnych hełmów jako oddzielnych części i tarcz.do czegoi potrzebna tarcza - tak wyjaśnij mi po prostu" Po prostu się pytam z ciekaowści, oczywiście jak nie ma tarczy to i tak zagram. Poprostu to jest taki fajny smaczek który urozmaica grę . Grałem w Dark Sage i całkiem przyjemnie się grało tarczą. RE: Ogólny opis modyfikacji - Badass Joe - 22.05.2016 Orginalny styl walki też jest epicki i nie potrzebuje zmian.Do Khorinis jeszcze nie dotarła cywilizacja z kontynentu i nie ma walki tarczą w NK. RE: Ogólny opis modyfikacji - Polo - 22.05.2016 Ta, dobrze gada, jak ktoś chce wstawiać tarcze i duale, niech przy okazji zmieni oryginalny system sterowania i balans, bo on zwyczajnie jest przystosowany tylko do 2 typów broni (1h i 2h) RE: Ogólny opis modyfikacji - Dinozaur7 - 22.05.2016 Wreszcie ktoś dobrze podsumował. RE: Ogólny opis modyfikacji - Adrian - 22.05.2016 Poza tym duale i tarcze kompletnie nie pasują do klimatu Przeznaczenia , myśliwi przy paladynach dzierżących tarcze , wyglądało by to jak majowie przy wojsku hiszpańskim , nie tędy droga RE: Ogólny opis modyfikacji - Kateyoshi - 22.05.2016 Dodawanie tarczy do Przeznaczenia jest dla mnie idiotyzmem ze względu na to, że wprowadzając takie rzeczy całkowicie odchodzi się od oryginalności podstawy . Tym samym sposobem bardziej się brnie w kierunku 3 odsłony serii Gothic ;) RE: Ogólny opis modyfikacji - Bruno889 - 22.05.2016 Tak trochę z innej paki, zwiększony jest exp. za dzika ?? Trudno jest go zabić a doświadczenie jest troszkę marne. |