Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Korzenie Zła (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180) +--- Wątek: Korzenie Zła - problem z zadaniem... (/showthread.php?tid=1111) |
RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - IayzoN - 19.03.2023 Gdzie znajdę kogoś kto nauczy mnie kradzieży kieszonkowej / otwierania zamków ? RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 19.03.2023 Zrób o co cię proszą panie we wieży Starca... RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - IayzoN - 26.03.2023 mam problem z misją Problemy na farmie zrobilem juz wszystko co sie dało roncador się wprowadził na farme zadanie widnieje w dzienniku ale brak opcji dialogowych u kazdego. Martwy punkt RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 26.03.2023 Z tym zadaniem związany jest Kessler... Jak załatwiłeś wszystko na farmie, to musisz pociągnąć fabułę w obozie w górach. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - IayzoN - 26.03.2023 Nie za bardzo wiem jak pociągnąć zadanie uzurpator ostatni wpis to że Egon i Olaf tryggvason nie darzą się sympatią i czy może dojść do konfrontacji lecz ani z tym ani z tym brak dialogów tak samo w całym obozie Dobra pogadałem że smittym i była wzmianka o wódce to coś ruszyło Zadanie Siła strachu ostatni wpis to poinformowanie midlasa o wizytach na poddaszu knajpy wujka sama jak ruszyć dalej? RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 26.03.2023 ostatni wpis nic nie powie, bo nie wiadomo, co do tej pory już ustaliłeś RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - IayzoN - 26.03.2023 Otworzyłem skrzynkę midlasa potem woreczek zaniosłem serrano pogadałem z Narlou i niby lista podejrzanych się zacieśniła RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 26.03.2023 Kolejne niebezpieczeństwo znajdziesz w knajpie Sama, jeśli jeszcze nie znalazłeś, a jeszcze jedno - przy studni. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - IayzoN - 26.03.2023 Przy studni znalazłem dźwignie ale nie mogę jej użyć a w knajpie nie wiem konkretnie czego szukać i czy to jest na poddaszu czy na parterze RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Erwin - 26.03.2023 1.Chodzi o trunek. 2.Poddasze. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - IayzoN - 26.03.2023 Dobra ja nie wypilem tego cydru dlatego nie mialem dialogu z midlasem dzieki za wszystko RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Monoternox - 18.04.2023 Witam, gdzie mogę znaleźć mięte? RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Erwin - 18.04.2023 Kilka sztuk powinno być w rejonie od tylnego wyjścia z obozu Myśliwych do okolic kamiennego kręgu. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Memorius - 18.04.2023 Łącznie w świecie jest 8 sztuk. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - michal0064 - 21.04.2023 Witam, mam pyatnie odnośnie trzech zadań: "Bankierzy i bankruci"- załatwiłem Tireonowi dostawy z farmy, jednak nic się dalej nie rusza. "Czerwone i czarne"- nie mam pojęcia jak wykonać to zadanie, mam tylko wpis, który dostajemy na początku gry. No i nie wiem jak dostać zadanie "Zapomniana magia" Za każdą pomoc bardzo dziękuję |