Drużyna Spolszczenia
Przebieg prac nad Przeznaczeniem - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182)
+--- Wątek: Przebieg prac nad Przeznaczeniem (/showthread.php?tid=26)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 26.05.2016

Już dziś z róznych powodów, a nie w piątek rozpoczynamy składanie instalki dla Wersji Klubowej.
Jest prawdopodobne że ta instalka będzie już także dzisiaj gotowa w późnych godzinach wieczornych, co zależy tylko od tego na jakie problemy natrafi ewentualnie Prorok

tymczasem Majes, który teraz uzyskał tytuł "Ultra Fast" Majes sprawdził linię zadaniową Paladyna do  R4 i twierdzi że jest OK.
OK

RE: Aktualny przebieg prac - Majes - 26.05.2016

No jakoś się udało :)
@ Odpowiem odnośnie jak to zrobiłem .

Obecnie mam duuużo czasu bo ostatnio matury napisane , obecnie pewnie bd szukał pracy więc sporo czasu gram w gry na kompie , i przy okazji też w mojego ukochanego Gothica <3 do którego zawsze powracam co jakiś czas :) .

Najbardziej lubie Grudzień okres zimowy , wracam zawsze do Nordmaru i G3 <3 ach

Majes Pony :exclamation: :D 

tymczasem zamknęliśmy właśnie Wielką Końcową Dyskusję podsumowującą funkcjonalność zestawu zadaniowego Przeznaczenia.
Zeny zamknięte, content zamknięty i zaczynamy robić instalkę.

RE: Aktualny przebieg prac - bojka222 - 26.05.2016

Fajnie by było jakby powstało coś ala "Opinie wybrańców na temat modyfikacji" i ci którzy dostąpili zaszczytu grania przed premierą mogli by napisać kilka słów, np wychodząc z wieży xardasa spotykamy xxx i dostajemy pierwszego nowego questa . :)

RE: Aktualny przebieg prac - Tituf - 26.05.2016

Ja mam nadzieję, że jutro rano to już będziemy mieli sporo czeladników... Wrażenia i pierwsze opinie powinny pojawić się niebawem na forum.

RE: Aktualny przebieg prac - bojka222 - 26.05.2016

Już niedługo w księgarniach "Przeznaczenie" autorstwa Memorius'a ! Niesamowita opowieść o bezimiennym bohaterze :v

Chciałbym zaznaczyć jedno.
W kwestiach scenariuszowych i dialogowych bardzo duża część jest autorstwa Ahnbaela , kilka bardzo dobrych zadań napisał też Tituf, więc nie jest tak, że fabularnie to tylko moje dzieło.
W wielu miejscach się to przeplata, mimo że poszczególne wątki były tworzone w zasadzie w głównym nurcie scenariuszowym zawsze przez jedną osobę.

RE: Aktualny przebieg prac - Polo - 26.05.2016

(26.05.2016, 20:31:53)Memorius napisał(a): Chciałbym zaznaczyć jedno.
W kwestiach scenariuszowych i dialogowych bardzo duża część jest autorstwa Ahnbaela ,

Co nie umniejsza faktu kim on jest, poza tym część jego zadań i tak trzeba było przerabiać i poprawiać, a robiłeś to ty. Ty również prowadziłeś pracę przez cały czas, bez strzelania fochówi obrażania się. Nikt się nie obrazi jak sobie autorstwo przypiszesz.

RE: Aktualny przebieg prac - Dinozaur7 - 26.05.2016

Tak nawiązując to raczej przypisywanie autorstwa jest słabe. Plus dla Memcia :>

RE: Aktualny przebieg prac - Dota - 26.05.2016

AhnBael aka Abbadon na theModders obecnie.

RE: Aktualny przebieg prac - Badass Joe - 26.05.2016

Ten pan Ahnbael na starym forum napisał,że Przeznaczenie go już nic nie obchodzi.

RE: Aktualny przebieg prac - Dinozaur7 - 26.05.2016

No ale Outlander to sobie uciekł sam od swojego projektu z wiadomych przyczyn.
No a Ahn sobie uciekł bo(Tu nie wiem czemu bo jak wszedłem wtedy na forum to wszędzie było tylko coś w stylu buntu znanych nam osobistości) :D

ocena jego działań to jedno a wkład w grę to drugie
nie mogę tego umniejszać, choć przyznaję, że sporo rzeczy jego autorstwa zostało poważnie przebudowane

RE: Aktualny przebieg prac - Zertin - 26.05.2016

Pamiętam AhnBeal. Jeszcze, gdy pierwszy raz się logowałem na DS, to z nim pierwszym rozmawiałem z całej grupy Destiny team. Nie spodziewałem się że opuści Team.

RE: Aktualny przebieg prac - Hosni - 26.05.2016

Mnie dziwiły te bogate stragany w L'hiverze
W końcu miasto było odcięte od większych zapasów.
Zobaczymy jak to będzie w waszym modzie.