Przebieg prac nad Przeznaczeniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebieg prac nad Przeznaczeniem (/showthread.php?tid=26) |
RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 26.05.2016 Już dziś z róznych powodów, a nie w piątek rozpoczynamy składanie instalki dla Wersji Klubowej. Jest prawdopodobne że ta instalka będzie już także dzisiaj gotowa w późnych godzinach wieczornych, co zależy tylko od tego na jakie problemy natrafi ewentualnie Prorok tymczasem Majes, który teraz uzyskał tytuł "Ultra Fast" Majes sprawdził linię zadaniową Paladyna do R4 i twierdzi że jest OK. RE: Aktualny przebieg prac - Majes - 26.05.2016 No jakoś się udało @ Odpowiem odnośnie jak to zrobiłem . Obecnie mam duuużo czasu bo ostatnio matury napisane , obecnie pewnie bd szukał pracy więc sporo czasu gram w gry na kompie , i przy okazji też w mojego ukochanego Gothica do którego zawsze powracam co jakiś czas . Najbardziej lubie Grudzień okres zimowy , wracam zawsze do Nordmaru i G3 ach RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 26.05.2016 Majes :exclamation: :D tymczasem zamknęliśmy właśnie Wielką Końcową Dyskusję podsumowującą funkcjonalność zestawu zadaniowego Przeznaczenia. Zeny zamknięte, content zamknięty i zaczynamy robić instalkę. RE: Aktualny przebieg prac - bojka222 - 26.05.2016 Fajnie by było jakby powstało coś ala "Opinie wybrańców na temat modyfikacji" i ci którzy dostąpili zaszczytu grania przed premierą mogli by napisać kilka słów, np wychodząc z wieży xardasa spotykamy xxx i dostajemy pierwszego nowego questa . RE: Aktualny przebieg prac - Tituf - 26.05.2016 Ja mam nadzieję, że jutro rano to już będziemy mieli sporo czeladników... Wrażenia i pierwsze opinie powinny pojawić się niebawem na forum. RE: Aktualny przebieg prac - bojka222 - 26.05.2016 Już niedługo w księgarniach "Przeznaczenie" autorstwa Memorius'a ! Niesamowita opowieść o bezimiennym bohaterze :v RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 26.05.2016 Chciałbym zaznaczyć jedno. W kwestiach scenariuszowych i dialogowych bardzo duża część jest autorstwa Ahnbaela , kilka bardzo dobrych zadań napisał też Tituf, więc nie jest tak, że fabularnie to tylko moje dzieło. W wielu miejscach się to przeplata, mimo że poszczególne wątki były tworzone w zasadzie w głównym nurcie scenariuszowym zawsze przez jedną osobę. RE: Aktualny przebieg prac - Polo - 26.05.2016 (26.05.2016, 20:31:53)Memorius napisał(a): Chciałbym zaznaczyć jedno. Co nie umniejsza faktu kim on jest, poza tym część jego zadań i tak trzeba było przerabiać i poprawiać, a robiłeś to ty. Ty również prowadziłeś pracę przez cały czas, bez strzelania fochówi obrażania się. Nikt się nie obrazi jak sobie autorstwo przypiszesz. RE: Aktualny przebieg prac - Dinozaur7 - 26.05.2016 Tak nawiązując to raczej przypisywanie autorstwa jest słabe. Plus dla Memcia RE: Aktualny przebieg prac - Dota - 26.05.2016 AhnBael aka Abbadon na theModders obecnie. RE: Aktualny przebieg prac - Badass Joe - 26.05.2016 Ten pan Ahnbael na starym forum napisał,że Przeznaczenie go już nic nie obchodzi. RE: Aktualny przebieg prac - Dinozaur7 - 26.05.2016 No ale Outlander to sobie uciekł sam od swojego projektu z wiadomych przyczyn. No a Ahn sobie uciekł bo(Tu nie wiem czemu bo jak wszedłem wtedy na forum to wszędzie było tylko coś w stylu buntu znanych nam osobistości) :D RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 26.05.2016 ocena jego działań to jedno a wkład w grę to drugie nie mogę tego umniejszać, choć przyznaję, że sporo rzeczy jego autorstwa zostało poważnie przebudowane RE: Aktualny przebieg prac - Zertin - 26.05.2016 Pamiętam AhnBeal. Jeszcze, gdy pierwszy raz się logowałem na DS, to z nim pierwszym rozmawiałem z całej grupy Destiny team. Nie spodziewałem się że opuści Team. RE: Aktualny przebieg prac - Hosni - 26.05.2016 Mnie dziwiły te bogate stragany w L'hiverze W końcu miasto było odcięte od większych zapasów. Zobaczymy jak to będzie w waszym modzie. |