Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Korzenie Zła (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180) +--- Wątek: Korzenie Zła - problem z zadaniem... (/showthread.php?tid=1111) |
RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 21.04.2023 (21.04.2023, 10:27:58)michal0064 napisał(a): "Bankierzy i bankruci"- załatwiłem Tireonowi dostawy z farmy, jednak nic się dalej nie rusza.Trzeba zaliczyć zadanie 'Intruz' i doprowadzić, by rzemieślnicy byli w swoim obozowisku. Wtedy rozmawiamy z Agerholmem. Ten mówi o poszukiwaniach chętnych na ich towary. (21.04.2023, 10:27:58)michal0064 napisał(a): "Czerwone i czarne"Zadanie Zapomniana magia trzeba doprowadzić do momentu odnalezienia artefaktu i oddania go Starcowi. (21.04.2023, 10:27:58)michal0064 napisał(a): No i nie wiem jak dostać zadanie "Zapomniana magia"Związane z powyższym. Pewnie nie masz Serca Zepsucia - do odnalezienia na cmentarzu. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Monoternox - 21.04.2023 Gdzie znajdę 2 pozostałe tabliczki? Posiadam, niebieską, fioletową oraz żółtą wiem, że jeszcze jedna musi być w świątyni, zdobyłem jedynie te ze skrzyni przy dwóch kamiennych strażnikach. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 21.04.2023 brakuje czerwonej i zielonej RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - michal0064 - 22.04.2023 A gdzie znajdują się jeszcze grupy Jarkendarczyków i ile ich jest? bo mam 5 naszyjników i nie mogę znależć żadnej kolejnej grupy. Znalazłem niedaleko cmentarza, niedaleko Januarego, niedaleko świątyni, okolice wejścia do obozu przybyszów i 2 osoby jak schodzi się drabiną od starca. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 22.04.2023 RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - michal0064 - 23.04.2023 Dzięki za pomoc okazało się, że dialog że dialog ze starcem wskoczy mi jak wybiorę miecz Oxemeresa. No nic czas się brać za imperium :D RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dota - 21.06.2023 Dobra, długo się nie zastanawiałem i zainstalowałem Korzenie. Mam jedno pytanie na początek. Czy Starzec powiedział, że runa do jego wieży właśnie w tej wieży gdzieś leży, czy ja źle zrozumiałem dialog? Oblazłem całą wieżę i jej nie znalazłem, a jak ona tutaj gdzieś jest, to nie chcę się stąd ruszać dopóki jej nie zlokalizuję. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Memorius - 21.06.2023 Tak Starzec wspomina o teleporterze, który zostawił na swoim stole w Wieży, teraz jednak go tam nie ma... ale jednak jest w Wieży RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 23.06.2023 spis wszystkich zadań w grze Cytat:"Mędrzec Micheasz" RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dota - 25.06.2023 Jak mam zrobić tytoń z mięty? Myślałem, że to na stole alchemicznym się robi, ale nie widzę takiej opcji. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Erwin - 25.06.2023 Na stole się robi. Jak masz miętę w ekwipunku, to powinien być w dziale tytoni w opcjach. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Memorius - 25.06.2023 Na stole alchemicznym jak wszystkie tytonie. potrzeba 1 tytoń jabłkowy i 1 mięta. Tak samo się robi jak i inne tytonie. Możesz zrobić inny tytoń, robiłeś już inny? RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dota - 26.06.2023 Nie mogę zrobić żadnego. Ten jabłkowy tytoń muszę gdzieś dorwać, rozumiem? Mógłby mi powiedzieć ktoś wprost o co chodzi z tymi tytoniami? Memorius mnie zapytał czy mogę zrobić jakikolwiek i nie mogę faktycznie żadnego stworzyć, więc pewnie coś jest na rzeczy. Może to powinienem wiedzieć, ale nigdy nie zwracałem na to uwagi. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Memorius - 26.06.2023 To jest normalna procedura. Po prostu tytoń jabłkowy i mięta. W opcji ogólnej description = "Zmieszaj tytoń i zwiń łodygi"; gdy jeszcze tytoń nie był robiony wystartuje warunek umożliwiający robienie różnych tytoni smakowych w tym miętowego. To jest normalny skrypt, trzeba po prostu kupić tytoń jabłkowy albo gdzieś go znaleźć, mieć miętę i robi się normalnie na stole alchemicznym. Nie wiem co tu jest do rozumienia. Masz już składniki? RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dota - 27.06.2023 Dobra, nic tu nie ma do zrozumienia, tylko po prostu jestem dzbanem jebanym. Wydawało mi się, że mam ten tytoń jabłkowy w ekwipunku i dalej mi nie chce zaskoczyć, ale jednak go nie mam. Dzięki za pomoc. |