Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Korzenie Zła (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180) +--- Wątek: Korzenie Zła - problem z zadaniem... (/showthread.php?tid=1111) |
RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dota - 27.06.2023 Jak mam w drugiej (licząc od wejścia) z Wież Mgieł na parterze pozamykane kraty to oznacza to, że mam tam wrócić później, czy szukać jakichś przełączników? RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Erwin - 27.06.2023 Schemat jest taki sam jak w Przeznaczeniu. Strzelasz z łuku / kuszy chyba w takie świecące coś, a potem kołowrotki od poszczególnych poziomów. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dota - 27.06.2023 Bez kitu, zapomniałem, że tam trzeba było strzelić. Dzięki. Mam dwa następne pytania, jedno to z tym tytoniem, bo wisi mi ta misja już w ciul długo i się zastanawiam czy tak powinno być. Ten tytoń jabłkowy gdzieś powinienem znaleźć, kupić, czy on mi wpadnie do ręki jakoś fabularnie? Jestem już dalej niż bliżej końca i coś czuję, że zaraz zacznie mi się gra przez tą misję blokować. xd A drugie pytanko, to gdzie szukać tego grzyba siniak szlachetny? Pytam o to, bo zabrałem się za tą misję strasznie późno z tego powodu, że sprzedałem topory drwali od goblinów z rozpędu i dopiero niedawno się zorientowałem jak je zauważyłem u handlarza, że to były chyba topory tych drwali. Z tego powodu trafiłem do Robina w momencie kiedy już wyrżnąłem całą mapę i średnio mi się teraz widzi biegać wszędzie na chybił trafił w poszukiwaniu tego grzyba, którego jak sądzę, gdybym robił questy w odwrotnej kolejności, znalazłbym jakoś przy okazji. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Memorius - 28.06.2023 Dobroć Ojca Mądrości jest nieogarniona siniaka możesz otrzymać od żula na ulicy lub po rozmowie z Abelardem pojawi się w punkcie "FP_ROAM_TW_MAIN_VALLEY_33" Natomiast tytoń jabłkowy... no cóż ... ma go tylko dwóch handlarzy - Aguirre i Skar i pewien Myśliwy, który musi zginąć RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dota - 29.06.2023 (28.06.2023, 00:45:52)Memorius napisał(a): Natomiast tytoń jabłkowy... no cóż ... ma go tylko dwóch handlarzy - Aguirre i Skar i pewien Myśliwy, który musi zginąć Jestem kurwa ślepy, sprawdzałem tego Skara chyba z trzy razy i nie zauważyłem, że on to ma. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dynamind - 08.07.2023 Witam ,mam problem z zadaniem Zwiadowca Wodnego Kregu ,mam przyniesc Rafaelowi serce ognistego golema ,umiejetnisc zdobyta ,golem ubity ,serce jest , a nie ma dialogu z Rfaelem ?cos pominąłem ? RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dota - 08.07.2023 O ile nie ma tam jakiegoś ukrytego warunku do zadziałania dialogu, o którym nie wiem, to powinno działać. Spróbuj wyjebać to serce na ziemie i potem podnieść i zobacz czy się nie naprawi. Mi się już dwa razy zdarzyło w modach z sagi (chyba Przebudzenie i Korzenie Zła właśnie), że taka czynność mi pomogła kiedy mi dialog nie chciał zaskoczyć. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dynamind - 08.07.2023 (08.07.2023, 12:05:51)Dota napisał(a): O ile nie ma tam jakiegoś ukrytego warunku do zadziałania dialogu, o którym nie wiem, to powinno działać. Spróbuj wyjebać to serce na ziemie i potem podnieść i zobacz czy się nie naprawi. Mi się już dwa razy zdarzyło w modach z sagi (chyba Przebudzenie i Korzenie Zła właśnie), że taka czynność mi pomogła kiedy mi dialog nie chciał zaskoczyć. Nie pomogło, nawet przywolalem innego golema ognistego i nic, dobra gram dalej, może coś się ruszy RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Memorius - 08.07.2023 Jest to dziwne, bo w dialogu z Rafaelem "Coś udowodniłem. Mam to serce." wystarczy mieć serce golema i nie ma żadnych innych warunków. RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wiwir - 08.07.2023 (08.07.2023, 15:00:06)Dynamind napisał(a):(08.07.2023, 12:05:51)Dota napisał(a): O ile nie ma tam jakiegoś ukrytego warunku do zadziałania dialogu, o którym nie wiem, to powinno działać. Spróbuj wyjebać to serce na ziemie i potem podnieść i zobacz czy się nie naprawi. Mi się już dwa razy zdarzyło w modach z sagi (chyba Przebudzenie i Korzenie Zła właśnie), że taka czynność mi pomogła kiedy mi dialog nie chciał zaskoczyć. Spróbuj WYMUSZACZA dialogów DiaDebug https://bractwospolszczenia.pl/showthread.php?tid=1263 RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dynamind - 15.07.2023 (08.07.2023, 18:07:01)Wiwir napisał(a):(08.07.2023, 15:00:06)Dynamind napisał(a):(08.07.2023, 12:05:51)Dota napisał(a): O ile nie ma tam jakiegoś ukrytego warunku do zadziałania dialogu, o którym nie wiem, to powinno działać. Spróbuj wyjebać to serce na ziemie i potem podnieść i zobacz czy się nie naprawi. Mi się już dwa razy zdarzyło w modach z sagi (chyba Przebudzenie i Korzenie Zła właśnie), że taka czynność mi pomogła kiedy mi dialog nie chciał zaskoczyć. Niestety u mnie nie działa wymuszacz, mam prośbę można kod na Rafaela? Spróbuję drugiego przywołać może na innym ruszy RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 15.07.2023 Rozumiem, że Klucznika załatwiłeś i na legalu wjechałeś windą, oczywiste skoro Rafael chce serce. Spróbuj jeszcze raz przywołać serce: ItAt_FireGolemHeart Tu kod na Rafaela, ale to raczej nie pomoże: NONE_4488_Rafael Jak nic nie pomoże, to podeślij save - może coś poradzimy RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Cayen - 22.07.2023 Panowie stoję z zadaniem Problem na farmie i nie wiem kogo znaleść do pomocy - dla Baromira - Ktoś coś? RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 22.07.2023 Kessler z odległego obozu, ale tam też sporo trzeba porobić rzeczy. Przynajmniej dojść do momentu o uzyskaniu informacji o jego żonie... RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Cayen - 22.07.2023 Właśnie mam ten moment i nie wiem co dalej - jestem w kropce |