MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: METAL MELODIC SOUND (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=128) +--- Dział: MMS I PRZYJACIELE (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=144) +--- Wątek: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły (/showthread.php?tid=2761) |
RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Memorius - 07.06.2024 Kolejne zespoły to niemiecki EVELLON i hiszpański DUNEDAIN RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Memorius - 10.06.2024 Następnym zespołem jest kanadyjski VRYLNIA RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Memorius - 27.06.2024 Kolejny zespół to brazylijski PERPETUAL LEGACY Następnym zespołem jest włoski MEDIERA I kolejny zespół to szwedzki PORTRAIT RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 08.07.2024 Kolejny zespół to brazylijski DAGOR SORHDEAM Następny zespół to włoski ARDITYON Kolejny zaprzyjaźniony zespół z MMS to portugalski MEMENTO RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 10.07.2024 Następny zespół zaprzyjaźniony z nami to międzynarodowy - EPINIKION Kolejnym zaprzyjaźnionym zespołem z MMS jest argentyńska SLANIA Następny zespół to grecki SIRIUS z ładnym podziękowaniem za recenzję! RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 20.07.2024 Kolejnym zespołem jest ELEANOR z dalekiej Japonii Następne zaprzyjaźnione zespóły z MMS to niemiecki BEYOND THE BLACK oraz szwedzki LOCH VOSTOK I kolejnym zespołem jest brytyjski SATAN RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 20.07.2024 I następny to szwajcarski VIRTUAL SYMMETRY Następny zespół to włoski TIMELESS FAIRYTALE A kolejnym jest australijski ORPHEUS OMEGA RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 25.07.2024 Kolejnym zaprzyjaźnionym zespołem jest niemiecki POWERWOLF Następny zespół to francuski SOLSTITIUM Kolejnym zespołem jest włoski ATHENA RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 04.08.2024 Do naszych znajomych na FB dołącza włoski CATCH THE GIANT! A z Niemiec - SERVANTS TO THE TIDE Następny zaprzyjaźniony zespół to holenderski WITHIN TEMPTATION (w osobie Stefana Helleblada) RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 10.08.2024 Dosyć niespodziewanie do naszych znajomych dołączył grecki CROSSWIND Kolejnym zespołem jest grający heavy metal HELIOS z Argentyny I następny zespół to grający power metal CARMERIA z dalekiej Australii RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 29.08.2024 I kolejny to szwedzki SORCERER Kolejnym zespołem jest włoski DIE FOR MY SINS Do naszych znajomych dołączył BOGUSŁAW BALCERAK'S CRYLORD, z Polski oczywiście! RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 07.09.2024 Następny zespół to szwedzki HELVETETS PORT I kolejny - niemiecki AGRYPNIE ... i jeszcze włoski LAY OF THE AUTUMN RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 13.10.2024 Następnym zespołem jest włoski MARBLE Kolejny zaprzyjaźniony zespół to austriacki AUTUMN BRIDE I kolejny zespół to ADAMANTRA z Finlandii (w osobie basisty Jukki Hoffréna) RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 26.10.2024 Do naszych znajomych dołączył też niemiecki ANCIENT CURSE A kolejni zaprzyjaźnieni muzycy to POWERCROSS z Grecji I dołączył do nas również METAL RIOT z Finlandii RE: MMS - Facebook -Zaprzyjaźnione zespoły - Tituf - 23.11.2024 Kolejny zespół to niemiecki DAWN OF DESTINY I następne zespoły to CRESENTIER z dalekiej Tajlandii oraz DARK LIGHTNING z Niemiec Dołączył do grona naszych znajomych również fiński DRAGONKNIGHT |