Przebieg prac nad Przeznaczeniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebieg prac nad Przeznaczeniem (/showthread.php?tid=26) |
RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - Tituf - 08.06.2017 Nie, prace zostały w tej kwestii zakończone, a o problemach z tym i innymi zadaniami są wskazówki w odpowiednich tematach. RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - syngromu88 - 08.06.2017 Wporzo. Więc pozostaje trochę poczekać na instalator i wrzucenie na serwer. I w międzyczasie śledzić postęp prac nad Przebudzeniem. RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - BELLZARR - 09.06.2017 No to korzystając z okazji, nareszcie mogę o to spytać. Jak to będzie z dostępnością wersji 1.4??? Bo pisaliście wcześniej, że TA wersja, 1.4, będzie tylko dla aktywnych, niejako miała być to wersja kolekcjonerska, a dla szerokiego grona "cichych" graczy 1.3 to final version.. Jak to ostatecznie będzie? Bo przyznam się szczerze, że uparcie oczekiwałem na wersję totalnie finalną, tutaj właśnie 1.4, od chyba 3 m-cy sprzed premiery modyfikacji w pierwszej wersji...czyli dosyć długo... Próbowałem w sumie też parę razy zagrać sobie w 1.3 i zdaje się poprzednie jakieś wersje, ale sama świadomość, że to nie final, jakoś mnie blokowała.. Za bardzo sobie główkę zawracam takimi rzeczami, ale wakacje idą, a tu może 1.4 wreszcie wpadnie.. Tak czy inaczej - dzięki za odpowiedź... RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - Memorius - 09.06.2017 Wersja 1,4 będzie dostępna dla wszystkich, bez żadnych ograniczeń, a download będzie na forum bez konieczności rejestracji, tak jak dotychczas. RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - BELLZARR - 09.06.2017 O, dzięki wielkie!!! Dla mnie to naprawdę DUUUŻO znaczy, bowiem jak pisałem, bardzo dłuuugo na to czekałem! Dzięki Wam wielkie za to, może nareszcie zniknie Przeznaczenie z mojej "kupki wstydu" modów do G2 (w życiu ŻADNEGO NIGDY nie ograłem, Przeznaczenie pewnie będzie pierwszym ). Propsy lecą... RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - syngromu88 - 24.06.2017 Mam nadzieję że grywalność będzie taka jak w 1.3. Bo ja uruchamiam Sagę Gothica jak i Przeznaczenie za pomocą Wine w systemie Linux i trochę czasami przytnie, ale to pewnie dlatego że mam słabego lapka a renderowanie grafiki w systemach Linux jest trochę wolniejsze. RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - Tituf - 24.06.2017 w kwestii grywalności - zmian nie będzie w tym kierunku żadnych RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - Memorius - 26.06.2017 Prorok już rozpoczął składanie wersji 1.4 RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - SparrowJacek - 26.06.2017 Jestem laikiem i nie mam pojęcia, co się składa na składanie, w prostych słowach, kiedy mniej więcej można się spodziewać tej wersji na forum? RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - Memorius - 26.06.2017 Nie wiem, to pytanie do Proroka, a on na razie nie określił terminu. Może to być zarówno jutro jak i za tydzień, bo kto zna Proroka ten wie, że chadza on własnymi drogami i ma pełną swobodę działania, zakreśloną jedynie powszechnie znanymi niewyczerpanymi pokładami mojej cierpliwości. RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - Prorok - 26.06.2017 Składa się na to ponowna kompilacja, zaktualizowanie paru plików, przetestowanie podstawowych funkcjonalności nowej wersji, złożenie instalki i upload. Istnieje sporo punktów w których można popełnić błąd, dlatego chcę to zrobić na spokojnie. Myślę, że w ciągu tego tygodnia spokojnie powinna się pojawić. RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - syngromu88 - 02.07.2017 Pojawiła się wersja bez cyferki. Więc mam rozumieć że to już finalna wersja? RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - Jastrząb - 02.07.2017 (02.07.2017, 06:58:31)syngromu88 napisał(a): Pojawiła się wersja bez cyferki. Tak, finalna RE: Aktualny przebieg prac nad Przeznaczeniem - Memorius - 02.07.2017 Wczoraj 1 lipca 2017 roku pojawiła się ostateczna wersja G2 Przeznaczenie , znana pod roboczym numerem 1.4 Wersja zawiera szereg poprawek i uzupełnień, które pojawiły się dzięki pomocy, sugestiom i konsultacjom naszych Użytkowników Forum. Mamy nadzieję, że spełni ona oczekiwania graczy. Jeszcze raz dziękuję wszystkim osobom zaangażowanym w ten projekt za wsparcie i cenne uwagi, które zaowocowały wydaniem tej wersji. Czy będą następne? Podobno mówi się "never say never" ale nie tym razem. Życzę wszystkim miłej zabawy i setek godzin spędzonych w świecie Gothic 2 Przeznaczenie. RE: Wersja 1.5 - propozycje zmian i poprawek - Tituf - 19.06.2018 Przeglądając ostatnio 'gothicowe' strony na http://worldofplayers.ru... zauważyłem pewne zainteresowanie i podchody pod tłumaczenie Przeznaczenia 1.4 przez stronę rosyjską. Cytat:Ur-tRall: To podziałało na nas trochę mobilizująco i możliwe, że sprężymy się trochę z pewnymi drobnymi poprawkami jeszcze, by przekazać ewentualnie wersję 1.4 EKSPORT do tłumaczenia sąsiadom ze wschodu. Gdy tylko zgłosi się do nas odpowiedni team translatorski, a wiem, że z tym może być pewien kłopot (zaangażowanie w inne projekty), jesteśmy gotowi na współpracę. Rosjanie są świadomi, że czekałoby ich ogromne wyzwanie. Z pewnością nie poprzestaliby przecież na samym Przeznaczeniu... Cytat:Дикарь: Zobaczymy - czas pokaże co będzie dalej. |