Drużyna Spolszczenia
Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony (/showthread.php?tid=89)

RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 28.05.2017

Skoro tak, to po co tu przychodzisz?
Pytam z z czystej ciekawości .

RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Opos - 28.05.2017

(28.05.2017, 11:59:22)Memorius napisał(a): Niby liderzy Community, spece od modów itd, a w tematach dotyczących obcych produkcji jakie przetłumaczyło DS i DT nic w zasadzie nikt nie napisał.
To samo w tematach o modach od RT czy BS i BG...
Nie znacie, nie gracie?
Nawet na pytania postawione tam wieki temu przez graczy nikt nie raczył w wielu tematach odpowiedzieć.
Czego wy, jako Elita tego Forum, wiodąca siła Community podobno, oczekujecie od tego forum?
Bo czego oczekują Konsumenci to wiadomo.
A wy oczekujecie czegoś więcej i jesteście w stanie dać coś więcej od sobie?

W których tematach? bo we wszystkich tematach z modami ostatnie posty napisałem Ja, Ahn oraz Dinozaur.

RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Gepsiu - 28.05.2017

(28.05.2017, 21:49:55)Memorius napisał(a): Skoro tak, to po co tu przychodzisz?

Bo interesuje mnie Gothic i lubie z wami czasem popisać.

To dokładnie jak ja na  forum o szydełkowaniu.
Też lubię szydełkowanie i lubię sobie tam popisać... o wnuczętach, bo szydełka jeszcze w rękach nie miałem. Relaks 
Jak można lubić Gothic i w niego nie grać?

(28.05.2017, 21:50:45)Opos napisał(a): W których tematach? bo we wszystkich tematach z modami ostatnie posty napisałem Ja, Ahn
no po prostu weś
to jest argument?
a to te tematy zakładał i dla kogo?

RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jonxx - 28.05.2017

(28.05.2017, 21:49:55)Memorius napisał(a): Skoro tak, to po co tu przychodzisz?

Pytanie co prawda nie do mnie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć.

Przychodzę z przyzwyczajenia, przychodzę by popatrzeć na progres Przeznaczenia 1.4 oraz Przebudzenia. Przychodzę by czasem się gdzieś wypowiedzieć, czy pomóc komuś z zadaniami (choć ostatnio zawsze mnie ktoś ubiega, albo nie jestem pewny odpowiedzi :/  )

Co do dyskusji masz rację Memorius, że ja i wielu innych powinno się więcej udzielać. Marna to wymówka, ale prawda jest taka, że osobiście po prostu nie mam ochoty zbytnio grać w gry a co dopiero dyskutować o szczegółach, do tego mam mało czasu ze względu na życie prywatne. Na skryptach się nie znam, więc nie bardzo wiem co pochwalić, bo skąd mam to wiedzieć jeśli nie modowałem Gothica, a w mody gram ledwie rok.

To tyle ode mnie, przepraszam, że mało się udzielam, niemniej cała ekipa ma ode mnie wielki szacunek nie tylko za tworzenie modów, ale wasz upór w ich tworzeniu mimo przeciwności losu.

No to ci piszę, że we wszystkich odpowiadaliśmy na pytanie zadane przez graczy, więc nie wiem skąd wziąłeś, że pytania w tamtych tematach wiszą bez odpowiedzi.

Ahh Memciu jest takie powiedzenie: " Za dużo to i świnia nie chce".
Klepałem mody do Gothica równo przez jakiś czas i musze sobie zrobic przerwe.
Nie zabiore się za moda 50h, aby w połowie brakło mi chęci.
Po drugie nauka ułamkuf jest trudna i musze zdać do gimnazjum.

Ogólnie nie rozumiem jednej rzeczy, raz Memorius piszesz, że ludzie nic nie piszą i modding umiera, a kiedy ktoś zapyta w temacie o problem z zadaniem to go wręcz wyśmiewasz i piszesz, że jest za słabym graczem, co przynosi taki skutek, że 90% takich ludzi więcej nie napisze tu posta, więc polecam się zdecydować, czy wolisz, żeby nowi ludzie pisali coraz więcej, czy pisać tu tak jak teraz z około 15- osobową grupą????

no to teraz już mamy pełną jasność
zwycięzca Klubu z Epilogu nie lubi grać w gry
autor tematów o modyfikacjach uważa, że dwie czy trzy odpowiedzi na temat danego moda to udzielone przez NIEGo świadczą o zainteresowaniu
a młody uczeń młodszy od Gothica już tak się nim nagrał,że go to to nudzi po paru godzinach

jeszcze jakieś inne szczere wypowiedzi? Relaks

No to jest prawda Opos.

RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jonxx - 28.05.2017

Hola hola, nie lubić grać w gry, a nie mieć ochoty to co innego, wypaliłem się po latach grania i tyle.

To mam rzucić kurwa szkołe i sport, żeby grać w mody?
No troche przesadziłeś.

RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Lewkooo - 28.05.2017

Ej szanujmy się. Ja kocham Gothica ale też czasami nie mam ochoty to i kilka miesięcy w niego nie gram.

(28.05.2017, 22:07:18)Opos napisał(a): Ogólnie nie rozumiem jednej rzeczy, raz Memorius piszesz, że ludzie nic nie piszą i modding umiera, a kiedy ktoś zapyta w temacie o problem z zadaniem to go wręcz wyśmiewasz i piszesz, że jest za słabym graczem, co przynosi taki skutek, że 90% takich ludzi więcej nie napisze tu posta, więc polecam się zdecydować, czy wolisz, żeby nowi ludzie pisali coraz więcej, czy pisać tu tak jak teraz z około 15- osobową grupą????
żeby ty tu napisał choć 10% postów takich jak na napisałem żeby pomóc graczom, to forum miałoby się znacznie lepiej
czego i innym życzę

Dokładnie, też miałem półroczną przerwę od niego, że nie mogłem na niego patrzeć. Po prostu co za dużo to niezdrowo! :D