Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Korzenie Zła (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180) +--- Wątek: Korzenie Zła - problem z zadaniem... (/showthread.php?tid=1111) |
RE: Mam problem z zadaniem... - Zagloba - 15.03.2018 Ostatni wpis: oddałem Helgardowi mięso, przyszłość pozostaje niejasna. RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 15.03.2018 Poznałeś już wszystkie przydatne talenty? RE: Mam problem z zadaniem... - Zagloba - 15.03.2018 Poza wytwarzaniem ognistych/magicznych strzał to mam wszystko RE: Mam problem z zadaniem... - Tituf - 15.03.2018 Więc nie powinieneś mieć problemu z kłem do Ulu Mulu. Przeczytaj powyższe posty i wszystko stanie się jasne. RE: Mam problem z zadaniem... - Klimek - 16.03.2018 Nie wiem, co robić dalej. Zdaje się, że kluczem do dalszej rozgrywki jest odnalezienie kamienia runicznego. Poznałem już dwa zaklęcia - od Innosa i Beliara, teraz jeszcze czas na dar od Adanosa, ale nie mam kamienia runicznego. Micheasz podpowiedział mi w swoim stylu, że znajdę go tam gdzie on odnalazł swoją szatę, w wieży, w której zapanował mrok. Przeszukałem wszystkie wieże w całej Dolinie. I nic... Generalnie tak wygląda mój dziennik. Obleciałem już chyba wszystkich NPC. Razem z Miriam wygnaliśmy Licza. Jaki powinien być kolejny krok? Czy to ten kamień jest kluczem do dalszej gry, czy jeszcze coś należy zrobić? RE: Mam problem z zadaniem... - Lewkooo - 16.03.2018 Nowy pancerz Rutgera. RE: Mam problem z zadaniem... - Klimek - 16.03.2018 Próbowałem to ugryźć. Nawet postąpiłem wbrew dotychczasowej logice sagi Przeznaczenia i pobiłem Rutgera bez ostrzeżenia, zabrałem mu claymore ale nie mam z nim dialogu ani z nikim z jego ekipy ani z Kristianem. Ehh... Błądzę. RE: Mam problem z zadaniem... - Memorius - 16.03.2018 To najprostsze zadanie w grze. RE: Mam problem z zadaniem... - Klimek - 16.03.2018 To mi nic nie przychodzi do głowy. RE: Mam problem z zadaniem... - Memorius - 16.03.2018 Ta gra jest jednak dla was za trudna. Rutger oczekuje od ciebie nowego pancerza, to mu go po prostu przynieś. RE: Mam problem z zadaniem... - Klimek - 16.03.2018 Mam w swoim ekwipunku łącznie 13 pancerzy i ubrań. W tym takie perełki jak pancerz łowcy orków, pancerz z płytek pełzaczy, zbroja pikiniera. Więc to raczej o żaden z nich nie chodzi, tylko gdzie wobec tego znaleźć ten właściwy? Nie bijcie RE: Mam problem z zadaniem... - Lewkooo - 16.03.2018 Przejdź się po miejscu, w którym kupiłeś klucz. RE: Mam problem z zadaniem... - Zagloba - 16.03.2018 To jedno z pierwszych zadań które ukonczylem. Musisz przeczesac dokladnie oboz przybyszow. RE: Mam problem z zadaniem... - Klimek - 17.03.2018 Faktycznie, wystarczyło po teleportacji wejść w krzaki i problem się rozwiązał. Ale niestety płaczu ciąg dalszy. Zabiłem Gutierreza i dowiedziałem się, kim jest Vismut. I tu kolejny martwy punkt. Krótkie pytanie, bo nie ma co się rozwodzić nad swoją nieporadnością. Co robić? RE: Mam problem z zadaniem... - Lewkooo - 17.03.2018 Teraz porób sobie zadanie Siedem dziewcząt z Albatrosa. |