Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony (/showthread.php?tid=89) |
RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 03.06.2017 O ile wiem wyrzucony został Nefario, bo Quasch sobie go nie życzył. O ile wiem Nefario pozyskał skrypty Odysei. Czy te dwa stwierdzenia są prawdziwe? RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Opos - 03.06.2017 Od jakiegoś czasu trwał pewien konflikt, który powodował sporo kłótni w ostatnim czasie i po rozmowie z niektórymi postanowiłem coś zmienić. Tak Quasch nie chce Nefario bo jak napisał "Jak ma szanować kogoś, kto nie ma szacunku do siebie", skrypty Odysei pozyskał Nefario, ale nam je przekaże. To nie jest tak, że z Nefario mamy teraz kosę. RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Tituf - 03.06.2017 (03.06.2017, 10:55:17)Opos napisał(a): po rozmowie z niektórymi postanowiłem coś zmienić.jak to mówią: łaska pańska na pstrym koniu jeździ do niedawna byłeś pierwszym hejterem quascha ale mamy znowu kogoś, kto poświęca się dla dobra moddingu i community rotl: RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jastrząb - 03.06.2017 Powinieneś ustalić to ze wszystkimi z teamu a nie z "niektórymi" RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 03.06.2017 Bardzo ciekawe podejście. Układy i sojusze jakie zawierasz są zadziwiające. Czy zostałeś wraz innymi quaszystą "dla dobra moddingu". Jasne. Chętnie poznam opinię tu Nefario na temat skryptów a także na temat tłumaczenia i tłumaczy, których praca może zostać bardzo łatwo zmarnowana. Ciekawe jakimi to specami od skryptów dysponują obecnie quaszyści by wydać Odyseję zanim część oczekujących na ten mod graczy pomrze ze starości? Generalnie - wykolegowaliście Nefario bez pudła. Po prostu brawo. Taq RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Opos - 03.06.2017 W sumie to może siebie powinienem wykolegować? RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jastrząb - 03.06.2017 Sojusz z Kfaszami tylko pogrąży modding a nie mu pomoże RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Opos - 03.06.2017 Jak chcesz Jastrząb przetestować Odyseje 2.0 z dwoma testerami? gdzie nie pisałem o pomoc testerów to słyszałem "Nie bo jest Nefario w teamie" RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 03.06.2017 (03.06.2017, 11:03:03)Opos napisał(a): W sumie to może siebie powinienem wykolegować?to byłoby najlepsze dla moddingu, choć rzecz jasna niekoniecznie dla twojej "kariery" jest ona taka jak kariera Nikodema Dyzmy, bo ty po prostu nic umiesz w moddingu nawet zarządzać RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - AhnBael - 03.06.2017 A kto powiedział, że Odyseja musi zostać przetłumaczona w BS czy RT RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Opos - 03.06.2017 A myślisz Memorius, że chciałem samemu zarządzać? były dwie osoby jeszcze oprócz mnie, jedna osoba odeszła, a druga zajmuje się swoim modem i pomocą Soulfire. RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jastrząb - 03.06.2017 (03.06.2017, 11:05:10)Opos napisał(a): Jak chcesz Jastrząb przetestować Odyseje 2.0 z dwoma testerami? gdzie nie pisałem o pomoc testerów to słyszałem "Nie bo jest Nefario w teamie" Od dawna powtarzałem że dwóch testerów to za mało, ale nikt w tej sprawie nic nie robi. Testerzy sami nie przyjdą RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Opos - 03.06.2017 Był Simen- odszedł bo Nefario usunął jego link do kanału yt Był Fabiosek- odszedł bo Matiszp z AT go obraził RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 03.06.2017 Są Teamy, gdzie obecność Nefario nie przeszkadza testerom. RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jastrząb - 03.06.2017 (03.06.2017, 11:09:06)Opos napisał(a): Był Simen- odszedł bo Nefario usunął jego link do kanału yt Jeśli ktoś obraża się za takie gówno to nie jest dobrym testerem |