Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony (/showthread.php?tid=89) |
RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Lewkooo - 03.06.2017 Oj a co to się stało? RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jastrząb - 03.06.2017 (03.06.2017, 11:31:10)Lewkooo napisał(a): Oj a co to się stało? Opos "dla dobra moddingu" chciał połączyć się z Kfaszem RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 03.06.2017 Podjęte zostały pewne działania. Teraz tak. Mnie kwestia tego czy innego moda, Iliady czy Odyssei interesuje o tyle o ile. Mnie interesuje to, żeby jakaś rozhulana po srajfonkach, fejsbuczkach, pesudofachowych śmieciowych forach gówniażerka nie marnowała efektów pracy metka i smoxa, osób godnych szacunku nie tylko z racji wieku, ale i tego co zrobili dla tłumaczenia modów do gier z języka rosyjskiego w tym dla Gothic. Oni poświęcają swój czas wolny wtedy, gdy łapiecie w parku za cycki koleżanki z sąsiedniej klasy czy akademika. Jak się wkurwię, to tak to z nimi załatwię, że chuja dostaniecie a, nie tłumaczenie Odyssei czy czegokolwiek. Nikt nie będzie się wspinał po ich plecach w jakichkolwiek rozgrywkach. I ci, co mnie znają wiedzą, że mogę to zrobić, bez mrugnięcia okiem. Mam nadzieję, że kurwa dotarło to do co niektórych przynajmniej. RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Opos - 03.06.2017 Recovery Team zostaje na swoim forum. RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Tituf - 03.06.2017 miałem nadzieję na dłuższą tragedię, ale cusz... RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 03.06.2017 jacy aktorzy takie przedstawienie RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Zertin - 03.06.2017 Gram z translatorem, ale jak ruscy mówią, to da się zrozumieć nawet jak coś się nie da przeczytać. Rosyjski jest trochę podobny do polskiego. //edit: ławka nazywa się Sklep :D RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 03.06.2017 (03.06.2017, 13:34:57)Zertin napisał(a): Gram z translatorem, ale jak ruscy mówią, to da się zrozumieć nawet jak coś się nie da przeczytać.a jak oceniasz poziom dialogów, specyfikę haczyków w nich, zawarte ee oraz poziom głębi lore? no i ogólny klimat w warstwie lirycznej? RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Tituf - 03.06.2017 (03.06.2017, 13:46:09)Memorius napisał(a): zawarte ee oraz poziom głębi lore? o_o RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - AhnBael - 03.06.2017 Recovery Team zostało rozwiązane. RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jastrząb - 03.06.2017 (03.06.2017, 13:59:32)AhnBael napisał(a): Recovery Team zostało rozwiązane. Taką decyzję może podjęć tylko szef, którym NIE JESTEŚ RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Lewkooo - 03.06.2017 (03.06.2017, 14:16:33)Jastrząb napisał(a): Taką decyzję może podjęć tylko szef, którym NIE JESTEŚ A kto jest? RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Tituf - 03.06.2017 Jeśli już ochłoniecie, to przemyślcie kto tu chce realnie pomóc. A jeśli się nie dogadacie między sobą? Wiem, że metek i smox cenią sobie spokój. Gdy do tego dojdzie ktoś od skryptów - Nefario i Taliasan, to nasze forum jest otwarte dla was. Ostatnio pojawiło się w sieci wiele interesujących i ciekawych stron o grze Gothic i jej modyfikacjach. A ponieważ zostaliśmy na jednym z takich for wymienieni i wspomniani, więc odwdzięczamy się tym samym - małą reklamą... http://zenit.p2a.pl/viewtopic.php?id=5 [link do ciekawego tematu na tym forum!] RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 03.06.2017 skoro jest epika to jest i liryka nie wiem, w jaki sposób Zertin wyobraża sobie przejście Przeznaczenia bez percepcji tych elementów RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Tituf - 03.06.2017 (03.06.2017, 15:59:38)Memorius napisał(a): w jaki sposób Zertin wyobraża sobie przejście Przeznaczeniaprzecież tam są proste misje |