Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony (/showthread.php?tid=89) |
RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 03.06.2017 a parabole i hiperbole myślowe? a erystyka w wypowiedziach? RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 09.06.2017 I Zertin nic nie odpowiedział... i taki zawodnik o zawężonych horyzontach chciał się dostać do Teamu DT mniejsza z tym... tymczasem ciekawy jest fakt, że AhnBael został na forum sąsiednim pozbawiony dostępu do sb ktoś , coś? bo mam w związku tym pomysł na retorsje RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 17.06.2017 Mnie się to bardzo podoba w kategorii - Dzieci - Dzieciom 300 nowych zadań , udział Leiwarka jako skryptera oraz "łudka" gwarantują dużo dobrej zabawy i emocji RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Michał - 17.06.2017 Szykuje się majstersztyk zarówno pod względem fabularnym jak i technicznym. 300 nowych zadań na 30 godzin rozrywki to aż 6 minut na każde zadanie. Mam nadzieję, że eksploracja terenu i podróżowanie nie są wliczone, bo mogę nie zdążyć przeczytać dialogów. Nowe zwierzęta intrygują mnie w szczególności, bo zawsze brakowało krów, świń i kotów na farmach. RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Jastrząb - 17.06.2017 Już nie mogę sie doczekać tego moda, mam nadzieje że liryka zawarta w dialogach będzie na wysokim poziomie, zadania ciekawe, a Leiwark sprawdzi się świetnie jako skrypter RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Opos - 17.06.2017 Czyżby Leiwark miał zaimplementować szybką podróż rodem ze Skyrima, że ukończenie 300 zadań mam zająć 30 godzin? RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Tituf - 17.06.2017 I po raz kolejny community niszczy twórczość i zabija ambicje młodych modderów. Poczekajcie, zagrajcie i dopiero dyskutujcie o takich szczegółach. RE: Modding i community Gothic PL - kryzys czy fiasko?! - Memorius - 17.06.2017 wuaśnie to zapewne był błąd i chodzi nie o 30 godzin a o 300 RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 02.07.2017 Zgasła Gwiazda Karolsona1223, największego objawienia forumowego Gothic Community wszechczasów, od czasu pojawienia się MacDuna. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Lewkooo - 03.07.2017 No nie wiem czy tak zgasła. Karolson szczeka w najlepsze na innych forach, dobrze wiecie jakich Cytat:jak nie wiesz to pisz postaram się pomóc , nie jak tam na innej stronie że banują RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 03.07.2017 (03.07.2017, 10:08:29)Lewkooo napisał(a): No nie wiem czy tak zgasła. Karolson szczeka w najlepsze na innych forach, dobrze wiecie jakichgusta są różne niektórzy lubią mieć nasrane na środku pokoju RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Klimek - 14.07.2017 Cytat:Może teraz nawet @Canito coś napisze Może pojawienie się jego nicka w tym stosownym temacie go do tego nakłoni RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 14.07.2017 doszły mnie jakieś plotki na temat nowego forum Obywatela hihi... RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Klimek - 14.07.2017 też coś zdążyłem zasłyszeć, a cóż to za forum? RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 14.07.2017 zapewne o modinku, ale może ktoś wie coś więcej |