THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! (/showthread.php?tid=286) |
RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.06.2016 Panie i Panowie ONLY THE STRONG SURVIVE :exclamation: Gladiatorzy wskazali w specjalnej ankiecie Trzech Przegranych z zadziwiającą zgodnością są to saguszielony Zagłoba25 Zloksli dwóch z nich opuści Arenę już dziś o godz 20.00 jeden natomiast będzie mógł kontynuować walkę :exclamation: kto o tym zadecyduje ??? oczywiście nasi STALOWI WOJOWNICY, tak TYLKO ONI natomiast ten, który rzucił ręcznik podniósł go i walczy dalej kto to jest ? NIE, tym razem pozostanie to tajemnicą... tymczasem czekamy na opinie Szanownej Publiczności - jak sądzicie KTO z Przegranej Trójki ma szansę aby pozostać na Arenie? a rezultaty i nowe info już dziś wieczorem! pozostań z nami śledząc na bieżąco THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - GothicForever - 04.06.2016 W temacie "Wrażenia klubowiczów" jako jedyny napisał coś z tej trójki Zagłoba25, więc typuje Zloksli i saguzielony odpadają RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - AhnBael - 04.06.2016 Jestem za Zlokslim! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.06.2016 powiem jedno- wytypowali ich Gladiatorzy, którzy NAPRAWDĘ zaangażowali się w grę i naprawdę pokazują klasę. Jestem pod wrażeniem tego jak umiejętnie większość z nich rozgrywa Przeznaczenie. Czy Przeznaczenie jest łatwe? Być może któryś z Gladiatorów napisze tu dwa słowa na ten temat pozostańcie z nami na Arenie RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 04.06.2016 Przeznaczenie na pewno nie jest łatwe pod względem planowania zadań trzeba się czasem zastanowić co zrobić w 1 kolejności żeby sobie nie utrudnić innego miałem tak z " Valentino " którego potem musiałem szukać ;) RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Filavandrel - 04.06.2016 Trzeba pomyśleć, oraz przyjmować odpowiednią strategie na kolejne poczynania ( elementy taktyki są ważne ). Do łatwych modów na pewno nie należy. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Polo - 04.06.2016 Ja czekam, aż zaczniecie wątek ŁN. Wtedy to dopiero będzie strategia i planowanie. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 04.06.2016 (04.06.2016, 14:28:22)Polo napisał(a): Ja czekam, aż zaczniecie wątek ŁN. Wtedy to dopiero będzie strategia i planowanie. Na pewno sobie poradzimy ! jedni lepiej jedni gorzej RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.06.2016 Nikt z Gladiatorów nie wie, jak straszliwą pułapkę zadaniowo -logiczną przygotował dla nich Umiłowany Powszechnie Imperator... Powoli ale nieuchronnie wszyscy zbliżają się w grze do momentu gdy otrzymają pewne Pytanie i kto wie ilu Predatorów nagle zamieni się w Ofiary... to jeszcze nie dziś i nie jutro, ale zapewne już niebawem RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - GothicForever - 04.06.2016 A kto jest najdalej w Przeznaczeniu z klubowiczów? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.06.2016 Cytat:w Przeznaczeniu hmmm... w Przeznaczeniu... bardzo dobre pytanie Panie i Panowie ONLY THE STRONG SURVIVE :exclamation: i nadszedł czas rozstrzygnięcia głosowania na Konwencie Gladiatorów wyniki są następujące Arenę i Klub opuszczają w grze pozostaje decyzją Gladiatorów Zagłoba25 :exclamation: pozostań z nami śledząc na bieżąco THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! ponieważ tracą oni dostęp do działu Klub więc pożegnać się z Szanowną Widownią mogą tutaj, jeśli oczywiście wyrażą takie życzenie RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - GothicForever - 04.06.2016 (04.06.2016, 14:14:00)GothicForever napisał(a): W temacie "Wrażenia klubowiczów" jako jedyny napisał coś z tej trójki Zagłoba25, więc typuje Zloksli i saguzielony odpadają Jestem prorokiem :D RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 04.06.2016 nie, Prorok jest tylko jeden :D RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Zertin - 04.06.2016 Ale się dzieje. Na szczęście ZAGŁOBA został, bo liczyłem żeby został. Ja z gladiatorów zapamiętałem: ZLOKSLI, ZAGŁOBE I FILAVANDRELA. Według mnie szkoda, że zloksli wyleciał ale jeszcze zostało dwóch moich faworytów (ZGŁOBA I FILAVANDREL). Liczę, że zostaną w grze. :》 I życzę wszystkim dobrej nocy. :| RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 05.06.2016 FILAVANDREL jest bardzo dobry - znakomity jeszcze ani razu nie zadał pytania wskazującego, że nie potrafi samodzielnie myśleć |