Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony (/showthread.php?tid=89) |
RE: Returning 2.5 PL - rozważania - regularnydebil - 11.05.2018 Cóż mogę napisać? Grałem w Returning i grałem w Przeznaczenie, to drugie wywołało u mnie nie lada szok. Nie zostałem zasypany nowymi itemami lecz mnóstwem zadań wciągającą fabułą. Nie znam się na tym całym modingu ale wyobrażam sobie że to mnóstwo pracy nieprzespanych nocy i innych rzeczy których poprawianie po tysiąc razy irytuje. Nie dziwie się że już wam się nie chce ślęczeć nad tym wszystkim. Na pewno jest masa ludzi którzy wciąż grają w Gothic i tylko czekają na kolejne modyfikacje. Jedno jest pewne jeżeli znajdą się ludzie którzy będą chcieli brać udział w tworzeniu kolejnego moda to na pewno znajdą się też tacy którzy zagrają, zwłaszcza że kolejna tak olbrzymia modyfikacja nie przejdzie bez echa w świecie modingu. RE: Returning 2.5 PL - rozważania - bak6 - 11.05.2018 Grałem w Przeznaczenie Myśliwym i uważam, że to świetny mod. Niedługo zamierzam przejść Przeznaczenie Mrocznym a następnie kolejne części sagi. Jeśliby wyszło Przeznaczenie 2.0 na pewno z przyjemnością bym w nie zagrał. Wielu innych graczy na pewno też. RE: Returning 2.5 PL - rozważania - Simon - 11.05.2018 (11.05.2018, 13:48:25)RoQus napisał(a): Ja jestem zdania, żeby nie odstawać od modowania i robić nowe projekty/spolszczać popularyzowane mody. Ja może nie znam się na modowaniu tak jak większość tutaj społeczności, ale po to zostałem testerem, aby się tym powoli zajmować, a może kiedyś stworzyć własnego moda (miałem kiedyś plan), ogólnie to chciałbym się w tym kierunku rozwijać i jak dla mnie, to zrobiliście na mnie wrażenie, że w ogóle mnie przyjęliście jako tester, nie mający za wiele pojęcia. Dlatego mam do Was wielki szacunek i nie chciałbym, abyście teraz tak nagle odeszli bo projekty i chęci się skończyły. Znaczy nie rozumiem. Mam jakiś konflikt z Majesem, z którym co jakiś czas piszę na fejsie i gadam na YT? XD RE: Returning 2.5 PL - rozważania - RoQus - 11.05.2018 Miałem na myśli Destiny Team. Pamiętam na stream'ie mówiłeś, że nie masz konfliktów z Destiny team, a teraz jeszcze proponowałeś recenzje, to już sam nie wiem. Wiem tylko, że Majes podpadł DT i tyle kojarzę. Ale szczegółów nie znam. RE: Returning 2.5 PL - rozważania - Simon - 12.05.2018 Zdarza mi się z nimi pokłócić, ale nie widzę powodów do trwałej nienawiści RE: Returning 2.5 PL - rozważania - Opos - 12.05.2018 Co do Przeznaczenia 2.0 to jeśli macie chęci i ochotę do zrobienia kolejnego moda to jak najbardziej róbcie RE: Returning 2.5 PL - rozważania - Memorius - 13.05.2018 (12.05.2018, 10:08:15)Opos napisał(a): jeśli macie chęci i ochotę do zrobienia kolejnego modno właśnie potrzeba głównego skryptera (z obsługą Spacera) grafika 2D dialogowca scenarzysty 3-4 konsultantów - testerów to taka ekipa minimum , mnie nie licząc i nie licząc jednocześnie zdatnego do pracy content z Returning 2.0 proszę, kto chętny intensywnie popracować przez najbliższy rok? RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Erwin - 13.05.2018 Ventrue do Simona - "I już nie płacz odnośnie patchy i innych głupot, bo prędzej posłuchałbym się Memoriusa niż ciebie. Zresztą nie rozumiem po co ta cała dyskusja, w pierwszym poście jest wszystko wyjaśnione i nic się nie zmieniło. " RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 13.05.2018 znowu nawiązania do mnie warto jednak żyć i być sławnym RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Tituf - 13.05.2018 W tej całej tam dyskusji Simen dysponuje chyba najlepiej schłodzonym mózgiem. Reszta to karierowicze i naganiacze patronite dla Quasza. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Jaskot - 13.05.2018 Rewelacyjne jest, jak wszystko tak czy owak sprowadzane jest do personaliów. :D RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 13.05.2018 (13.05.2018, 17:49:59)Jaskot napisał(a): naganiacze patronite dla Quasza. info z fb Bractwo Spolszczenia 10 maja o 09:00 · Kochani! Dzisiaj chcielibyśmy podzielić się z Wami pewną wizją dotyczącą naszej przyszłości. Ogólnie jak zapewne wiele osób kojarzy, przez te wszystkie lata przetłumaczyliśmy już multum modyfikacji do Gothica, z czego aż kilkanaście zostało przez nas zdubbingowanych. Wiele osób wykazywało chęci wesprzeć nas jakoś finansowo za tę całą pracę, jednak trochę ciężko byłoby to wszystko podzielić między nas, a sam nie chciałem dla siebie całości przywłaszczać. Mimo wszystko ekipa ostatnio zgodziła się, żebym założył na siebie Patronite’a i wziął na siebie sprawy odpowiedzialne za te rzeczy. Zawsze chciałem usłyszeć w naszych spolszczeniach aktorów takich wiecie, z najwyższej półki, nawet jakoś epizodycznie, ale sami nigdy nie mogliśmy sobie na to pozwolić, stąd taki, a nie inny pomysł. Mogę z czystym sumieniem poręczyć swoim dobrym imieniem, że 80-90% zebranych sum będziemy przeznaczać na dubbing, a reszta to na takie sprawy jak opłacenie forum i inne pierdoły, żeby chociaż od tego nas odciążyć. Chciałem jednocześnie powiedzieć, że czuję się na siłach, żeby pokierować przy okazji sprawami dubbingowymi do Returninga. Przez ostatnie dwa miesiące udało nam się zdubbingować taką sumę linijek, która mniej więcej pokrywa 10-15% Returna, więc może rok, może dwa, i mamy fajną pamiątkę na lata, a próbkę naszych możliwości mogliście zobaczyć chociażby niedawno podczas prezentacji Świata Skazańców. To tyle na dzisiaj z ogłoszeń parafialnych. //Quasch https://patronite.pl/bractwospolszczenia (13.05.2018, 17:55:54)Memorius napisał(a): To tyle na dzisiaj z ogłoszeń parafialnych.Quasch porównuje się do księdza na parafii toż to skandal! czyżby był równie zachłanny i głupi jak opisywani w gazetach Czarni Bracia? z drugiej strony idea brania kasy nie ejst u niego nowa, o czym onegdaj pisał Ahnbael RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Simon - 13.05.2018 Akurat mi sama idea patronite'a nie przeszkadza. Dla mnie to jest normalne. RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 13.05.2018 (13.05.2018, 18:02:48)Simon napisał(a): Akurat mi sama idea patronite'a nie przeszkadza. Dla mnie to jest normalne.o, i to mi się podoba też założę - mam nadzieję Simon, że podrzucisz kaski na prace nad solucją do Przeznaczenia i takimi tam rzeczami, oraz dla wsparcia na nowe wtyczki dla forum i takie tam RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Opos - 13.05.2018 Z tego co słyszałem to za poprzednie dotacje Quasch kupił sobie Wiedzmina 3 + dodatki, więc piękne wsparcie teamu |