Przebieg prac nad Przeznaczeniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebieg prac nad Przeznaczeniem (/showthread.php?tid=26) |
RE: Aktualny przebieg prac - siewka181 - 07.03.2016 Zawsze to blizej jak dalej. Jak widać pracę idą cały czas szybko na przód. To dobry znak RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 07.03.2016 To głównie bardzo drobne zmiany , dotyczące wartości exp lub poprawy pewnych wpisów lub opisów - być może uda mi sie z tym nawet dziś jeszcze w większości uporać. Duża część to zmiany raczej świeże i nie były cofnięte w ramach zamieszania wokół content jakie miało miejsce wcześniej. RE: Aktualny przebieg prac - siewka181 - 07.03.2016 małe czy duże zawsze to praca. Nie ważne w jakim stopniu ważne jest to że idzie na przód i mod zbliża się do stanu w pełni grywalnego. RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 07.03.2016 dziś pojawiło się około 40 zupełnie nowych poprawek i zmian w tym kilka o istotnym znaczeniu RE: Aktualny przebieg prac - styxu - 09.03.2016 Chciałem zapytać jak idzie testerom gra łucznikiem? Czy postać jest grywalna i można nią spokojnie przejść grę? I jeszcze jedno pytanie czy ktoś grał kusznikiem? Strasznie napaliłem się na broń dystansową dlatego te pytania. RE: Aktualny przebieg prac - desti2 - 09.03.2016 Można spokojnie grać postacią dystansową z domieszką magi albo miecza kto co woli RE: Aktualny przebieg prac - siewka181 - 10.03.2016 Zazwyczaj kuszą 1\2 reka Luk z 1 reka + mkecz,szpada etc W r1 dawało rade takim stylem Tylko szyblo trzeba do 30% potem z górki RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 10.03.2016 uporządkowany został ostatecznie zestaw czarów u run Mrocznych oczywiście zachowane zostały nowe wizuale run i zwojów od More Team, przepisy na tworzenie run by Xovox , Księga Runiczna Mrocznych by Tituf zmieniono nieco koszty nauki, statystyki ofensywne i koszty many przynależność do kręgów dla niektórych oraz jedną runę z asortymentu Mrocznego Zakonu usunięto zapewne drobne zmiany będą także w runach innych gildii, ale raczej kosmetyczne tylko Co mogłem to w skryptach sprawdziłem, choć nie wszystko. Zawsze coś może umknąć w tysiącach, dziesiątkach tysięcy linii skryptowych. A co do testerow -teraz tylko ludzie godni zaufania otrzymają pełną wersję i tyle. Choćby nawet mialo testować trzech czy czterech na dwie tury pd nowa. Stworzyłem wraz z Prorokiem wersję kompletną wreszcie i w ostatecznej dla graczy pojawi się co najwyżej kosmetyka , jedno zadanie bonusowe i pewna liczba krócitkich dialogów specjalnych dla Paladynów , czyli nic co jest istotne dla samego przebiegu rozgrywki. Kompilacja skryptów została pomyślnie zakończona przez Proroka. Jest o tyle ważne, że w ostatnio zaszly w content duże zmiany a kompilacja nie była przeprowadzana od dłuższego czasu. Należy oczekiwać że testy ostatecznej PEŁNEJ WERSJI testowej rozpoczną już w ten weekend. w ostatnim momencie do aktualnej wersji wskoczyło jeszcze 35 poprawek, z czego kilka dosyć istotnych Równolegle do prac skryptowych przebiegało ostatnio pisanie Solucji oraz Vademecum do Przeznaczenia. Obie te rzeczy są w bardzo zaawansowanym stadium prac. Nie będą jednak upublicznione i stanowią na obecny moment tylko pomoc dla testerów. Ruszyły testy wersji G2 P COMPLEX. Osobiście przeprowadziłem pierwszą rozmowę z Xardasem oraz wysłuchałem klimatycznej muzyczki wstępnej. RE: Aktualny przebieg prac - Polo - 15.03.2016 Teraz już tylko przetestować do końca i jak nie zdenerwujecie Memcia to będziecie mieli Przeznaczenie. RE: Aktualny przebieg prac - TaKeoo0 - 15.03.2016 (15.03.2016, 16:18:22)Polo napisał(a): Teraz już tylko przetestować do końca i jak nie zdenerwujecie Memcia to będziecie mieli Przeznaczenie. Czekamy !!! RE: Aktualny przebieg prac - Zloksli - 15.03.2016 Dacie rade wyrobić się na początek kwietnia? RE: Aktualny przebieg prac - Polo - 15.03.2016 Raczej nie ma szans. RE: Aktualny przebieg prac - Memorius - 15.03.2016 Jeżeli przy skrupulatnej rozgrywce gra będzie faktycznie trwała 250 godzin to łatwo jest policzyć że nawet grając po 10 h dziennie, co jest oczywiście niemożliwe , potrwa to 25 dni. Potem jeszcze sprawdzenie w wersji specjalnej istotniejszych dla rozgrywki poprawek. RE: Aktualny przebieg prac - Polo - 15.03.2016 A biorąc pod uwagę, że jak mam wolne to gram max 8h, a rzadko mam wolne(będzie niedługo tydzień wolny, ale to wyjątkowa okazja) to testy zejdą mi do końca kwietnia, albo i dłużej, jeśli oczywiście je ukończę, na co mam nadzieję. RE: Aktualny przebieg prac - Tituf - 15.03.2016 Tak, tak, do tego ja pracuję dorywczo u szwagra na budowie i rzadko kiedy testuję więcej niż 3 godz dziennie. A testuję gildię nową i ciekawą więc strasznie się do tego męczę szukając schowanych itemków! |