Drużyna Spolszczenia
Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony (/showthread.php?tid=89)

RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Kravis - 31.08.2018

Nie, i nie zamierzam tego ukrywać. Można powiedzieć, że nie jestem graczem kompletnym jeśli chodzi o sagę Destiny, niestety nie podołałem przy końcówce KZ kiedy to miałem problem z odnalezieniem ostatniego oddziału Jarkendarczyków, który prawdopodobnie zniknął, a nie miałem niestety na tyle silnej woli aby ten fragment gry od nowa powtarzać.

RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Simon - 01.09.2018

Nie wiem czy jesteś chory na coś człowieku czy coś, ale nic Ci nie usuwałem.

RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Erwin - 01.09.2018

Pewnie to któryś admin związany ze spolszczeniem nie chciał takiej reklamy :)

RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Kravis - 01.09.2018

(01.09.2018, 20:59:26)Simon napisał(a): Nie wiem czy jesteś chory na coś człowieku czy coś, ale nic Ci nie usuwałem.
W takim razie sorry, musiał być to ktoś inny. Przez pewien czas jej nie było, później została przywrócona.

RE: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Memorius - 10.10.2018

Widzę,ze zarejestrował się Doc i może w końcu tym razem coś z tego realnie wyniknie. Relaks

RE: Co dalej? - Doktorszalony M - 11.10.2018

Zgadnijcie kto wrócił i może robić dla teamu animacje i modele?

Pozdrawiam starych kumpli z jednej kolonii. Titufa, Tala i oczywiście, ojca założyciela Memoriusa. AVE

RE: Co dalej? - Memorius - 11.10.2018

To, że wróciłeś to bardzo dobrze. Zobaczymy co z tego wyniknie dla Teamu Doc :>

RE: Co dalej? - Zagloba - 11.10.2018

Jest słaby i wiele zapomniał ale żyje, powrócił!    popcorn

Tak, mamy wielkie nadzieje, że połączycie ponownie siły i wydacie jakieś dzieło.

Wyniknie tyle, ile zechcesz. Jestem na przymusowym urlopie, uczę jedną koleżankę 3d i animacji i tak jakoś zateskniłem za GOTHIC, a jak gothic to global (przeznaczenie wreszcie) a czym byłby mod bez zacnego teamu? Ogrywam moda i tworzę jakieś modele. Chętnie nadam temu jakiś kierunek

Z braku czasu i ludzi pewne projekty odwołaliśmy - przede wszystkim część piątą Imperium Popiołów (Przeznaczenie).
To czy zrobimy coś jeszcze zależy od wielu czynników, tym bardziej że wróciłem do innych, starych spraw w necie i z trudem nadrabiam kilkuletnie zaległości.

RE: Co dalej? - Tituf - 11.10.2018

Jeśli cokolwiek miałoby się ruszyć, to byłbym za projektem Klasztor2. Pracy nie byłoby wiele, bo modyfikację widziałbym tak na 15h. Należałoby wybrać tylko zen(zeny) i urządzić autorskimi pomysłami lub gotowymi. Tu widziałbym Doktora, który koniecznie musi ograć '1'. Prace scenariuszowe mogą poczekać. Pytanie jeszcze do Doka - składanie tego wszystkiego do kupy i robienie grywalnym jest w twojej mocy? Choć myślę, że Michał pomógłby...

Skomplikowane skrypty chyba nie. Dużo zapomniałem i powoli sobie odświeżam. Z modelami, lvl des czy animacjami nie ma takich problemów, ale no. Jeszcze zobaczę, zacznę intensywne ogarnianie. W projekcie uczestniczyć chcę na 100% a jeszcze dzisiaj zagram w klasztor.

RE: Co dalej? - Klimek - 11.10.2018

Serce rośnie czytając takie posty. :>
A na jakiejkolwiek wspomnienie o szansie na stworzenie Imperium Popiołów to rośnie jeszcze bardziej. :> Nawet jeżeli to szansa niewielka i bardzo mglista, ale jednak humorek się poprawia. OK

Oczywiście witam Doca. Nie znamy się, bo nie jestem ze "starej gwardii" ale widzę, że jesteś postacią o sporym znaczeniu dla DT. :>

Bądź pozdrowiony. Jestem tylko wiernym sługą mego Pana Gomeza. Sięgam tam gdzie jego wola. Jestem gotowy do nowych zadań.

Jeśli szansa na cokolwiek rośnie, to na Klasztor 2. W tej materii jesteśmy w stanie wykorzystać zdolności Doca w największym stopniu. Dyskusja w dziale roboczym już się rozpoczęła, ale na jej efekty przyjdzie jeszcze poczekać.