Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia i nie tylko... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia i nie tylko... (/showthread.php?tid=397) |
RE: Myśliwy /Łowca Orków (nieoficjalnie) - Szaki33 - 14.08.2016 takie pytanie ciekawości,bo nie daje mi spokoju... czy jak nie wziąłem " ekipy " i nie zrobiłem do końca misji, ekipa na polowanie smoków/orków ,przed zabiciem smoków - samemu ,to można jeszcze ukończyć tą misję u Midlasa,czy nie ? ,bo w tym ciężkim pancerzu Myśliwych,nie daje już rady... RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 14.08.2016 powyższy post tutaj zawczasu przeniosłem RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Szaki33 - 14.08.2016 @Memorius Kpisz sobie k**wa ? na tego swojego Idola,to powinieneś sam Siebie mianować,bo zasługujesz i to na 101% . ale spox ,frajdy już z tego nie będziesz mieć,bo widzę,że wgl. nie ma sensu tutaj zadawać pytań,jak człowiek z czymś ma problem,albo chce się dowiedzieć. RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 14.08.2016 RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Szaki33 - 14.08.2016 @Memorius Ujmę krótko... Spier*******aj ! RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 14.08.2016 dobrze, zbłądziłem, przyznaję posypuję głowę nuklearnym popiołem i wzywam całe forum, aby pomogło koledze Szaki33 dokończyć zadanie Wielka Wyprawa na orków samotnie, bez Midlasa i jego Łowców Orków dla zachowania ciągłości proszę o posty w tym tutaj temacie RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - ExtremeD - 14.08.2016 Zbuguje sobie zadanie, jak wezmę inną opcję niż otworzenie Starej Kopalni, a po tym i tak się do niej dostanę? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 14.08.2016 Przecież nie ma innej opcji. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - ExtremeD - 14.08.2016 Ach, bo myślałem jak w Globalu, że bodajże jeszcze mogło się wybrać +15 siły/zręczności. Dobrze wiedzieć. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 14.08.2016 Cytat:Ach, bo myślałem jak w Globalu, że bodajże jeszcze mogło się wybrać +15 siły/zręczności. wyłącz myślenie, po prostu graj RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - ExtremeD - 14.08.2016 Przecież ten mod chcąc nie chcąc po prostu zmusza do myślenia :D RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 15.08.2016 Cytat:a może nie mam dlatego tych dialogów bo przekradłem się do ratusza nie będąc w gildii? to Subuki90 który twierdzi, że gra jest zbugowana RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Dota - 15.08.2016 (15.08.2016, 16:28:06)sryncu napisał(a): Powie mi ktoś jak otworzyć kraty do Grobowca Quahodrona? A to jak żeście przegapili? RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 15.08.2016 można się spierać.... aczkolwiek przecież tu nic zmieniane nie było RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Dota - 15.08.2016 (15.08.2016, 16:28:06)sryncu napisał(a): Powie mi ktoś jak otworzyć kraty do Grobowca Quahodrona? "P.S Nie bylem w DP" Ja to źle rozumiem, czy on jest już w Jarku, ale jeszcze nie był w DP? XD |