Zadania Magnata/Gubernatora - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania Magnata/Gubernatora (/showthread.php?tid=417) |
RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Memorius - 14.12.2016 ZADANIA MAGNACKIE Pancerz dla Magnata Doradca Magnata Lojalni słudzy Magnata Ludzie z Górniczej Doliny do tego dochodzą cztery zadania gubernatorskie wynikające z tego że jesteśmy Gubernatorem, przy czym tylko jedno zleca Magnat dla wszystkich. Jedno zleca tylko magom Wody i Ognia, a dwa musimy wyczaić sami w grze. RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Lord Hagen - 15.12.2016 Ja miałem takie zadania: - Akcaja z pozbyciem się Lariusa i przejęcie obowiązków Gubernatora, - zadanie "I sprawiedliwość dla wszystkich", - zadanie z pomocą dla Miguela w znalezieniu pracy (pojawiło się jak zostałem Gubernatorem), - zadanie ze znalezieniem siedziby dla Gildii Kupców (pojawiło się po zostaniu Gubernatorem), Nie zauważyłem aby jeszcze jakieś zadania się pojawiły w związku z nowo piastowaną pozycją. RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Memorius - 15.12.2016 (15.12.2016, 11:08:53)Lord Hagen napisał(a): Nie zauważyłem aby jeszcze jakieś zadania się pojawiły w związku z nowo piastowaną pozycją.hehe, słabo czytasz? RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Maniaks - 05.01.2017 Czy zadanie z tymi trzema gwardzistami dla Wrzoda, da się załatwić od ręki czy są jakieś warunki typu "rozdział 5" czy wykonanie jakiegoś innego zadania. U Paladynów żadnej opcji nie mam. U gwardzistów tak samo. RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Token - 05.01.2017 (05.01.2017, 12:26:39)Maniaks napisał(a): U gwardzistów tak samo.Czyżby? A rozmawiałeś z Adamo? RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Klimek - 16.05.2017 Czy zadanie "Lojalni ludzie Magnata" można wykonać w IV rozdziale czy dopiero w V? Bo stanąłem w miejscu w sprawie Omida i nie pamiętam, czy trzeba czekać na rozwój wydarzeń w kolejnym rozdziale czy to już w tym powinno się to dokonać. RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Memorius - 16.05.2017 Arto zgodzi się na jego odejście dopiero po wykonaniu zadania "Ludzie z Górniczej Doliny". RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Klimek - 16.05.2017 Hmm no wiec nie mam tego zadania. Moge spokojnie isc na smoki i zamykac rozdzial czy jednak powinienem jeszcze to zadanie od kogos otrzymac? RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Memorius - 16.05.2017 Jest to zadanie magnackie, które zleca Garingor X gdy mamy status Gubernatora oraz wykonane trzy zadania z zestawu Zjednoczony Obóz. RE: Zadania Magnata i Gubernatora - alvrez - 01.09.2017 Kto może zostać oddanym sługą dla Garingor'a X - brak mi pomysłu, mogę liczyć na podpowiedź ??? RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Memorius - 01.09.2017 Należałoby sprecyzować kogo już masz. RE: Zadania Magnata i Gubernatora - alvrez - 01.09.2017 (01.09.2017, 11:29:23)Memorius napisał(a): Należałoby sprecyzować kogo już masz. Teofil został doradcą magnata, załatwiłem 3 strażników, pozostał mi służący oraz architekt ... zastanawiam się w tych kwestiach co począć ... Teraz sprecyzowałem :D RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Memorius - 01.09.2017 doprecyzujmy - Kucharz a nie służący oraz co do architekta - jeśli grałeś w G1 to wiesz kogo o to zapytać. RE: Zadania Magnata i Gubernatora - spirytus47 - 29.11.2017 To jak w końcu jest Arto przejmuje zamek w 4 czy 5 rozdziale ? RE: Zadania Magnata i Gubernatora - Jastrząb - 29.11.2017 (29.11.2017, 20:34:46)spirytus47 napisał(a): To jak w końcu jest Arto przejmuje zamek w 4 czy 5 rozdziale ? Z tego co pamiętam to w R5 po wykonaniu zadania "Ludzie z Górniczej Doliny" |