Platforma miłośników Kucy(ków) Pony - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Platforma miłośników Kucy(ków) Pony (/showthread.php?tid=89) |
RE: Co dalej? - Tituf - 09.05.2020 Pojawiają się pojedyncze głosy komentujące zapowiadane 'Imperium Popiołów' i są to głosy przychylne i przyjazne, aczkolwiek nieco zawiedzione zenem. Przybraliśmy taką formę 'rozgrywania światów' już na początku 'Sagi' i w takiej formie doprowadzimy ją do końca. A jeśli kiedykolwiek jeszcze usiądziemy do skryptów i nadal będzie chęć, zapał i czas... to kto wie, bo zen mamy upatrzony co prawda z WOG, ale chyba dotąd niewykorzystany nigdzie. To jednak melodia przyszłości. RE: Co dalej? - Wiwir - 09.05.2020 A jakie to duże Korinis ? Korinis + GD ? RE: Co dalej? - Memorius - 09.05.2020 Kto mi zapłaci za czas stracony na budowę scenariuszową na takim wielkim zenie? Wam się wszystkim marzy za dużo darmowej rozrywki cudzym kosztem. RE: Co dalej? - Erwin - 09.05.2020 Duży świat = Dużo roboty. Potrzeba by dużo więcej ludzi od wszystkiego do stworzenia takiego moda. RE: Co dalej? - Wiwir - 09.05.2020 Wydaje mi się że nie zawsze bo np. taka lokalizacja Pustynia Adanosa jest obszarowo duża ale zawartości mało .Inne mody też mają takie tereny które służą tylko do nabijania" levela " -sama zwierzyna . RE: Co dalej? - Memorius - 09.05.2020 Od dłuższego czasu mamy z Titufem pomysł na moda właśnie w takim kompletnie bezsensownie wykorzystanym już zenie. Genialny artystyczny mod, jedyny w swoim rodzaju, mod dla prawdziwych Elit. I ten pewnie zrobiłbym z ogromną przyjemnością. RE: Co dalej? - Wiwir - 09.05.2020 Jest nawet taka produkcja G2NK] Survival sztuką życia USUNIĘTO LINK Grałem i nawet mi się podobała RE: Co dalej? - Memorius - 09.05.2020 Co to ma wspólnego z tematem? I proszę mi tu nie wklejać linków do konkurencyjnych for. My tu nie stanowimy jednej wielkiej pieprzonej zgodnej rodzinki. Ja bym z tamtych kilku utopił w łyżce wody i oczywiście wzajemnie. RE: Co dalej? - Wiwir - 09.05.2020 Gdybyś sobie zadał tylko tyle trudu aby przeczytać opis moda to byś wiedział o co mi chodzi . RE: Co dalej? - Memorius - 09.05.2020 KURWA, temat dotyczy tego Co dalej w kwestii naszego Teamu, naszych planów itd , a nie tego "w co grałem ostatnio". A co do kwestii zasadniczej - czyli co dalej - "widzę ciemność', bo nie ma komu pracować ani zapłacić za pracę. RE: Co dalej? - Wiwir - 09.05.2020 No właśnie zadałem tylko pytanie JAK DUŻY JEST ZEN KTORY MACIE NA OKU a TYYYYYYYYYYYYYYYY co mi odpowiadasz ????????????? KURWA, temat dotyczy tego Co dalej w kwestii naszego Teamu, naszych planów itd , a nie tego "w co grałem ostatnio". A co do kwestii zasadniczej - czyli co dalej - "widzę ciemność', bo nie ma komu pracować ani zapłacić za pracę. RE: Co dalej? - Memorius - 09.05.2020 Zen jest wystarczający na 15 godzin rozgrywki. Powstanie na nim mod "Druid" który był planowany na rok 2017. Premiera w roku 2022. Zen w pełni gotowy, profesjonalny, ovobowany, z pakietem dodatkowym, zagraniczny. Jest to historia młodego pastuszka owiec z małej osady, który wyrusza w świat w poszukiwaniu wiedzy, sławy i przygód. RE: Co dalej? - SparrowJacek - 09.05.2020 Mam nadzieję, że znajdzie się w tym zenie miejsce na poletko rzepy tylko. RE: Co dalej? - Wiwir - 10.05.2020 (31.12.2019, 16:15:47)Tituf napisał(a): Na rosyjskim forum pojawiła się modyfikacja autorstwa Orc Hunter - "Пробуждение".Tituf Czy interesujecie się nadal tym modem ? I czy odpalałeś go? RE: Co dalej? - Tituf - 10.05.2020 nie odpalałem i zgodnie z sugestią nie zajmujemy się tym tematem - póki co mamy co robić ze swoimi projektami |