GLADIATORZY - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: GLADIATORZY (/showthread.php?tid=285) |
RE: GLADIATORZY - Token - 01.06.2016 Witaj, Ojcze! ;p A propos areny, oczywiście dalej i niezmiennie chcę walczyć! Na razie z czasem jest tak jak pisałem, ale staram się stawiać pierwsze kroki. Jeszcze kilka dni i pokażę swój miecz w całej krasie! RE: GLADIATORZY - Tituf - 02.06.2016 Igrzyska trwają, Arena ocieka krwią... Mam nadzieję, że po zakończeniu rozgrywek wielu z was pozostanie na tym forum i będzie służyć radą nowym, nieopierzonym Nowicjuszom. A może i powstanie Elitarny Legion Ochroniarzy O tym zadecyduje Arena, chęci, wypełniony formularz zawierający pytania... RE: GLADIATORZY - Memorius - 02.06.2016 kto jestw R2 nich jasno napisze to na forum w swoim temacie kto zaczał wątek Łowców Nieumarłych niech jasno napisze to na forum w swoim temacie RE: GLADIATORZY - Memorius - 03.06.2016 ubył kolejny konkurent na Arenie Gepsiu usunięty honorowo na zasadzie Mizerykordii RE: GLADIATORZY - Memorius - 03.06.2016 nieco płaczu tak liczyłem, że możliwość rozegrania Przeznaczenia przedpremierowo, w sytuacji gdy czekało na to w kolejce mnóstwo innych graczy do czegokolwiek Zawodników zobliguje tymczasem jak się okazuje, to co jest za darmo tego się nie szanuje łatwo jest napisać - śledziłem , czekałem, chciałem jakoś pomóc na finiszu... gorzej gdy przychodzi to wykonać mnie już to, że pewna grupa przyszła tu chyba tylko sobie pograć , nie wyrażając żadnych opinii, ani tu w dziale, ani na zewnątrz jest jakaś Arena? o co chodzi? se z boku postoję poczekam, po co się wtrącać? to chyba nawet gorsza postawa niż badasa, który jawnie powiedział NIE, poszedł sobie i za to owszem nalezy go szanować natomiast ślizgacze pozostali dlatego proszę wypisac tu waszą listę ślizgaczy , z niej zrobimy listę ogólną i w głosowaniu ankietowym usuniemy 50% z nich z Areny a może nawet 75% bo w końcu ktoś napisze - "Własnie skończyłem Przeznaczenie, bardzo fajna gra tylko szkoda, że Potforek X nie byl silniejszy" nie odzywając się przez 5 kolejnych rozdziałów. A mnie się nie chce czytać takich opinii w tym dziale od bladych Gladiatorów Drugiego Rzutu. Dlatego z walki zostaną oni wyeliminowani w dwóch turach, przy czym pierwsza już jutro. Czekam na zgłoszenia. RE: GLADIATORZY - Dota - 03.06.2016 Zgłoszenia składa się w tym temacie, czy na PW? RE: GLADIATORZY - Memorius - 03.06.2016 jawnie tym razem IMO to jest chyba tu oczywiste kto do Areny nic nie wnosi SHOW MUST GO ON :exclamation: RE: GLADIATORZY - Dota - 03.06.2016 Mam jeszcze jedno zasadnicze pytanie. Zgłoszenie ma dotyczyć jednej osoby, czy można wybrać więcej, jeśli uzna się, że są na podobnym poziomie 'ślizkości'? RE: GLADIATORZY - Memorius - 03.06.2016 można wybrać 5 RE: GLADIATORZY - Dota - 03.06.2016 Krótka piłka: Zloksli, Zagloba25, saguszielony RE: GLADIATORZY - Hosni - 03.06.2016 (03.06.2016, 23:22:29)Dota napisał(a): Zloksli, Zagloba25, saguszielony RE: GLADIATORZY - chesterking - 03.06.2016 (03.06.2016, 23:22:29)Dota napisał(a): Krótka piłka: RE: GLADIATORZY - Memorius - 03.06.2016 czekam oczywiście na kolejnych 4 Gladiatorów i z tego zrobimy listę RE: GLADIATORZY - Wiśnia - 04.06.2016 Ja wybieram tak jak reszta Zloksli, Zagloba25 oraz saguszielony no sorry kiedy oni cokolwiek z postępów gry napisali a zloksli to w ogóle rozwalił system " Wczoraj dołączyłem do Gildii złodzieji " Ha opis postępu jak cholera -.- RE: GLADIATORZY - Token - 04.06.2016 Popieram... |