THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! (/showthread.php?tid=286) |
THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 29.05.2016 To, że zamknięty został temat DT i przyjaciele - przedpremierowa gra! nic nie znaczy. Bo koniec jest zawsze początkiem nowego początku. Oto info z Działu Klub Cytat:Dziś oficjalnie otwarcie na Forum Ogólnym THE ELECTRIC CIRCUS ARENA. Tak L&G ! Rozpoczyna się bój z samym sobą, sprawdzenie hartu ducha, pomysłowości i Mocy Duchowej Gladiatorów Klubu! Tego jeszcze w historii polskiego moddingu nie było! Przegrywający odpada, ale zwycięzcami mogą zostać wszyscy! Wielki Brat i Rzymska Arena Cesarzy w jednym! Codziennie relacje z przebiegu Zmagań Tytanów! Codziennie info o sukcesach i porażkach! Reguły? Nie ma reguł... szybkość ukończenia ? NIE dokładność , sumienność, spryt, inteligencja, upór w rozwiązywaniu problemów! Jeszcze dziś pełna lista Walczących oraz info o pierwszym, który już zwątpił i odpadł! Codziennie komentarze oraz info od samych Wojowników Areny, jeśli starczy im sił i czasu aby odpowiedzieć na wasze pytania. Bądźcie z nami! Na bieżąco śledźcie przebieg zmagań! THE ELECTRIC CIRCUS ARENA Wita! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 29.05.2016 oto lista Gladiatorów! Powitajcie tych , którzy postanowili się zmierzyć ze swoim PRZEZNACZENIEM Bruno889 michal24k Karwallo Zloksli Badass Joe Danyloss Filavandrel Gepsiu Token quaterion94 Dinozaur7 chesterking Hosni Dota rydzyk211 Rootzky Sztejer Adrian Zagloba25 rumiun Askarnoh Michu Szaki33 Wiśnia JEDEN Z NICH JUŻ POŻEGNAŁ SIĘ Z ARENĄ WĄTPIĄC W SIEBIE, ZDJĄŁ AWATAR I NIE MA GO JUŻ W GRONIE MOCARZY kto to? dowiecie jeszcze dziś pozostańcie z nami ! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 29.05.2016 jeszcze dziś info o Rozjemcach Areny Rozjemcy Areny to Tituf, Polo i Majes niezobowiązująco rozgrywają własną grę i współpracują z różnymi graczami w różny sposób utworzyły się już pierwsze koalicje pomocy, choć są także i tacy Wojownicy jak Danyloss, który samotnie posuwa się do przodu nie oglądając się za plecy O Koalicjach już niebawem! pewna grupa zaczyna dopiero Bój na Arenie, są też u kogoś problemy techniczne z instalacją ale dojdziemy do prawdy Walka o przetrwanie dopiero się rozkręca! pozostańcie z nami! o 12 przedstawię Pierwszego Wielkiego Przegranego i jego info pożegnalne Tymczasem skazany przeze mnie na pożarcie rumiun radzi sobie zupełnie nieźle może z ortografii 2+ ale myślenie logiczne niezłe. Pozostańcie z nami ! THE ELECTRIC CIRCUS ARENA zaskoczy was jeszcze nie raz! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 29.05.2016 Tak przyjmujemy zakłady tygodniowe tworzy się powoli sytuacja, gdy część graczy ignoruje prośby o pomoc innych graczy ale to Arena ! nie zapominajcie o tym pomagają natomiast Rozjemcy na uwagę zasługuje perfekcyjna rozgrywka chesterkinga! obstawiam go wśród faworytów ale czy tylko on? nie... o tym wkrótce w kolejnym info z ELECTRIC CIRCUS ARENA! już za godzinę o pierwszym przegranym, który sam rzucił ręcznik na ring już domyślacie się o kim mowa? jeśli nie - czekajcie na INFO! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 29.05.2016 Wiem, że czekacie na pierwszego Wielkiego Przegranego to...... BADASS JOE Tak! a oto info po którym rzucił ręcznik ten wielki fan boksu Cytat:Ta,jak te klubowe rozgrywki mają polegać na podsmiechujkach czy hejcie to ja spadam stąd. ale Brak Reguł jest nieubłagany.... pozostało ich jeszcze nadal wielu - OBSERWUJCIE ICH ZMAGANIA na THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! niektórzy Gladiatorzy np Dota , długie godziny spędzają w shoutboxie obmyślając technikę, taktykę , strategię i sposób rozgrywki Dota jest na razie koło wieży Xardasa jak te układanie planów zaowocuje w grze? dowiecie się śledząc na bieżąco THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! Danyloss podjął bardzo śmiałą decyzję - był najdalej, ale ZACZYNA OD NOWA! tego jeszcze na Arenie nie było!! przypominam jednak, że Danyloss to doświadczony Weteran Globala widocznie uznał, że obrana strategia nie była słuszna tak czy inaczej jest to jeden z FAWORYTÓW Areny czy jego decyzja okazała się słuszna? dowiecie się śledząc na bieżąco THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - gaeltheboss4 - 29.05.2016 O co tu chodzi? Mic nie rozumiem RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 29.05.2016 bo za późno włączyłeś ARENA CANAL ale wszystko można nadrobić śledząc na bieżąco THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Tituf - 29.05.2016 Gracze grają w grę, a Memorius prostymi słowami opisuje ich postępy, proste... RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 29.05.2016 Tituf jest jednym z najbardziej cierpliwych Rozjemców właśnie zaznajomił rumiuna z zasadami funkcjonowania radia, czyli "Jaki Klucz chce od nas Hagen?" i skąd go wziąć czy ta wpadka rumiuna wpłynie na jego sytuację na Arenie? na razie nie wiemy jak sobie poradzi z wątkiem Starożytnego Kultu... ciężki błąd chcesz wiedzieć więcej? dowiesz się śledząc na bieżąco THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - quaterion94 - 29.05.2016 (29.05.2016, 12:03:36)Tituf napisał(a): Gracze grają w grę, a Memorius prostymi słowami opisuje ich postępy, proste... też nie zrozumiałem nic na początku . RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 29.05.2016 Cytat:też nie zrozumiałem nic na początku . jak widać nawet nie wszyscy Gladiatorzy do końca zdawali sobie sprawę jaką Walkę przyjdzie im stoczyć pamiętacie taki film, gdy grupa ludzi porwana przez kosmitów musiała biegać w kółko po sztucznie stworzonym osiedlu a wygrywał tylko jeden? ach, ta pierwsza scena gdy jak schodzili z chodnika to eksplodowały im głowy! FANTASTYCZNE to był jednak tylko film tu zaś na THE ELECTRIC CIRCUS ARENA wszystko dzieje się naprawdę! już niebawem być może inne wypowiedzi Gladiatorów!!! czekasz na ich opinie? dowiesz się więcej śledząc na bieżąco THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Simon - 29.05.2016 No tak jak myślałem, Badass Joe to osoba o niskim poziomie inteligencji i tak się tez skończyło. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Polo - 29.05.2016 (29.05.2016, 12:36:18)Simon napisał(a): No tak jak myślałem, Badass Joe to osoba o niskim poziomie inteligencji i tak się tez skończyło. Dlaczego tak uważasz? Znasz go? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Simon - 29.05.2016 Widziałem jego posty? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Polo - 29.05.2016 Nie, przeczytałem i nie wygląda mi na debila. |