Dolina Świtu - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Gothic - modyfikacje (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Modyfikacje Spolszczone (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Dolina Świtu (/showthread.php?tid=47) |
Dolina Świtu - desti2 - 05.02.2016 Opis modyfikacji: W "Dolinie Świtu" wcielamy się w rolę byłego płatnego zabójcy imieniem Derek, pracującego niegdyś dla Kruka. Ukochana głównego bohatera dostała się w ręce Nekromanty. W pogoni za nim, Derek dociera do Doliny Świtu i uświadamia sobie, że schwytanie maga wcale nie będzie łatwe. Naszym zadaniem jest uratować ukochaną, pokonać Nekromantę, a także zadecydować o losie mieszkańców Doliny... Cechy: - nowy, doskonale wykonany świat - nowe zbroje - nowe tekstury - około 50 ciekawych zadań - około 10 godzin gry - silny związek z główną fabułą Gothic - dwie gildie do wyboru (piraci i Gwardia) - filmiki w formie pokazu slajdów - wielu nowych NPC, jak i starych znanych z Gothica z mnóstwem dialogów - nawiązania do wielu rosyjskich i niemieckich modyfikacji Autorem moda jest Milten aka Silderon z Lwowa, znany także jako twórca Grzeszników. Tłumaczenie - metek58 i smox oraz po części Memorius Skrypty - Taliasan RE: Dolina Świtu - Bruno889 - 07.02.2016 Tak, ta modyfikacja jest moją ulubiona ;D podsumuwując : Klimat 10/10 Fabuła 10/10 Bugi --- brak :D ( nie spotkałem się jeszcze ) Dziękuje wam za przetłumaczenie owej modyfikacji :D wiele bym stracił gdyby nie wy Polecam każdemu ! RE: Dolina Świtu - Polo - 07.02.2016 Ja miałęm jednego buga, pirat Sebastian cały czas za mną łaził. RE: Dolina Świtu - Bruno889 - 07.02.2016 Go trzeba było chyba zabić RE: Dolina Świtu - Polo - 07.02.2016 ja go oszczędziłem i łaził za mną RE: Dolina Świtu - Bruno889 - 07.02.2016 Chmm, może poprostu chciał mieć mentora ;D ? RE: Dolina Świtu - Majes - 21.02.2016 Przed chwilką ukończyłem , troszkę wolno się rozkręca ale warta uwagi , poznałem historie Dereka RE: Dolina Świtu - siewka181 - 08.03.2016 Właśnie ukonczyłem moda. Gra wyniosła 10h. Mod naprawdę spoko. RE: Dolina Świtu - SparrowJacek - 22.08.2016 Czy można prosić o wersję, w której wklejam odpowiednie elementy do odpowiednich folderów? Sądzę, że poradzę sobie z tym, a niestety nie jestem w stanie skorzystać z pliku exe. Odpalanie w trybie zgodności tudzież jako administrator nie przynosi żadnych efektów, za każdym razem wywala mi błąd the system cannot find the file specified. Jeśli chodzi o rzeczy, które mam zainstalowane, to wszystkie pliki, które były uwzględnione jako te, które powinno się mieć przed zainstalowaniem Przeznaczenia. Wklejanie ewentualne do folderu z Gothicem też efektu nie przynosi, więc byłbym bardzo wdzięczny za wersję nie-exe, jeśli istnieje taka możliwość, lub też jakąś pomoc, co z tym fantem zrobić. Windows 10 mam, jeśli to jakiekolwiek znaczenie ma. RE: Dolina Świtu - Dota - 22.08.2016 Antywirus nie blokuje Ci czasami pliku instalacyjnego? RE: Dolina Świtu - SparrowJacek - 22.08.2016 Niestety, chwilowe wyłączenie Avasta nie zmienia nic, wciąż dokładnie ten sam błąd wyskakuje. RE: Dolina Świtu - Dota - 22.08.2016 To nie mam pojęcia. Pobrałem teraz moda i u mnie Avast go blokuje, ale po wyłączeniu osłon normalnie odpala. Może uszkodził Ci się plik podczas pobierania? Wywaliło Ci neta albo co. Próbowałeś pobrać drugi raz? RE: Dolina Świtu - SparrowJacek - 22.08.2016 Pobierałem ze 2 albo 3 razy, w sumie nawet nie wiem czemu łudziłem się, że będzie inaczej... Próbowałem ponad miesiąc temu jeszcze na tM, tam też napisałem o moim problemie, jednak bez odzewu całkowicie... a teraz czytam tam, że to podobno najlepszy mod total conv. i mi trochę przykro. Użytkownik Misiex też jak widzę miał problem i żadne porady forumowiczów mu nie pomogły. RE: Dolina Świtu - Dusaro - 27.08.2016 Witam, mam pytanie, otóż próbuje się dowiedzieć, kto jest zabójcą Stevena..Znalazłem nóż zabójcy, wpis do dziennika dostałem i pisze, że pseudonim ,,Kotka'' miała siostra Roweny...Gdzie mogę znaleźć , lub JAK zdemaskować tego zabójce? RE: Dolina Świtu - Opos - 27.08.2016 Ale tam w dzienniku pisze przecież gdzie masz szukać |