Liczba postów:1.328
Wygląda, że tu prawie wszystko zagrało.
Zmienne są, jak trzeba i wychodzi na to, że dialog, w którym on nas przepuszcza do ratusza, też się odbył, tylko tak jakby tryb pilnowania wejścia mu się nie dezaktywował.
Spróbuj na początek wyciągnąć broń. On powinien wyjąć swoją i nas ostrzec. Wtedy spróbuj przejść.
Ewentualnie jutro postaram się poprawić zapis.
Liczba postów:132
Witam ponownie ,znowu utknąłem i nie mam z nikim dialogów .. 1.Droga w mroku -w krypcie spotkałem Gedara ,czy wizyta w klasztorze zmieni moje nastawienie? 2.Krete sciezki przeznaczenia -stary marynarz postawił warunek,musze uwolnic miasto 3.Wojowniczki -mam zrobic skreta ,pomimo składników nie mam czym zrobic przy stole 4.Ludzie honoru -Midlas uważa że mysliwi nie maja szans w w boju z Zakonem ,jednak staną do walki 5.Prawo i pięść -jak wybuchnie powstanie mam leciec do Wulfgara 6.-Piraci z Khorinis Greg uważą ze piraci są gotowi na czarną perłe 7.Nowy porządek -chytry plan wymysloił Dymitir ,zło ustapi miejsca przesladowaniom 8.Wichry wojny -nie jestem w stanie powstzrymac rozlewu krwi.Wojna 8.Słudzy 3 Bogów -mem Ellvrich i Liwiusza ,gdzie szukac kolejnego ?
Liczba postów:9
(16.08.2024, 23:57:13)Erwin napisał(a): Wygląda, że tu prawie wszystko zagrało.
Zmienne są, jak trzeba i wychodzi na to, że dialog, w którym on nas przepuszcza do ratusza, też się odbył, tylko tak jakby tryb pilnowania wejścia mu się nie dezaktywował.
Spróbuj na początek wyciągnąć broń. On powinien wyjąć swoją i nas ostrzec. Wtedy spróbuj przejść.
Nic to nie dało niestety, on nawet nie wyciąga broni. Weszłam jakoś do środka na marvin Mode, ale z nikim w środku nie ma dialogu, jakiś bug ewidentnie.
(17.08.2024, 05:56:36)Dynamind napisał(a): Witam ponownie ,znowu utknąłem i nie mam z nikim dialogów ..
Postaram się wieczorem sprawdzić, o co chodzi.
(17.08.2024, 10:50:28)Jolkakrejzolka napisał(a): (16.08.2024, 23:57:13)Erwin napisał(a): Wygląda, że tu prawie wszystko zagrało.
Nic to nie dało niestety, on nawet nie wyciąga broni. Weszłam jakoś do środka na marvin Mode, ale z nikim w środku nie ma dialogu, jakiś bug ewidentnie.
Nie ma wyjścia i muszę obejrzeć save w grze. Też wieczorem sprawdzę.
(17.08.2024, 12:40:33)Erwin napisał(a): (17.08.2024, 10:50:28)Jolkakrejzolka napisał(a): (16.08.2024, 23:57:13)Erwin napisał(a): Wygląda, że tu prawie wszystko zagrało.
Tu jest poprawiony zapis. Strażnik już nie zatrzymuje i są odblokowane dialogi w ratuszu.
Jakieś crashe niestety mi się zaczęły pojawiać. Tego strażnika mam na czerwono, co sugeruje, że była z nim jakaś walka, ale nie mam czasu się zagłębiać w temat.
Trzeba spróbować i zobaczyć, jak to pójdzie.
Cytat:1.Droga w mroku -w krypcie spotkałem Gedara ,czy wizyta w klasztorze zmieni moje nastawienie?
Ciężko mi coś podpowiedzieć po jednym wpisie. Musiałbym mieć całą listę z tego zadania.
Cytat:2.Krete sciezki przeznaczenia -stary marynarz postawił warunek,musze uwolnic miasto
To się samo rozwiąże przed finałem.
Cytat:3.Wojowniczki -mam zrobic skreta ,pomimo składników nie mam czym zrobic przy stole
Zapewne chodzi o skręta dla Talbina.
Tu zasada jest taka sama, jak w Przeznaczeniu. Próbujesz zrobić Zew Nocy do momentu aż Bezi się go nauczy. Potrzeba kilkanaście prób, w których na początku będą wychodzić zwykłe skręty.
Cytat:4.Ludzie honoru -Midlas uważa że mysliwi nie maja szans w w boju z Zakonem ,jednak staną do walki
Tu trzeba pociągnąć temat najemników orków, aż do spotkania patrolu w byłym obozie bandytów za Sagitą.
Cytat:5.Prawo i pięść -jak wybuchnie powstanie mam leciec do Wulfgara
To raczej później. Ciężko coś powiedzieć po jednym wpisie.
Cytat:6.-Piraci z Khorinis Greg uważą ze piraci są gotowi na czarną perłe
Zaatakują, kiedy poinformujesz Harada, że Mroczni ponieśli klęskę pod Klasztorem.
Cytat:7.Nowy porządek -chytry plan wymysloił Dymitir ,zło ustapi miejsca przesladowaniom
Ciężko mi coś doradzić w tym momencie.
Cytat:8.Słudzy 3 Bogów -mem Ellvrich i Liwiusza ,gdzie szukac kolejnego ?
Jak są już od Innosa i Beliara, to brakuje od Adanosa, a jedynym nowicjuszem u Magów Wody jest Fortuno.
(17.08.2024, 16:07:26)Erwin napisał(a): (17.08.2024, 12:40:33)Erwin napisał(a): (17.08.2024, 10:50:28)Jolkakrejzolka napisał(a): (16.08.2024, 23:57:13)Erwin napisał(a): Wygląda, że tu prawie wszystko zagrało.
Tu jest poprawiony zapis. Strażnik już nie zatrzymuje i są odblokowane dialogi w ratuszu.
Jakieś crashe niestety mi się zaczęły pojawiać. Tego strażnika mam na czerwono, co sugeruje, że była z nim jakaś walka, ale nie mam czasu się zagłębiać w temat.
Dzięki wielkie!!! Wszystko działa ?
U mnie znowu jakiś bug przy bitwie pod klasztorem, ogromne szkielety, które walczą z Palladynami mają nad sobą jakieś hmm ognie, widać w linku na załączonym zdjęciu, po zabiciu ich dalej nad nimi wiszą. Podczas tego kiedy chce odpalić inny save od nowa sprzed tej bitwy nie ładuje mi się on. Katorgi przechodzę z tym modem, a tak bardzo chce go dokończyć...
https://ibb.co/qBJGdCf
https://ibb.co/wRnbSF2
Edit, już dziala
Liczba postów:132
(17.08.2024, 16:07:26)Erwin napisał(a): (17.08.2024, 12:40:33)Erwin napisał(a): (17.08.2024, 10:50:28)Jolkakrejzolka napisał(a): (16.08.2024, 23:57:13)Erwin napisał(a): Wygląda, że tu prawie wszystko zagrało.
Cytat:1.Droga w mroku -w krypcie spotkałem Gedara ,czy wizyta w klasztorze zmieni moje nastawienie?
Ciężko mi coś podpowiedzieć po jednym wpisie. Musiałbym mieć całą listę z tego zadania.
Cytat:2.Krete sciezki przeznaczenia -stary marynarz postawił warunek,musze uwolnic miasto
To się samo rozwiąże przed finałem.
Cytat:3.Wojowniczki -mam zrobic skreta ,pomimo składników nie mam czym zrobic przy stole
Zapewne chodzi o skręta dla Talbina.
Tu zasada jest taka sama, jak w Przeznaczeniu. Próbujesz zrobić Zew Nocy do momentu aż Bezi się go nauczy. Potrzeba kilkanaście prób, w których na początku będą wychodzić zwykłe skręty.
Cytat:4.Ludzie honoru -Midlas uważa że mysliwi nie maja szans w w boju z Zakonem ,jednak staną do walki
Tu trzeba pociągnąć temat najemników orków, aż do spotkania patrolu w byłym obozie bandytów za Sagitą.
Cytat:5.Prawo i pięść -jak wybuchnie powstanie mam leciec do Wulfgara
To raczej później. Ciężko coś powiedzieć po jednym wpisie.
Cytat:6.-Piraci z Khorinis Greg uważą ze piraci są gotowi na czarną perłe
Zaatakują, kiedy poinformujesz Harada, że Mroczni ponieśli klęskę pod Klasztorem.
Cytat:7.Nowy porządek -chytry plan wymysloił Dymitir ,zło ustapi miejsca przesladowaniom
Ciężko mi coś doradzić w tym momencie.
Cytat:8.Słudzy 3 Bogów -mem Ellvrich i Liwiusza ,gdzie szukac kolejnego ?
Jak są już od Innosa i Beliara, to brakuje od Adanosa, a jedynym nowicjuszem u Magów Wody jest Fortuno.
Ruszyło, ale nie obyło się bez Marvin Mode niestety...Fortuno nie miał żadnych dialogów, po przywołaniu dopiero się pojawiły i akcja ruszyła dalej z kopyta ...nie wiem czemu tak się stało ale ważne że ruszyło, dzięki Erwin za pomoc
Liczba postów:11
Witajcie. Mam takie pytanie. Zacząłem grać pierwszy raz w Przeznaczenie Epilog. Mam już porobione kilka zadań, z paladynami, klasztor, rozmowa z Imperanonem, kilka na Czarnej Fregacie i u piratów, kilka w mieście.
1. Niestety dalej nie mam wstępu do górnego miasta. Byłem u Hanny i rozmawiałem z Cantharem. Dalej nie wiem co robić.
2. Zadanie ze szpiegiem u złodziei. Jestem po rozmowie z Cassią, potem Joe na targowisku, nawet ten baron mnie zaczepił na schodach w hotelu Hanny. Dalej stoję.
Dzięki za pomoc i wyrozumiałość ?
Liczba postów:2.969
Tu jest ciężko coś doradzić bez konkretów. Wiele zadań jest powiązanych ze sobą i kolejne można kontynuować tylko po osiągnięciu pewnego pułapu w innych. Tak jest ustawiona fabuła i taka jest konstrukcja gry.
Zalecam w miarę możliwości eksplorację planszy, bo w różnych miejscach można zaczepić wbrew pozorom wątek.
Dostęp do GM jest bardzo ważny, ale to tak szybko się nie stanie.
Eksploracja, farmy, jaskinie, las, wykopaliska... Gdzieś z pewnością ruszy.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Tu masz niemiecką solucję =====> https://forum.worldofplayers.de/forum/th...st27062304
Jak nie poradzisz, to opisz dokładniej miejsce, w którym się znajdujesz, to coś pomożemy.
Liczba postów:11
(25.09.2024, 17:33:45)Erwin napisał(a): Tu masz niemiecką solucję =====> https://forum.worldofplayers.de/forum/th...st27062304
Jak nie poradzisz, to opisz dokładniej miejsce, w którym się znajdujesz, to coś pomożemy.
Dzięki wielkie. Jednak nauka niemieckiego w szkole na coś się po tylu latach przydała ??
|