28.04.2020, 10:49:21
Ważne jest moim zdaniem, żeby było dynamicznie. Już w Epilogu teraz doceniłem bardzo ten aspekt, bo przez 90% gry miałem pełne ręce roboty i aż chciało się iść w kolejne miejsce, by pociągnąć któryś wątek dalej. Mam cichą nadzieję, że jeśli będzie zadanie "musisz odnaleźć 10 roślinek, które są porozrzucane po całej krainie i bez tego nie wygrasz gry" to roślinek będzie np 12
tym bardziej, jeśli miałoby to przytkać wartkość fabuły.
Jestem eksploratorem i kocham cyferki, mam nadzieję, że w ciekawy sposób rozwiązana też zostanie przyspieszona ewolucja bohatera w kogoś - jak zakładam - kto będzie w stanie stanąć w pierwszym szeregu w trakcie bitew, ale że ci, którzy skrupulatnie czyszczą teren i wchodzą w każdą dziurę, będą mogli się pochwalić bardziej okazałą postacią.
No i spec-akcje, czyli kwintesencja naszych rozgrywek klubowych, tu mam 100% zaufanie do was

Jestem eksploratorem i kocham cyferki, mam nadzieję, że w ciekawy sposób rozwiązana też zostanie przyspieszona ewolucja bohatera w kogoś - jak zakładam - kto będzie w stanie stanąć w pierwszym szeregu w trakcie bitew, ale że ci, którzy skrupulatnie czyszczą teren i wchodzą w każdą dziurę, będą mogli się pochwalić bardziej okazałą postacią.
No i spec-akcje, czyli kwintesencja naszych rozgrywek klubowych, tu mam 100% zaufanie do was

Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!