Liczba postów:32
Mam takie pytanie - runy "Kula Ognia" może użyć Mroczny Mag? Tak z czystej ciekawości.
Ps. Magia Elektryczności = Magia Beliara.
Pomogłem? Dzięki punktom reputacji dziękujesz mi za to
.
Liczba postów:345
Tak jak @up, nie wydawałem 100% PN na manę, jakoś trzeba sobie radzić na początku, skórowanie, wyrywanie serca, włamywanie, wytwarzanie runy i wiele innych też kosztują PN.
marcink2, właśnie tak zrobiłem, na wyspie Khorinis jest totalna pustka, zostawiłem jedynie Wojowników Cienia w jaskini przed słonecznym kręgiem oraz watahą wargów wraz z orkiem w lesie obok wieży Jacka, tak już wybiłem wszelką zwierzynę.
Co do trolli, wystarczy zachodzić go z tyłu, jako ogromna wielka bestia zanim się obróci zdołamy mu zadać 2 hity - i tak aż zabijemy trolla.
Zabawne było zabicie tym sposobem Czarnego Trolla za pomocą Łapacza chrząszczy ^^, bez Gora i jego krytyków by się nie udało.
Spróbuję użyć na kogoś innego niż gobliny Krwawej ofiary, może zadziała, aczkolwiek na gobliny nie działa ten czar na 100%, chyba, że mam coś zbugowane.
Liczba postów:35
potrzebuję na szybkiego pomocy... proszę o namiary,gdzie lub u kogo uzyskam zwój Zmniejszenie potwora ??? jestem z IV roz. Thx!
Liczba postów:11.250
kogo chcesz zmniejszyć?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:50
Z tego co pamiętam to Mroczny Mag ma genialny czar "Starzenie" moim osobistym zdaniem jeden z najlepszych w grze, dodajesz do tego jakąś broń 1-2h na dobijanie delikwentów i możesz bez problemów kosić Elity w liczbie 3-4 na raz.
Liczba postów:345
A cóż ten czar takiego robi? Testowałem go tylko na ludzi z skutkiem zadanych 1-5 obrażeń + spowolnienie.
Liczba postów:780
Ile czystych run ma na sprzedaż Cronos w R3?
czyżby zabrakło?
kupisz u kogoś innego, np u Goraxa albo Tarana
Liczba postów:780
No dobra.To mam jeszcze jedno pytanie.Czy jest runa Snu,a jak jest to do których magów jest przypisana?
na pewnie do żadnej Magii Żywiołów
pograsz i coś zrobisz dla pewnego gościa to sam się przekonasz
natomiast nie ma runy Niepamięć jako ogólnie unlore i nielogicznej dla Gothic