Wodny Krąg
ogólnie ciężki błąd skoro nie umiesz w R2 pozyskiwać kłów zwierząt
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
w R3
taa , zdążyłem zauważyć
Myślałem że Rogi Smoczych zębaczy będą bardziej opłacalne XD
Odpowiedz
Czy do wciskania przełączników w pierwszej komnacie w drodze do Kruka potrzebuję mieć kamienne tabliczki z domów? Bo w sumie mam tylko czerwoną i tą z bagien, o ile to nie była czerwona(wydaje mi się, że zielona), nie mogę wcisnąć drugiego i czwartego przełącznika, dźwigni też nie, Bezi pyta ciągle "czym?".

Dobra, głupie pytanie. Pogadałem sobie z Saturasem i powiedział, że kluczem do przejścia pułapek są kolorowe tabliczki. No to idę po nie.
Odpowiedz
Polecam zebrać wszystkie kamienne tabliczki, bo o to też w tej historii chodzi.
Koniec kariery ~ emerytowany Arcymag Ognia
Odpowiedz
Gram w tą grę od dziesięciu lat, nawet w Globalu ( którego grałem chyba do końca 2 rozdziału, nie pamiętam czemu) historia Jarkendaru nie została zmieniona, więc wiele kwestii po prostu znam na pamięć. Pierwszy raz próbowałem dojść do Kruka bez zbierania tabliczek, bo zostawiłem sobie najlepsze - domy - na koniec, po prostu wątek Kultu mnie zmusił do zabicia Kruka zanim w ogóle chciałem do niego iść, stąd mój pośpiech. Normalnie to bym zebrał sobie tabliczki i poszedł do Kruka w swoim czasie. Zrobiłem Jarkendar do zabicia Bloodwyna i pomyslałem sobie, że pozwiedzam sobie GD najpierw z paru powodów. No ale obecnie została mi tylko świątynia w kanionie, miałem problem z jagodami, to wyłączyłem grę i zajrzałem na forum. Jem tu sobie spokojnie a tu nagle ścina, po wyciągnięciu miecza mogłem dokończyć jedzenie, ale miałem podobne przypadki nawet w podstawce i potem nie mogłem gadać z npc'tami, to już z automatu restartuję wtedy grę.

A z tego co rozumiem to Młot Adanosa został usunięty? Bo młot, który mylnie wszyscy gracze nazywają Młotem Adanosa, nazywa się Gniew Adanosa i nie jest on tym młotem z oryginalnej Nocy Kruka. I nie ma tego efektu. Normalnie Młot respił się w losowym Domu kasty, albo w konkretnym (mogę mylić teraz z Returningiem, ale jedna z dwóch opcji).
Odpowiedz
zadanie sprawa z przeszłość już zamknięta. Wiec alkohol Orlana mi zostaje wiec od kogo zacząć to zadanie ?
Odpowiedz
Kto handluje w mieście alkoholem? U kogo można coś wypić? Bo na farmach to raczej pędzą - spirytus, a nie wie...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(05.09.2017, 06:17:38)Tituf napisał(a): Kruk zabity, tak?
Rozmawiasz kolejno z Patrickem, Finnem, Paulem i Ashganem, a na końcu z Fiskiem.

Patrick nie ma żadnej opcji dialogowej. Ćwiczy obok Corda i mam tylko "koniec".
Czy za późno robię to zadanie? Kruk zabity, 3 rozdział.

Sprawdziłem też pozostałych. Brak dialogu na ten temat.
Odpowiedz
Patrick na pewno ma opcję dialogową w R2 jeszcze w kopalni, w R3 już raczej przepada.
Odpowiedz
Z Patric'iem jeżeli dobrze pamiętam należało porozmawiać jeszcze w Jarkendarze. Może skipowałeś dialogi i pominąłeś. Język
Sprawdzałeś czy Finn ma opcje dialogową dotyczącą tej sprawy?
"Z tego cienia na podłodze, duszy mej już żadne ręce nie podniosą. Nigdy więcej!"

Odpowiedz
Zadań w tej gildii wiele nie ma i należy je wykonywać max w tym rozdziale co je otrzymujemy. Sprzymierzeniec jest właśnie na R2. Trzeba się skupić bo potem jest ich trochę na R3.

Odpowiedz
No trudno. Chyba za późno pokazałem Saturasowi liścik Williama. Ale nie zablokują się jakieś inne zadania?
Odpowiedz
Nie, ale zawsze warto zadania kończyć jak najszybciej w danym rozdziale.

Odpowiedz
Witam, otóż w świątyni adanosa w pomieszczeniu gdzie jest Rhademes trzeba pociągnąć odpowiednią dźwignię. Próbowałem wszelakich dialogów, ale za każdym razem ciągnie złą.
Ja sam wypróbowałem wszystkie dźwignie tylko że te dobre też mnie zabijają przez kolce.Co należy zrobić?
Odpowiedz
któraś przy pochodni nie wysuwa kolców
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości