Liczba postów:16
Podpowie ktoś z kim mam zagadać odnośnie wypłat dla najemników? Wulfgar mówił żebym nie gadał z jego pracownikami, ale biegam po farmie i nic. Myślałem, że Elena albo Maria będą miały jakieś dialogi ale żadna z nich nie ma żadnego dialogu.
Liczba postów:11.250
Podpuść Cyryla z opcji - "Trochę ci zazdroszczę."
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Dzięki, wielkie ten dialog trochę mnie zmylił i myślałem, że od najemników nie zdobędę żadnych informacji.
Generalnie to zostało mi chyba tylko to zadanie na pierwszy rozdział, więc mogę coś powiedzieć o tej gildii. Zadania są klimatyczne, zwłaszcza to z przywróceniem patroli w porcie. Nurtuje mnie tylko jedna kwestia: to zadanie jest możliwe do zrobienia dopiero jak CJ wyniosą się z miasta? Bo ja zmusiłem ich do ucieczki już dosyć dawno i ciekawi mnie jak to by się potoczyło, gdybym najpierw wstąpił do straży, a dopiero potem robił zadania dla GZ
(01.04.2017, 15:55:51)Lobart napisał(a): Nurtuje mnie tylko jedna kwestia: to zadanie jest możliwe do zrobienia dopiero jak CJ wyniosą się z miasta?
nie, ten warunek nie jest konieczny
to zadanie pojawia się gdy rozwiążemy dla Lorda Andre (w dowolny sposób) sprawę paczki bagiennego ziela w porcie - zadanie"Paczka bagiennego ziela";
Kiedy będę miał możliwość kupienia/zdobycia ciężkiej zbroi straży? Nieubłaganie zbliża się 3 rozdział, a wciąż nie wiem jak ją zdobyć.
Liczba postów:2.969
A Mortis? Nic nie ma do powiedzenia?
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:722
Skończyłeś już wątek Kruka?
On już napisał, ze się zorientował.
Tak czy inaczej ta opcja pojawia się od od R2 i potem nie zależy już od rozdziału ani od zabicia Kruka.
Liczba postów:722
Jeżeli chodzi o zadania dla strażników to mini wątek ukończyłeś.
Liczba postów:34
Czy fakt że jestem CJ nie powoduje jakiś perturbacji z zadaniem o przywróceniu patroli? Bo po rozwiązaniu sprawy z paczką Lord Andre dał mi zadanie z najemnikami i złotem, ale o patrolach mowy nie było. Co do CJ to jestem na etapie wygnania do Latarni Jacka i ukarania kapusia. Wróciłem po paru miesiącach niebytu na forum i kontynuuję przygodę z Przeznaczeniem!
Liczba postów:31
Witam. Orkową broń dla Paladyna Konrada (Bash Varrok) można zdobyć dopiero w 4 rozdziale czy wcześniej?
Broń tę posiada tylko Ork-Generał, pojawiający się po linii zadania Ingmara oraz Orkowie-Pułkownicy w zadaniu "Za Innosa!"
jest też jeden taki Generał na Dworze Irdorath, ale to oczywiście już za późno.
Liczba postów:6
Zastanawiam się jak ruszyć wątek gildyjny w R5, z Hagenem miałem tylko krótką rozmowę o pozbyciu się smoków, poza tym od końca R3 żadnych nowych dialogów z paladynami w Khorinis. Z nowych zadań gildyjnych wykonałem: 3 dla strażnika, Paladyn Elric, Dziwne Pierścienie, Szczęśliwe Perły, aktywne mam tylko Wyzwanie godne Paladyna.