![]() |
Korzenie Zła - screeny - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Korzenie Zła (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180) +--- Wątek: Korzenie Zła - screeny (/showthread.php?tid=1091) Strony:
1
2
|
Korzenie Zła - screeny - Tituf - 13.01.2018 Testy Bety już ruszyły! ![]() ![]() ![]() RE: Korzenie Zła - screeny - Tituf - 18.01.2018 tylko pozornie nic się nie zmieniło w Obozie Myśliwych... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Korzenie Zła - screeny - Klimek - 18.01.2018 Stare dobre Spodnie Kopacza. ![]() ![]() Co powiecie na podmianę skinu Beziego na ten z G1? Nie byłoby to zbyt trudne? RE: Korzenie Zła - screeny - Memorius - 18.01.2018 (18.01.2018, 23:38:27)Klimek napisał(a): Co powiecie na podmianę skinu Beziego na ten z G1? Nie byłoby to zbyt trudne?dla nas nie ma rzeczy trudnych Są tylko niemożliwe. A tak, przy okazji gdzie ty tu widzisz Spodnie Kopacza? RE: Korzenie Zła - screeny - Dusaro - 19.01.2018 Na screenie podczas rozmowy z narlou są łachy skazańca RE: Korzenie Zła - screeny - Klimek - 19.01.2018 (18.01.2018, 23:43:52)Memorius napisał(a): A tak, przy okazji gdzie ty tu widzisz Spodnie Kopacza? Wiem, że ten item nosi nazwę Łachy skazańca ale to wciąż i nadal Spodnie Kopacza ![]() RE: Korzenie Zła - screeny - Tituf - 29.01.2018 ![]() ![]() RE: Korzenie Zła - screeny - Dusaro - 29.01.2018 Wow, screeny są imponujące. RE: Korzenie Zła - screeny - Tituf - 06.02.2018 Tym razem umiejętność pływania łodzią bardzo się przyda... ![]() ![]() RE: Korzenie Zła - screeny - Dusaro - 06.02.2018 Czy to nie jest aby to miejsce gdzie znaleźliśmy Steve'a? RE: Korzenie Zła - screeny - Klimek - 11.02.2018 ![]() ![]() ![]() I sobie idzie taki. Idzie i idzie. Spacerek sobie urządził. Jakby nie miał kiedy. Nienawidzę ich. ![]() RE: Korzenie Zła - screeny - Tituf - 23.02.2018 (16.02.2018, 19:54:21)Zagloba25 napisał(a): Ciekawe czy Tituf też jest poszukiwanyjak wszyscy, to i babcia też Wieże Mgieł nic się nie zmieniły pod względem występowania różnego plugastwa - sprawdzał już ktoś? ![]() ![]() RE: Korzenie Zła - screeny - Zagloba - 27.02.2018 Bezi już suszy ![]() Mała rymowanka, która mi wpadła do głowy: Bo kiedy Bezi, Wpada w istny suszenia trans Stwory nie mają żadnych szans RE: Korzenie Zła - screeny - Jonxx - 20.04.2018 Choć Bezimiennemu deszcz niestraszny, to nawet on, od czasu do czasu potrzebuje chwili na przemyślenie, jak tu po raz kolejny uratować świat przed złem. ![]() RE: Korzenie Zła - screeny - Klimek - 20.04.2018 Wy też tak czasem lubicie sobie w Gothicu "posimsikować"? ![]() Posiedzieć na ławce, pograć na lutni, popiłować drewno, popalić skręty, pić piwo w knajpie, jeść żarcie przy ognisku, posiedzieć przy fajce wodnej, pozamiatać podłogę i tego typu inne bezsensowne czynności? Przyznam, że czasem jest to dla mnie relaksujące aby nawet w grze oderwać się od głównej akcji i pobawić się w takie "zwyczajne życie". ![]() |