![]() |
Gor - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Gor (/showthread.php?tid=411) |
RE: Gor - Jastrząb - 02.02.2017 Gdzie szukać Miecza Demonów dla Gora ? Obleciałem już sporo handlarzy jednak go nie znalazłem. RE: Gor - Makku - 02.02.2017 (25.01.2017, 06:41:24)Lewkooo napisał(a):(25.01.2017, 06:37:20)Makku napisał(a): Panowie, lekki debilizm z tym, że nie ma innego miejsca do pozyskania stroju obywatela niż magazyn Matthea. Ja rozumiem, że za błędy się karze, ale ja gram dla przyjemności - mam ponad 20h gry, a z ubrań obywatela zostawiłem jedynie te "bogatego", którego on nie przyjmuje. Mam teraz na nowo zaczynać grę bo ten wątek jest tak ważny? ;_; Grałem ciągle dalej bo byłem pewny, że jest jakiś inny sposób pozyskania stroju obywatela. Bo przecież byście nie blokowali możliwości zrobienia questa w przypadku jak ktoś wszystko sprzedał, co nie? ;-) A tu jednak! ![]() RE: Gor - Tituf - 02.02.2017 (02.02.2017, 17:13:35)Makku napisał(a): Bo przecież byście nie blokowali możliwości zrobienia questaTo zadanie nie jest przymusowe i niezbędne do ukończenia gry. Przeznaczenie da się ukończyć. A skoro chcesz zrobić wszystko od deski do deski to zadania rób na bieżąco. RE: Gor - Lewkooo - 02.02.2017 (02.02.2017, 17:12:20)Jastrząb napisał(a): Gdzie szukać Miecza Demonów dla Gora ? Obleciałem już sporo handlarzy jednak go nie znalazłem. RE: Gor - Klimek - 07.02.2017 Najlepszym sposobem jest niestety niesprzedawanie czegokolwiek. Ja sprzedawalem tylko "bezimienne" bronie, skory Bosperowi, kosztownosci u Halvora i pazury u tego goscia w zamku ktorego imie zapomnialem. Reszte warto chomikowac bo nigdy niebwiadomo kiedy moze sie przydac. Strasznie zasmieca to ekwipunek ale niestety innej rady nie ma. RE: Gor - Memorius - 07.02.2017 tu akurat ekwipunek raczej nie ma nic do rzeczy ten miecz można na tym etapie gry tylko kupić handluje nim poza Leśnym Obozem Sara , lecz tylko w R3 i tylko gdy nie wydamy jej w R1 na późniejszym etapie gry ta broń jest powszechnie dostępna w ramach Starożytnego Kultu oraz jeśli zabijemy Duranda. RE: Wersja 1.4 - uwagi - Klimek - 22.08.2017 Zauważyłem, że teraz Gor walczy miotłą jakby był początkujący w 2H mimo, że w statystykach ma poziom Mistrz. Czy wraz z upływem rozgrywki jego faktyczne umiejętności wzrosną? RE: Wersja 1.4 - uwagi - Memorius - 22.08.2017 On tak zawsze walczył, bo to nie było wcale zmieniane. Ma on MASTER ale B_SetFightSkills(self,65); Dlaczego taka kombinacja? Wiadomo, bo to Gor. RE: Wersja 1.4 - uwagi - Klimek - 22.08.2017 Piszę o tym bo mam bardzo silne wrażenie, że w poprzednich wersjach walczył miotłą jako Mistrz, czyli postawa wyprostowana i broń uniesiona pionowo do góry. Teraz postawa zgarbiona i broń trzymana poziomo, czyli Zielony. Hmm... ![]() RE: Wersja 1.4 - uwagi - SparrowJacek - 22.08.2017 Daj mu smocza zgubę, to będzie machał aż miło. Nie pamiętam jak z miotła, ale potem na 95% walczył u mnie jak mistrz. W 1.4 oczywiście. RE: Gor - Dota - 23.08.2017 Zapisz i wczytaj. Standardowy błąd Gothica po odpaleniu Nowej Gry. RE: Gor - YuichiKitsune - 05.11.2017 Gdzie mogę kupić gniewną stal dla Gora? Sara, Canthar, Khaled, Hakon nie posiadają a to główni handlarze bronią w Khorinis. RE: Gor - Dinozaur7 - 05.11.2017 A odwiedziłeś już farmę Akila? Tam szybko ją zdobędziesz ;) RE: Gor - Dzerald - 17.12.2017 Pytanie mam - końcówka R5, dałem Gorowi Runę Mocy, nie mam już praktycznie żadnych zadań do zrobienia w Khorinis i mogę wypływać na Irdorath, ale pożegnania z Gorem nie miałem. Coś muszę zrobić, żeby to zadanie otrzymać? Czy już się go nie dostaje w R5? RE: Gor - Memorius - 17.12.2017 Jaki pancerz mu ostatni oddałeś? |