![]() |
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717) |
RE: Epilog - problemy z zadaniem - matero77 - 07.05.2017 ok dziękuję, czy czas przestać się bać hotelu i iść tam zrobić zadania. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dinozaur7 - 07.05.2017 Zasadnicze pytanie brzmi czy jestem ślepy czy coś tu jest nie w porządku W każdym razie chciałbym ukończyć epilog i na ten moment jest w totalnej kropce... I nie proszę o odpowiedź idź tu i tu ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - XaroN - 07.05.2017 Nie rozumiem. masz napisane, że masz powiadomić Wulfgara, zrobiłeś to? Po rozmowie z cavalornem przybył ktoś do miasta, zauważyłeś to w ogóle? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Jonxx - 07.05.2017 Nie jestem pewien co tu jest nie tak, bo nie pamiętam dokładnie szczegółów, ale: 1. Uwolniłeś Mortisa? 2. Obgadałeś wszystko z magami wody? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dinozaur7 - 07.05.2017 No właśnie mortis i magowie wody mają KONIEC. Z magami gadałem ostatni raz po legionie. Spróbuję powtórzyć jeszcze raz całą akcję. RE: Epilog - problemy z zadaniem - XaroN - 07.05.2017 Ale miałeś dialog z mortisem o uwolnieniu? A magowie są w mieście? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Opos - 07.05.2017 Nie widzę wpisu o powiadomieniu myśliwych z jaskini ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - MaQo - 08.05.2017 Czy po rozmowie z Apogeonem powinno się coś stać? On się gdzieś wyteleportował, dziennik też mi niewiele mówi ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dinozaur7 - 08.05.2017 Apogeon się teleportował tam gdzie powiedział. W Epilogu rozmawiałeś tam z ważną postacią, która już odeszła. RE: Epilog - problemy z zadaniem - regularnydebil - 08.05.2017 Czym najlepiej pokonać rohana? RE: Epilog - problemy z zadaniem - matero77 - 08.05.2017 Witam, mam pytanie czy da radę przejść "Epilog" jeśli skopałem zadanie "Gorące serce" ? Biegając po świecie kogoś spotkałem i poszedłem za nim, a potem po pewnej rozmowie uciekałem, walczyłem i znów uciekałem, aż pokonałem.... i teraz widzę, że dopiero w tym miejscu dostaje to zadanie do zrobienia ... mam nadzieje, że nie będę musiał zaczynać od nowa bo mam 20 zadań skończonych i sporo godzin za sobą .. a niestety żadnego save przed tą rozmową ... RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 08.05.2017 konkrety podaj - kogo spotkałeś, kogo zabiłeś RE: Epilog - problemy z zadaniem - Jonxx - 08.05.2017 (08.05.2017, 18:00:37)regularnydebil napisał(a): Czym najlepiej pokonać rohana? Polecam bryłę lodu. Jedna może nie starczyć zależnie od twoich statystyk. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Lewkooo - 08.05.2017 (08.05.2017, 18:00:37)regularnydebil napisał(a): Czym najlepiej pokonać rohana? Przecież cieniostwory są proste do pokonania. Odskocz jak on cie zaatakuje i później krok, atak i tak do końca. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Jonxx - 08.05.2017 Jak ma za niskie staty to będzie go bił z 10 minut, a jeden/dwa błędy i trup. |