![]() |
Epilog - przebieg prac - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Epilog - przebieg prac (/showthread.php?tid=28) |
RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Tituf - 24.11.2016 chwilowo warstwa fabularna jest mniej ważna - teraz skupiamy się nad balansem i rozwojem postaci myślę jednak, że Starożytny Kult to zamknięty rozdział w tej modyfikacji RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Zgoreu - 24.11.2016 Wielka szkoda, bo właściwe nadal się nie dowiedziałem kim był Liv Strong, chyba że nieuważnie czytałem dialogi, bo samo zadanie mi się nie pojawiło w spisie dzienniku mimo że dostawalem w nim nowe zapisy odnośnie tego zadania. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 24.11.2016 Taak....Dialogi nie przeczytane :D RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 24.11.2016 Przez jakiś czas były propozycje czegoś z Kultu i w Epilogu ale ostatecznie uznalem ,że to zbędne. Natomiast niezbędne są lore dialogi o tym co działo w innych obozach i miejscach w tzw"międzyczasie". To jest niezwykle ważne i niebawem , jak tylko ogarniemy resztę spraw balansowych zacznę/ zaczniemy pisać dialogi lore na ten temat. RE: Starożytny Kult - problemy - Lewkooo - 25.11.2016 A bierzecie w Epilogu pod uwagę co się dzieje w międzyczasie w Myrtanie? RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Token - 25.11.2016 W jakim sensie konkretnie? RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 25.11.2016 W sensie zniszczenia magii runicznej przez Xardasa. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 25.11.2016 No, to chyba oczywiste, że tak. Żadnych run nie będzie. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 25.11.2016 No już myślałem.Szacun ![]() RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 25.11.2016 Niestety przy Perswazji natrafiłem na kilka bardzo poważnych problemów skryptowych mogących prowadzić do nieodwracalnych bugów w statystykach postaci. Po prostu cała koncepcja koliduje z ogólną mechaniką jednoczesnego używania itemów podnoszących statystyki nietrwale oraz samej Perswazji. Muszę zrezygnować z tego pomysłu. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 25.11.2016 Szkoda zawsze to coś nowego.. Ale jeśli fabuła będzie taka dobra jak zapowiadacie a wierze że tak będzie to Perswazja nie ma znaczenia ![]() RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 25.11.2016 Dziś wstawione zostało na gotowo pierwsze zadanie. Wiele innych jest w fazie skryptowania bądź pisania dialogów i fabuły. Na ten moment w pliku LOG_Constants_Quests jest zarejestrowanych 26 zadań na różnym etapie gotowości. Oczywiście prace nad zadaniami postępują do przodu. Wstawionych na gotowo jest 5 zadań, kilka innych całkowicie ukończonych czeka na oskryptowanie. Mam nadzieję, że graczom spodoba się wątek Gildii Złodziei i kilka innych pobocznych, kształt których jest jeszcze niewykrystalizowany. Powstały nowe księgi, amulety, miecze i inne itemy, w tym jeden jakiego jeszcze w G2 nie nigdy nie było. Ogólnie - pracujemy cały czas. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Tituf - 01.12.2016 (29.11.2016, 21:05:35)Memorius napisał(a): Mam nadzieję, że graczom spodoba się wątek Gildii Złodziei i kilka innych pobocznych, kształt których jest jeszcze niewykrystalizowany. Myślimy też nieśmiało o wątku Łowców Nieumarłych... Podobało się w ![]() ![]() RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Jonxx - 01.12.2016 Tak, wątek Łowców jest zdecydowanie jednym z najciekawszych w ![]() RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lord Hagen - 01.12.2016 Osobiście jestem za! |