Drużyna Spolszczenia
Epilog - przebieg prac - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182)
+--- Wątek: Epilog - przebieg prac (/showthread.php?tid=28)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Tituf - 24.11.2016

chwilowo warstwa fabularna jest mniej ważna - teraz skupiamy się nad balansem i rozwojem postaci
myślę jednak, że Starożytny Kult to zamknięty rozdział w tej modyfikacji

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Zgoreu - 24.11.2016

Wielka szkoda, bo właściwe nadal się nie dowiedziałem kim był Liv Strong, chyba że nieuważnie czytałem dialogi, bo samo zadanie mi się nie pojawiło w spisie dzienniku mimo że dostawalem w nim nowe zapisy odnośnie tego zadania.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 24.11.2016

Taak....Dialogi nie przeczytane :D

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 24.11.2016

Przez jakiś  czas były propozycje czegoś z Kultu i w Epilogu ale ostatecznie uznalem ,że to zbędne.
Natomiast niezbędne są lore dialogi o tym co działo w innych obozach i miejscach w tzw"międzyczasie".
To jest niezwykle ważne i niebawem , jak tylko ogarniemy resztę spraw balansowych zacznę/ zaczniemy pisać dialogi lore na ten temat.

RE: Starożytny Kult - problemy - Lewkooo - 25.11.2016

A bierzecie w Epilogu pod uwagę co się dzieje w międzyczasie w Myrtanie?

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Token - 25.11.2016

W jakim sensie konkretnie?

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 25.11.2016

W sensie zniszczenia magii runicznej przez Xardasa.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 25.11.2016

No, to chyba oczywiste, że tak.
Żadnych run nie będzie.

No już myślałem.Szacun :>

Niestety przy Perswazji natrafiłem na kilka bardzo poważnych problemów skryptowych mogących prowadzić do nieodwracalnych bugów w statystykach postaci.
Po prostu cała koncepcja koliduje z ogólną mechaniką jednoczesnego używania itemów podnoszących statystyki nietrwale oraz samej Perswazji.
Muszę zrezygnować z tego pomysłu.

Szkoda zawsze to coś nowego.. Ale jeśli fabuła będzie taka dobra jak zapowiadacie a wierze że tak będzie to Perswazja nie ma znaczenia :>

Dziś wstawione zostało na gotowo pierwsze zadanie.
Wiele innych jest w fazie skryptowania bądź pisania dialogów i fabuły.
Na ten moment w pliku LOG_Constants_Quests jest zarejestrowanych 26 zadań na różnym etapie gotowości.

Oczywiście prace nad zadaniami postępują do przodu.
Wstawionych na gotowo jest 5 zadań, kilka innych całkowicie ukończonych czeka na oskryptowanie.
Mam nadzieję, że graczom spodoba się wątek Gildii Złodziei i kilka innych pobocznych, kształt których jest jeszcze niewykrystalizowany.

Powstały nowe księgi, amulety, miecze i inne itemy, w tym jeden jakiego jeszcze w G2 nie nigdy nie było.
Ogólnie - pracujemy cały czas.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Tituf - 01.12.2016

(29.11.2016, 21:05:35)Memorius napisał(a): Mam nadzieję, że graczom spodoba się wątek Gildii Złodziei i kilka innych pobocznych, kształt których jest jeszcze niewykrystalizowany.

Myślimy też nieśmiało o wątku Łowców Nieumarłych... Podobało się w Przeznaczenie więc może i tu kilka zadań będzie. Myślicie, że to dobry pomysł?

[Obrazek: tpbEpUL.jpg]

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Jonxx - 01.12.2016

Tak, wątek Łowców jest zdecydowanie jednym z najciekawszych w Przeznaczenie.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lord Hagen - 01.12.2016

Osobiście jestem za!