![]() |
Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Bonusy i Drogocenne przedmioty (/showthread.php?tid=380) |
RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Klimek - 05.10.2016 Ja NIE wiem kto odkrył, ale wiem, że JA nie odkryłem :O Jakieś dodatkowe info? :D RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 05.10.2016 Żadnego ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - dawidos - 05.10.2016 Set posłańca jest do zdobycia w R1? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Jonxx - 06.10.2016 Nie, dopiero od drugiego. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Draco - 06.10.2016 Przeglądałem właśnie swój ekwipunek i natknąłem się na "Sakwę Melchiora". Jestem w 5R i zastanawiam się czy jest to powiązane z jakimś zadaniem, czy mogę sobie beztrosko przytulić jego zawartość, bo nie ukrywam jest całkiem przyjemna. Co do łodzi to raczej starałem się wejść w każdy możliwy kąt, ale nie udało mi się rozgryźć tego bonusa... RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 06.10.2016 Sakwę Melchiora można otworzyć jako zwykły mieszek ze złotem. Jest to po prostu część nagrody za zadanie "Laska Maletha" RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Draco - 06.10.2016 A widzisz, dzięki. Nie pamiętałem skąd to posiadam, ale teraz widzę, że godne wynagrodzenie za okazaną pomoc. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - damianq14 - 07.10.2016 Mam pytanie odnośnie punktów życia. Macie jakiś "trik" jak je zwiększyć? Słyszałem ze odpowiednio przeprowadzona rozmowa z datkami u Darona jest w stanie mocno podnieść ilość punktów życia. Tylko jak ją przeprowadzić ? Albo jakieś inne pomysły? ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Tituf - 07.10.2016 Dobrowolne datki u Darona, nie próbowałeś tego? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 07.10.2016 zaczyna mnie to denerwować ten zawodnik doszedł do R4 ponoć w swojej poprzedniej rozgrywce a teraz zadanie przedszkolne pytania jakby nigdy nie grał w G2 NK nawet no i oczywiście nie słyszał o Netbeku i jego nauce HP RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - damianq14 - 09.10.2016 Szkoda mi punktów nauki - owszem wiem ze u Netbeka można boostować HP. Widzę że masz jakiś problem Memorius ;) RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lewkooo - 09.10.2016 (02.09.2016, 19:33:14)Memorius napisał(a): Eliksir Ducha w nagrodachW którym rozdziale można to zrobić? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Token - 09.10.2016 Jak poznasz jej męża - czyli już w drugim można to zrobić. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Maniaks - 13.10.2016 Hmmm... Mam amulet posłańca, który nie pamiętam gdzie się zdobywało, ale powinienem mieć też pierścień jeden, ponieważ zabiłem goblińskiego posłańca. A takowego pierścienia nie mam. Przeszukuję każde zwłoki. Jakieś sugestie? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Jonxx - 13.10.2016 (13.10.2016, 12:58:37)Maniaks napisał(a): Hmmm... Mam amulet posłańca, który nie pamiętam gdzie się zdobywało, ale powinienem mieć też pierścień jeden, ponieważ zabiłem goblińskiego posłańca. A takowego pierścienia nie mam. Przeszukuję każde zwłoki. Jakieś sugestie?Opcja szukaj się kłania. |