Drużyna Spolszczenia
Gor - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Wątek: Gor (/showthread.php?tid=411)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Gor - Dzerald - 17.12.2017

Wydaje mi się, że Wzmocniony z płytek pełzacza, innych questów potem z pancerzem nie przypominam sobie. Biegałem do niego co rozdział na początku i pod koniec rozdziałów też robiłem "czyszczenie dziennika" i oblatywałem npctów, bo myślałem, że może coś przegapiłem. Wszystkie opcje rozmów z nim jakie miałem możliwe również wyklikane.

RE: Gor - Memorius - 17.12.2017

To "Pożegnanie z Gorem" przepadło.
Nie pytaj dlaczego, bo nie udzielamy tej informacji.
Maybe next time....

Już znalazłem co przeoczyłem - pewnie chodzi o zadanie "I znowu pancerz dla Gora". Nie mam pojęcia w sumie czemu go nie dostałem, bo akurat z nim szczególnie uważałem, by mieć wszystko na bieżąco. Mam save z R4, zobaczę czy uda się wziąć tego questa.

RE: Gor - Tituf - 17.12.2017

To może się udać bo o ten rozdział chodzi...

Quest otrzymany oczywiście :D No nic, trudno, za bardzo ciągnie na Irdorath już, żeby R5 powtarzać, zakończenie wątku Gora będzie trzeba u Majesa obejrzeć w takim razie i w następnym podejściu do Przeznaczenia wdrożyć u siebie.

RE: Gor - inc0 - 13.01.2018

Witam wzystkich zgromadzonych,

chciałbym zapytać jaki następny pancerz po skórzanej zbroji moge mu zaserwować? Aktualnie wyczyściłem ok. 88% Khorinis i wchodzę do DP na 13lvlu. Gdzie mógłbym zdobyć jakieś zacne cacuszko ?

RE: Gor - Dota - 13.01.2018

O ile się nie mylę, to następny pancerz dla Gora jaki można mu dać jest dostępny dopiero w drugim rozdziale. W sensie cały quest na kolejną zbroję dla niego jest po prostu od drugiego rozdziału.

RE: Gor - inc0 - 13.01.2018

Dzięki wielkie, wiec na grupę wagrow w R1 idę ze zwojami :D

RE: Gor - hektorhe - 16.07.2018

Gdzie jest miecz demonów dla Gora? Przeszukałem już chyba wszystkich kupców z bronią w mieście i na farmie Onara i nie znalazłem.

RE: Gor - Tituf - 16.07.2018

Można znaleźć...

RE: Gor - Erwin - 24.07.2018

Gor chce ode mnie ubranie obywatela.
Obrabiam wiadomo jaki magazynek ( jest tam też skórzany pancerz ),  wracam do niego i mam opcję dialogową o oddaniu zwykłego ubrania i od razu oddania skórzanego pancerza. Mogę mu  go dać, czy czekać jak będzie odpowiedni dialog?? Ktoś ma jakieś doświadczenia, bo nie pamiętam tego??

RE: Gor - Zagloba - 24.07.2018

Najpierw oddajesz zwykle ubranie a pozniej skorzany pancerz

RE: Gor - klis95 - 18.11.2018

Witam serdecznie.

Na wstępie nadmienię iż przejrzałem cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie.
Od kilku dni gram sobie w modyfikację i mój problem pojawił się po którejś z kolei eskapadzie z Gorem.
Jak zwykle zakończywszy co miałem zakończyć rozpocząłem rozmowę z powyższym osobnikiem i odesłałem go na spoczynek.
Dowiedziałem się że udaje się do Khorinis, (czyt. ławka obok Vatrasa), myślę sobie fajnie. Kończywszy rozmowę co ujrzałem?

JEB!! wyparował, po skończonym dialogu wybuchł mi z oczu. Zapadł się pod ziemię i tyle go widzieli.

Przemierzyłem (CAŁĄ) wyspę (pod postacią Zębacza co znacznie ułatwiło mi eksplorację) i nigdzie go nie ma (powtarzam NIGDZIE).

Stąd moje pytanie, jest cień szansy że pojawi się po rozpoczęciu drugie rozdziału czy pozostaje mi rozpoczynać przygodę od nowa?

RE: Gor - Klimek - 18.11.2018

Dziwne. Będziesz musiał go przyzwac kodem jeśli faktycznie zniknął a najlepiej to trzeba bylo wczytać grę. Chyba że grasz na pewniaka 3 godziny z biegu bez zapisu Lol

RE: Gor - Memorius - 18.11.2018

Niestety, taki błą czasem się u niektórych pojawia. Generalnie wynika to z tego, że Gor nie jest nieśmiertelny. Jueśli odeślemy goz punktu gdzie po drodze może go coś zainteresować, a jest za słaby by to pokonac to ginie, a ciało znika.
Polecam wczytać jakiś zapis przed jego odesłaniem.
Ogólnie nie polecam opcji - "spadaj Gor, nie jesteś mi już potrzebny" raczej należy go po prostu doprowadzić w pobliże miejsca gdzie mamy go zamiar zostawić.