![]() |
THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! (/showthread.php?tid=286) |
RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 17.06.2016 Nadal pozostało 15. Finałowa walka zapewne obejmie 10 , no chyba że nastąpi Armageddon w Act III. Na razie jednak do tego miejsca Gladiatorom daleko. Rozkoszują się ciepłą, miłą i nie zanadto trudną lokacją Jarkendar.... na razie... ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Milamber - 17.06.2016 Trochę nie czaję tego wątku, wygląda na zwykłe bicie piany ![]() ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 18.06.2016 Czy ty kurwa uważasz,ze ja mam cały dzień siedzieć i pisać w tym temacie gdzie i kto zabił chrząszcza albo znalazł polną jagodę i co z tego wynika? Dogorywa nie temat a forum jako środek komunikacji gdzie "rozbawiona gawiedź" przychodzi, przeczyta i pójdzie nie racząc się odezwać przez pór roku bytności na forum. Zawodnicy też mają grać a nie was tu zabawiać. To co w ramach dozwolonego uchylenia rąbka tajemnicy o grze mogą i chcą napisać to piszą w temacie Wrażenia. Niejeden z tych , co tu się bezmyślnie gapią w monitor przez całe swoje internetowe życie nie napisał tyle liter, ile zawierają niektóre posty z tamtego tematu. Ponadto widzowie tu niczego nie mają oceniać ani stawiać na faworytów. To nie wyścigi konne na Służewcu. Nie podoba ci się forma to nie czytaj. Malkontent się znalazł. ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 18.06.2016 (17.06.2016, 23:05:50)Memorius napisał(a): Rozkoszują się ciepłą, miłą i nie zanadto trudną lokacją Jarkendar....Lokalizacja bardzo fajna nie powiem :D RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - quaterion94 - 18.06.2016 (18.06.2016, 06:27:04)Wiśnia napisał(a):(17.06.2016, 23:05:50)Memorius napisał(a): Rozkoszują się ciepłą, miłą i nie zanadto trudną lokacją Jarkendar....Lokalizacja bardzo fajna nie powiem :D moją ulubioną lokacją w gothicu jest obóz na bagnie RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Milamber - 18.06.2016 Ha, ha, ha... to jak według ciebie wygląda teraz forum Memorius? Jak ci ktoś w dupę włazi (nawiązanie do tego posta w którym pisałeś, że komuś tam mama zabrała komputer a poplecznik ci przyklasną) to jest ok? Ktoś wyrazi inny pogląd to zaraz jest malkontentem i ma wypierdalać z forum jak mu się nie podoba treść ![]() ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Dinozaur7 - 18.06.2016 To czemu nie zachowasz się jak Karwallo jak go tak chwalisz? Może jeszcze napisz że miał rację w tym co pisał chociaż nie masz pojęcia o co chodzi? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 18.06.2016 ten Milamber to jakiś trol z TM? pewnie tak z TM odszedłem bo tak mi się podobało, zrobiłem to samo co dziesiątki innych ludzi zasłużonych w jakiś sposób dla moddingu przede mną odszedłem bez awantur i bez rozgłosu jednak jak widać pewnej liczbie osób się nudzi i będzie łaziła za mną i za innymi dla samego łażenia tak Milamber mam gdzieś poprawość polityczną - wypierdalaj, zajmij się czym pożytecznym i więcej tu nie przychodź RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Dota - 18.06.2016 Czy publika i klubowicze chcą krótki filmik bez większego montażu? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - GothicForever - 18.06.2016 Wrzucaj śmiało ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Dota - 18.06.2016 Postanowiłem zrobić to porządniej, więc wrzucę prawdopodobnie dopiero wieczorem, ale za to będzie lepsiejsze. ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 19.06.2016 odnalazł się rumiun ;) jak się okazuje zbugował się totalnie na własne życzenie pędząc do przodu i słusznie został usunięty z rozgrywki dziś też z Areny zniknie kolejny zawodnik - przy czym najprawdopodobniej ujawnimy cały jego temat klubowy dla jasności powodów ![]() Panie i Panowie ![]() Skromne info? Niekoniecznie. Powody wyjaśni ujawniony publiczne obszerny końcowy fragment jego tematu z działu Klub! przeczytasz go tu na forum śledząc na bieżąco THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - GothicForever - 19.06.2016 Łoooo...bomba! więcej takich akcji z ujawnianiem tematów ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 19.06.2016 temat już jest widoczny temat - NIE dział Arena za kulisami Arena z kulisami to dział roboczy złożony aktualnie z 31 tematów podzielonych na dwie grupy. Pierwsza grupa to tematy ogólne , w tym informacyjny WAŻNE INFO , temat Gladiatorzy dotyczący bieżących działań na Arenie, temat KONWENT , gdzie są rozstrzygane sprawy polityki i zmian w składzie Areny oraz inne w tym offtopowy Troskliwe Rzułfiki czy specjalistyczny Kącik Podlizuszka. Są tam też tematy dotyczące ewentualnych bugów, propozycji zmian i prowadzony na bieżąco Changelog wprowadzanych jeszcze zmian i poprawek. Są także tematy frakcji Gladiatorów. Druga część to tematy indywidualne - każdy zawodnik ma własny temat gdzie może informować o postępach gry, zadawać pytania i prowadzić indywidualne dyskusje z rywalami. Gdy Gladiator zostaje usunięty z Areny wraz z nim znika jego temat. W dziale panuje porządek i przyjazna atmosfera co jest zasługą dobrodusznego czuwania nad wszystkim Ojca Wszystkich Narodów. Obecnie w dziale jest ponad 2400 postów , przy czym w tematach typowo roboczych zbędne i przestarzałe posty są regularnie usuwane. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - GothicForever - 21.06.2016 Jakieś nowe wieści z areny? ![]() |