![]() |
Pancerze i Broń - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Pancerze i Broń (/showthread.php?tid=340) |
RE: Pancerze i Broń - Lewkooo - 20.09.2016 (25.08.2016, 22:45:48)Lewkooo napisał(a): A odnośnie szat to czy Magowie Wody będą jeszcze mieli jakieś szaty? (25.08.2016, 22:48:27)Memorius napisał(a): Tak, śliczne, ale nie od razu. Czyli rozumiem że padłem ofiarą okrutnego trollingu? Dzięki XD Tu nie chodzi o kanon mody.Wystarczy,żeby statami nadrabiała :D No i trochę głupio, że zbrojka z 2R jest lepsza od gildyjnej z 3R, a w 4R nic nie będzie :d No, ale cóż, mówi się trudno :p RE: Pancerze i Broń - Memorius - 20.09.2016 Mag , czy to Wody, czy Ognia w R3 to nadal skromny Mag a nie pancerna kukła. Skok jakościowy nastąpi wtedy, gdy będzie to naprawdę konieczne i gdy na to realnie zasłużysz. RE: Pancerze i Broń - Pazoxi - 21.09.2016 Nauczyłem się tworzenia dwóch łuków od Bospera. Po zrobieniu ich sprzedałem je Kevinowi i nie mogę stworzyć kolejnego egzemplarzu. Rozumiem, że nie jest to możliwe bo były by to za łatwe pieniądze na początku? RE: Pancerze i Broń - Lewkooo - 21.09.2016 Te łuki są unikatowe i można każdy stworzyć tylko raz RE: Pancerze i Broń - Pazoxi - 21.09.2016 Okej dziękuję bardzo. RE: Pancerze i Broń - Wiśnia - 21.09.2016 Miliony rodzai broni i pancerzy , no ale zawsze każdy znajdzie coś dla siebie. Tym razem krótko, które bronie i pancerze najchętniej nosicie założone, "Posłaniec bogów" plus zbroja królewska i " Pan lasu " a może " Uriziel " plus magiczna kusza i Pancerz z rudy ? RE: Pancerze i Broń - Dinozaur7 - 22.09.2016 Uriziel? Słabiutki. Jak już to młodszy brat ![]() RE: Pancerze i Broń - Wiśnia - 22.09.2016 To napisz swój ulubiony set a nie propagande mi tu robisz ![]() RE: Pancerze i Broń - Dinozaur7 - 22.09.2016 Mój ulubiony? Młodszy brat i pancerz z rudy. ![]() ![]() RE: Pancerze i Broń - Draco - 07.10.2016 Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale zapytam, czy będąc u myśliwych najlepszy pancerz jaki możemy zdobyć w grze to jest ciężki orkowy pancerz? Jako, że grę ukończyłem to zastanawiam się czy umknęło mi kilka smaczków. Teraz to już raczej kwestia ciekawości dla mnie. RE: Pancerze i Broń - Tituf - 07.10.2016 (07.10.2016, 15:25:49)Draco napisał(a): będąc u myśliwych najlepszy pancerz jaki możemy zdobyć w grze to jest ciężki orkowy pancerz?To pytanie paść powinno chyba w temacie z Myśliwymi... ale co tam - tak, to najlepszy ich pancerz. Bardzo zbliżone staty ma Pancerz z rudy. RE: Pancerze i Broń - Stecek - 07.10.2016 Kto sprzeda mi pancerz cienia? Huno ani Scatty nie mają żadnych opcji dialogowych. (Tak Bloodwyn nie żyje) RE: Pancerze i Broń - Token - 07.10.2016 Widzę, że podpowiedzi zarówno subtelne, jak i te do bólu bezpośrednie nie działają... Proszę więc. RE: Pancerze i Broń - Stecek - 07.10.2016 (07.10.2016, 17:56:46)Token napisał(a): Widzę, że podpowiedzi zarówno subtelne, jak i te do bólu bezpośrednie nie działają... Proszę więc. Jak ktoś pisał o wytrychach to oczywiście sprawdziłem Fiska ale nie ma żadnych opcji dialogowych D: RE: Pancerze i Broń - Jonxx - 07.10.2016 Fisk, ale tylko jeśli zrobisz dla niego questa z wytrychami, przy czym nie otworzysz paczki. |