![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - XaroN - 23.08.2016 Jak ruszyć zadanie z Gomezem i Starą Kopalnią? Jedyne co to rozmawiałem na ten temat z Bobem, nic ciekawe nie powiedział, ale sam Gomez polecił, abym zwiedził "wieżę przy brzegu" i poszukał jakiejś magii, jednakże w sumie niczego nie znalazłem. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Dota - 23.08.2016 Trzeba ruszyć zadanie z Chromaninami. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 23.08.2016 na samym dole wieży mgieł znajdziesz pierwszy Chromanin RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Reyaven - 23.08.2016 Paladyni pod Leśnym Obozem są do czegoś potrzebni oprócz tego że jako mięso armatnie w bitwie na wybrzeżu? ![]() Tylko jeden mi przeżył i strażnik świątynny RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Dinozaur7 - 23.08.2016 To słaby wynik ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Reyaven - 24.08.2016 (23.08.2016, 21:57:58)Dinozaur7 napisał(a): To słaby wynik No nie wytrwali chłopaki, mówiłem im że atakowanie samotnie orka elity nie jest zbyt rozsądne /(* RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - XaroN - 24.08.2016 Gdzie znajdę klucz do komnat Gomeza? Przeszukałem zamek, ale nic nie znalazłem, może otrzymujemy go od kogoś? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 24.08.2016 Cytat:Tylko jeden mi przeżył i strażnik świątynny liczyliśmy się z takim obrotem sprawy nie będą potrzebni w dalszej części gry RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - XaroN - 24.08.2016 (24.08.2016, 14:14:01)XaroN napisał(a): Gdzie znajdę klucz do komnat Gomeza? Przeszukałem zamek, ale nic nie znalazłem, może otrzymujemy go od kogoś? Tam gdzie są w zwykłym G2:NK tu ich nie ma, ale przyzwyczaiłem się, że to nie jest G2:NK tylko Przeznaczenie. Od tego szukania klucza głowa mnie już boli ;x RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Dinozaur7 - 24.08.2016 Odpowiedź już była na forum. Powiem tak. Szukaj w Zamku na piętrze powyżej Engora. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - XaroN - 24.08.2016 Taak, teraz widzę, ale jako tako nie ma odpowiedzi do klucza 2 drzwi u Gomeza, nie potrafię go znaleźć, ktoś napisał "tam gdzie są skazańcy", ale nie widzę go tam. Taka ciekawostka: Na DX11 zamiast czaszki w pokoju Engora jest zwyczajna dźwignia. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 24.08.2016 Nad więzieniem niewolnicy naprawiają zamek,... RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - XaroN - 24.08.2016 Missclick.. Tak, wiem, że chodzi o te miejsce, ale jak już napisałem wcześniej, nie widzę go tam. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Milamber - 24.08.2016 Gorna już uwolniłeś? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - XaroN - 24.08.2016 Hmm, jakieś 2 rozdziały temu. |