![]() |
Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Bonusy i Drogocenne przedmioty (/showthread.php?tid=380) |
RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - maciek456 - 29.11.2016 W grze są co najmniej 4 słoneczne aloesy(przynajmniej ja tyle znalazłem), jeden jest standardowo na odblokowanie nauki u zielarki, z pozostałych może nam ona uwarzyć eliksiry, każdy daje na stałe +10 do pancerza przed bronią i strzałami. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Carballo - 30.11.2016 Hej, wiecie gdzie zdobyć więcej książek wiedzy itp, tych dających PN? Na razie przeczytałem tylko tą od Sharkiego. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Token - 30.11.2016 Bądź uważny a znajdziesz. To swego rodzaju nagroda za skrupulatność, więc pytanie jest nieco chybione. Nie można na tych bonusowych PN opierać rozwoju swojej postaci, to tylko dodatek. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lord Hagen - 05.12.2016 Jak ktoś wykona zadanie "Wielka Wyprawa na Orków" to zachęcam do odwiedzenia obozu znajdującego się w rozpadlinie nieco przed Leśnym obozem i zagadania z jakże religijnym przywódcą tej grupki, usłyszymy parę pochwał a i prezent otrzymamy ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - NarcyzElem - 06.12.2016 Warto jeść szynki ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Token - 06.12.2016 (06.12.2016, 18:54:10)Narcyz napisał(a): Warto jeść szynki Oczywiście. Warto jeść także wiele innych produktów żywnościowych. O napojach już nie wspomnę. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lord Hagen - 07.12.2016 Co do szynki to powiem, że bardzo ciekawe dialogi o niej mają dwaj towarzysze broni paladyni, którzy pojawiają się w zamku w GD na pewnym etapie zadania "Wielka Wyprawa na Orków" ![]() A co do bonusów to tak jak większość zauważyła modląc się do Innosa można dostać ciekawe Bonusy, np.: - łącznie +10 siły i +10 zręczności lub +10 któregoś z tych współczynników i +10 many, (opcja z dodtkiem za 500 sz. zł. - raz dziennie) - można również wcześniej za drobniejsze datki pozyskać energię życiową lub po zdobyciu powyższego bonusu otrzymywać za 500 szt. zł. +3 do energii życiowej. Osobiście stwierdzić muszę, że staram się każdego dnia podziękować Innosowi za kolejny dzień i kopsnąć mu parę setek złota bo zdrowie jest najważniejsze ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Klimek - 07.12.2016 A mnie osobiscie nie bylo stac na uslugi Innosa i placilem mu tylko przy sporym nadmiarze gotowki, a tej generalnie czesto brakowalo RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Dynamind - 07.12.2016 Koło starej wiezy Xardasa w Gorniczej dolinie ,tuz na przeciw wejscia , jak wejdziecie na skały to znajdziecie za takim malym parkanem mieszki zlota , eliksir zreczności , kilka zwojów RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - kaban3000 - 09.12.2016 podpowie ktos gdzie znajde drugi pierscien wojownika? mam amulet i od grega jeden pierscien ale nie wiem gdzie ten drugi znajde RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Tituf - 09.12.2016 Jeden Pierścień Wojownika znajduje się RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - kaban3000 - 09.12.2016 Aha ok bo ja sadzilem ze gdzies na bagnach w jarkendarze.. jednak ten pierscien wojownika ze swiatyni w dp to kopia tego co dostajemy od grega bo nie daje bonusa jak za 3 czesc seta. musi byc gdzies ten inny ok nie wazne bo juz znalazlem ten dobry ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lord Hagen - 09.12.2016 Dodam jeszcze info odnośnie kapliczek: - Beliar też ma swoje i jak komuś brakuje np. na modły do Innosa to bodajże za 1 pk many (można i za punkty trafień...no ale zdrowie...) można wziąć jak znalazł 500 szt. zł. na inwestycję u boga "sprawiedliwości" (jak ktoś poniszczył trochę kapliczek Boga Cemnośći to nadmienię, że te w DP są całe i zdrowe) ![]() - na marginesie komuś udało się za dary dla Adanosa u Vatrasa coś pozyskać? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 09.12.2016 (09.12.2016, 22:48:46)Lord Hagen napisał(a): na marginesie komuś udało się za dary dla Adanosa u Vatrasa coś pozyskać? można , tylko trzeba to odpowiednio rozegrać na wczesnym etapie gry RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lord Hagen - 09.12.2016 Hmm... trzeba będzie się pobawić w następnym podejściu, gildia nic do nie ma do rzeczy roumiem? |