Drużyna Spolszczenia
Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Bonusy i Drogocenne przedmioty (/showthread.php?tid=380)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - maciek456 - 29.11.2016

W grze są co najmniej 4 słoneczne aloesy(przynajmniej ja tyle znalazłem), jeden jest standardowo na odblokowanie nauki u zielarki, z pozostałych może nam ona uwarzyć eliksiry, każdy daje na stałe +10 do pancerza przed bronią i strzałami.

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Carballo - 30.11.2016

Hej, wiecie gdzie zdobyć więcej książek wiedzy itp, tych dających PN? Na razie przeczytałem tylko tą od Sharkiego.

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Token - 30.11.2016

Bądź uważny a znajdziesz. To swego rodzaju nagroda za skrupulatność, więc pytanie jest nieco chybione. Nie można na tych bonusowych PN opierać rozwoju swojej postaci, to tylko dodatek.

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lord Hagen - 05.12.2016

Jak ktoś wykona zadanie "Wielka Wyprawa na Orków" to zachęcam do odwiedzenia obozu znajdującego się w rozpadlinie nieco przed Leśnym obozem i zagadania z jakże religijnym przywódcą tej grupki, usłyszymy parę pochwał a i prezent otrzymamy:)

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - NarcyzElem - 06.12.2016

Warto jeść szynki Język

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Token - 06.12.2016

(06.12.2016, 18:54:10)Narcyz napisał(a): Warto jeść szynki Język

Oczywiście. Warto jeść także wiele innych produktów żywnościowych.
O napojach już nie wspomnę.

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lord Hagen - 07.12.2016

Co do szynki to powiem, że bardzo ciekawe dialogi o niej mają dwaj towarzysze broni paladyni, którzy pojawiają się w zamku w GD na pewnym etapie zadania "Wielka Wyprawa na Orków":)
A co do bonusów to tak jak większość zauważyła modląc się do Innosa można dostać ciekawe Bonusy, np.:
- łącznie +10 siły i +10 zręczności lub +10 któregoś z tych współczynników i +10 many, (opcja z dodtkiem za 500 sz. zł. - raz dziennie)
- można również wcześniej za drobniejsze datki pozyskać energię życiową lub po zdobyciu powyższego bonusu otrzymywać za 500 szt. zł. +3 do energii życiowej.
Osobiście stwierdzić muszę, że staram się każdego dnia podziękować Innosowi za kolejny dzień i kopsnąć mu parę setek złota bo zdrowie jest najważniejsze:)

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Klimek - 07.12.2016

A mnie osobiscie nie bylo stac na uslugi Innosa i placilem mu tylko przy sporym nadmiarze gotowki, a tej generalnie czesto brakowalo

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Dynamind - 07.12.2016

Koło starej wiezy Xardasa w Gorniczej dolinie ,tuz na przeciw wejscia , jak wejdziecie na skały to znajdziecie za takim malym parkanem mieszki zlota , eliksir zreczności , kilka zwojów

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - kaban3000 - 09.12.2016

podpowie ktos gdzie znajde drugi pierscien wojownika? mam amulet i od grega jeden pierscien ale nie wiem gdzie ten drugi znajde

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Tituf - 09.12.2016

Jeden Pierścień Wojownika znajduje się

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - kaban3000 - 09.12.2016

Aha ok bo ja sadzilem ze gdzies na bagnach w jarkendarze..

jednak ten pierscien wojownika ze swiatyni w dp to kopia tego co dostajemy od grega bo nie daje bonusa jak za 3 czesc seta. musi byc gdzies ten inny

ok nie wazne bo juz znalazlem ten dobry :) to jakby ktos chcial calego działającego seta wojownika to amulet jest w jaskini na plaży piratów, 1 pierscien od grega za szpiegowanie bandytow a drugi pierscien w grobowcu qahodrona

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lord Hagen - 09.12.2016

Dodam jeszcze info odnośnie kapliczek:
- Beliar też ma swoje i jak komuś brakuje np. na modły do Innosa to bodajże za 1 pk many (można i za punkty trafień...no ale zdrowie...) można wziąć jak znalazł 500 szt. zł. na inwestycję u boga "sprawiedliwości" (jak ktoś poniszczył trochę kapliczek Boga Cemnośći to nadmienię, że te w DP są całe i zdrowe):)
- na marginesie komuś udało się za dary dla Adanosa u Vatrasa coś pozyskać?

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 09.12.2016

(09.12.2016, 22:48:46)Lord Hagen napisał(a): na marginesie komuś udało się za dary dla Adanosa u Vatrasa coś pozyskać?

można , tylko trzeba to odpowiednio rozegrać na wczesnym etapie gry

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lord Hagen - 09.12.2016

Hmm... trzeba będzie się pobawić w następnym podejściu, gildia nic do nie ma do rzeczy roumiem?