![]() |
Starożytny Kult - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Starożytny Kult (/showthread.php?tid=400) |
RE: Starożytny Kult - problemy - Vorx - 23.08.2016 Byłem w środku, bylo kilka szkieletów oraz wojowników cienia i nic... RE: Starożytny Kult - problemy - Dinozaur7 - 23.08.2016 Jest w bibliotece. Poszukaj jeszcze raz. RE: Starożytny Kult - problemy - Vorx - 23.08.2016 No szukałem go w samej bibliotece 20 minut i NIE MA GO RE: Starożytny Kult - problemy - Wiśnia - 23.08.2016 (23.08.2016, 10:03:01)Vorx napisał(a): No szukałem go w samej bibliotece 20 minut i NIE MA GOa patrzyłeś tam gdzie znalazłeś kolorową tabliczkę ? RE: Starożytny Kult - problemy - Dota - 23.08.2016 Po przeczytaniu tej dyskusji zgaduję, że on jej po prostu nie znalazł. RE: Starożytny Kult - problemy - Vorx - 23.08.2016 Dobra, nawet nie miałem pojęcia, że jest jakakolwiek tabliczka... Mogę prosić o wskazówkę? Przepraszam za prowadzenie Was w błąd. RE: Starożytny Kult - problemy - Dota - 23.08.2016 Chodzi o tabliczkę budowniczych, dokładniej rzecz biorąc żółtą tabliczkę. W drugim rozdziale jest misja, żeby je wszystkie odnaleźć. Przeszukaj dokładnie bibliotekę. Nie odkryłeś jej wszystkich tajemnic. RE: Starożytny Kult - problemy - Vorx - 23.08.2016 Z tego co pamiętam dostałem misję od maga z tymi tabliczkami, tak? To jest te zadanie czy jakieś inne? Bo jeżeli tak mam zółtą... RE: Starożytny Kult - problemy - Dota - 23.08.2016 Masz żółtą, bo zabiłeś Kruka, który ma wszystkie tabliczki... Przeszukaj jeszcze raz bibliotekę uczonych i nie wracaj tu, dopóki tego nie zrobisz. DOKŁADNIE PRZESZUKAJ! RE: Starożytny Kult - problemy - Vorx - 23.08.2016 Dobra, ja już dostałem nerwicy, przeszukałem OD GÓRY DO DOŁU TĄ BIBLIOTEKĘ i NIE MA NIC, nie ma żadnego przedmiotu, ani nic do podniesienia. Nie mam już pojęcia co robić. RE: Starożytny Kult - problemy - Dota - 23.08.2016 Ja nie wiem skąd ja mam do Ciebie cierpliwość. Szukaj przełączników na ścianach. Podpowiem, że jest więcej niż jeden. RE: Starożytny Kult - problemy - Vorx - 23.08.2016 Dziękuje za pomoc, przepraszam za mój " nie ogar " Ostatnie pytanie i znikam, w jakim rejonie znajduje się wieża mgieł w DP? RE: Starożytny Kult - problemy - Dota - 23.08.2016 Kup sobie mapę Doliny Przodków. Tam, gdzie masz obszar, który nie jest oznaczony na mapie (jak ziemie orków w G1) znajdują się Wieże Mgieł. Widać je zresztą z bardzo wielu miejsc, chyba że masz ustawiony jakiś bardzo mały zasięg renderowania. RE: Dyskusja i wrażenia - damianq14 - 24.08.2016 Witam Panowie mam pewien problem. Jestem w II rozdziale, Milten wykonał dla mnie z pergaminu zwój teleportacji dla Dobara którego znalazłem w jaskini Gilberta. No i generalnie Dobar mi się gdzieś zapodział po tym jak dałem mu zwój... Szukałem go w Świątyni Śniącego na bagnach(nie mogę tam wejść) a także w kotlince koło Diega tak jak przeczytałem gdzieś na necie i też go nie ma... Gdzie szukać drania ? ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - Scrander - 24.08.2016 Świątyni Śniącego na bagnach? Masz na myśli Jaśnie Oświeconego? Masz znaleźć Świątynie ŚNIĄCEGO. |