![]() |
Przebudzenie - przebieg prac - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebudzenie - przebieg prac (/showthread.php?tid=723) |
RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 31.05.2017 Nie tylko kryształy ale zasada podobna. Przedmioty teleportacyjne są już gotowe i niebawem będą wstawione do gry. Znajdzie się tam też jeden, z którego zrezygnowaliśmy w Przeznaczeniu, a pochodzący z przepastnych zasobów skryptowych Global. RE: [G2NK] Returning 3 - AhnBael - 31.05.2017 I stało się! Realnie ruszyła najciekawsza moim zdaniem faza prac nad modem, a mianowicie pisanie i wstawianie nowych zadań. Kilka już jest gotowych i wstawionych. Tym razem będzie ich z pewnością więcej, niż w Epilogu i jestem pewien, że przypadną wam bardzo do gustu. RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 01.06.2017 Łącznie w grze pojawi się 73 rodzaje zwojów magicznych, z czego 5 dotąd w sadze Przeznaczenia nie występujących, których zaklęcia znane były dotąd tylko magom lub nigdy nie były w grze. Będą bardzo widoczne "przyporządkowania" danego rodzaju magii poszczególnym frakcjom, i specyficzne uzasadnione w lore rozdzielenie zwojów pomiędzy handlarzy. Nastąpi także duża rewolucja w cenach zwojów, nieuzasadniona w G2 P ale tu istotna dla logiki i samego gameplaya. RE: [G2NK] Returning 3 - Kravis - 01.06.2017 Wszystko ładnie pięknie, ale i tak liczę najbardziej na to z czego najbardziej słyniecie. Oczywiście mam na myśli questy, ale wydaje mi się, że mogę być spokojny, jeśli chodzi o tę kwestię. RE: [G2NK] Returning 3 - Opos - 01.06.2017 Mnie najbardziej cieszy, że akcja moda dzieje się w mojej ukochanej GD ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Tituf - 01.06.2017 Ale to stawia większe wyzwanie dla nas. Każdy zen zna na wylot i po 1 h grania będzie pewnie narzekanie, że nuuuudy... Jak w Epilogu. Dlatego stawiamy na fabułę - musi znowu zassać! RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 01.06.2017 Na pewno będą tarcze. RE: [G2NK] Returning 3 - Klimek - 01.06.2017 A duale tesz? Po często pojawiających się wpisach o postępach prac śmiem wątpić, że nie zdążę ukończyć Epilogu przed premierą RE: [G2NK] Returning 3 - Tituf - 01.06.2017 Epilog przejdziesz w trzy-cztery dni - więc spokojnie RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 01.06.2017 (01.06.2017, 17:39:04)Klimek napisał(a): A duale tesz?dlaczego jak się pisze o tarczach to zaraz jest pytanie o duale? tarcze będą , tak jak powiedziałem,a duali nie będzie RE: [G2NK] Returning 3 - Klimek - 02.06.2017 Tak z innej beczki. Dzis rano budzac sie zaczela mnie nachodzic mysl, ze w Przebudzeniu bardzo chetnie zobaczyl powrot pewnego slynnego demona... ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 02.06.2017 Jest to podstawowy wątek gry właśnie. RE: [G2NK] Returning 3 - Tituf - 02.06.2017 Opowiesz nam o tym śnie? ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Token - 02.06.2017 Śniący? Strzał w dziesiątkę ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 02.06.2017 Nie będziemy tu zdradzać fabuły. Zresztą w ogólnym opisie jest od początku info na ten temat. Na ten moment jest już w różnej fazie realizacji 50 zadań. |