![]() |
Mroczny Wojownik/Mag - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +---- Dział: Gildie Główne (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=66) +---- Wątek: Mroczny Wojownik/Mag (/showthread.php?tid=347) |
RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Shadow 51 - 12.08.2016 (12.08.2016, 10:38:20)XaroN napisał(a): Rozpocząłem rozdział 2, po rozmowie z Impernonem powiedział, abym udał się po zadanie do Barona von walkenburga, kiedy poszedłem do Miki, walkenburga tam nie było, pomyślałem, że może poszedł do GD, ale na wszelki wypadek wczytałem wcześniejszy zapis, wszdłem znowu do rozdziału 2, rozmawiałem z Mistrzem, udałem się do walkenburga, który tym razem był przy Mice, jednak jedyną opcją dialogową jest nauka broni jednoręcznej, nie mogę z nim rozmawiać o żadnym nowym zadaniu. Wytłumaczy mi to ktoś? zrobileś misje z mieczem chaosu ?? bo jesli tak to te własnie misje zleca baronj i jesli ja zrobiłes wczesniej to nie bedzie żadnej narazie RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - XaroN - 12.08.2016 Jeśli chodzi o ten miecz imienia Innosa i Beliara, to mam/miałem tę misję. RE: Zadania poboczne - problemy - Memorius - 12.08.2016 (12.08.2016, 08:46:55)diabelek00013 napisał(a): Witam, pilnie poproszę kod na Ogniste Smocze Ostrze Chaosu, miecz który jest do znalezienia w świątyni w DP. Mam to zadanie od Barona von Walkenburga. Niestety miecz już miałem od dawna bo wykonałem wszystkie zadania dla I i II rozdziału, ale zamiast go oddać, zapomniałem o nim i albo gdzieś sprzedałem lub upuściłem i nie mogę teraz wykonać zadania dla niego. a nie oddałeś go czasem Barthosowi z Laran? RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - patoxxx - 12.08.2016 Dostałem niedawno questa Legendarny miecz zakonu ![]() ![]() RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 12.08.2016 czyli nie czytasz dialogów - a wszystko powiedział von Walkenburg zjebałeś prostą rzecz i już tego nie odkręcisz RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - patoxxx - 12.08.2016 Czytam ![]() ![]() A będą tego jakieś konsekwencje typu nie zostanę mrocznym wojownikiem czy tylko niewykonanych quest? RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 12.08.2016 nie, to zadanie jest jakby lekko odsunięte od wątku głównego gildi RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - patoxxx - 12.08.2016 Uff czyli jednak wszytko gra ;) RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Shadow 51 - 12.08.2016 witam ponownie nadal sie błąkam z misją pakt z beliarem nie moge zrobic dobrej statuetki nie wiem ile musze miec pierscieni i jakich pomozcie mi mam 20 pierscieni zimnych i dalej nie moge moze jakas podpowiedz dzieki RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 12.08.2016 to znaczy masz statuetkę gorących Woli Beliara tak? RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Shadow 51 - 12.08.2016 (12.08.2016, 16:53:00)Memorius napisał(a): to znaczy masz statuetkę gorących Woli Beliara tak? niee chodzi mi o to ze mam same pierscienie woli beliara zimne X20 ale z zimnych nie moge zrobic tylko z gorących ale jak robie z goracych to jest zla i nie wiem jak ja zrobic RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 12.08.2016 ale ja wiem, czemu Beliar odrzuca ofiarę ![]() jak sam rozwikłasz tę zagadkę i poznasz powód to okażesz się godnym łaski Beliara ![]() RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Shadow 51 - 12.08.2016 (12.08.2016, 17:18:35)Memorius napisał(a): ale ja wiem, czemu Beliar odrzuca ofiarę hahaha dziekuje bardzo postaram sie ale jak nike dam rady to wroce tutaj ![]() Memorius jednak nie ogarniam tego zadania no robię figurkę że stali i jest zła ze zlotaTeż jest zła i z woli beliara tez Jest zła pomóż :-P RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 12.08.2016 ty chyba jesteś opętany Shadow :!: RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - LordZmyren - 14.08.2016 mam problem w 2 rozdziale otóż gram sobie mrocznym i po otrzymaniu klucza imperamon mówi abym się przeleciał do borona von Walkenburga tego co stoi koło miki z kolei kiedy do niego dochodzę on do mnie się nie odzywa i nie posiada żadnej opcji dialogowej czy to jakiś błąd czy po prostu on mi da zadanie później ? |